agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
SailorMoon
SailorMoon
  3 Aprilie 2012
Prinz
Prinz: botoks, 600 zl.

Zaszalałeś :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: spodnie miętowe/zielone

właśnie też sobie muszę takie kupić...
Adidasowa
Adidasowa
  3 Aprilie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A no widzisz, to znów tak jak ja Ale ja szukałam tej cholernej sukienki a i tak NIC nie znalazłam... masakra.

Pojadę chyba do Kielc do galerii:tak:
mirra20
mirra20
  3 Aprilie 2012
SailorMoon
SailorMoon: właśnie też sobie muszę takie kupić...

Jak będę w domu to zrobię zdjęcie ;)
justCax
justCax
  3 Aprilie 2012

koszulę, 2 cienie do powiek, cień do brwi z essence, pędzelek rozcierania cieni, woda toaletowa beyonce pomaranczowa, puder brązujący z essence chyba, przyszedł tonik i żel hialuronowy z bu, ziaja płyn dwufazowy, lakier do włosów wella

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak będę w domu to zrobię zdjęcie ;)

ja w całym mieście szukałam miętowych rurek, potem czerwonych (były prawie wszędzie tylko szkoda, że wszędzie rozmiar 36 wykupiony) poddałam się i kupiłam na złość czarne :and:
mirra20
mirra20
  3 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja w całym mieście szukałam miętowych rurek, potem czerwonych (były prawie wszędzie tylko szkoda, że wszędzie rozmiar 36 wykupiony) poddałam się i kupiłam na złość czarne

Czasami tak bywa ja kupiłam w cache cache w warszawie tylko to nie jest taka typowa pastelowa mięta tylko trochę ciemniejsza
justCax
justCax
  3 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami tak bywa ja kupiłam w cache cache w warszawie tylko to nie jest taka typowa pastelowa mięta tylko trochę ciemniejsza

bede w wawie dopiero pod koniec kwietnia... ale i tak muszę sobie zrobić odwyk ciuchowy bo mam za dużo, nie mieści mi się już, chyba muszę część rzeczy na allegro upchnąć bo niektóre leżą nieużywane
mirra20
mirra20
  3 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bede w wawie dopiero pod koniec kwietnia... ale i tak muszę sobie zrobić odwyk ciuchowy bo mam za dużo, nie mieści mi się już, chyba muszę część rzeczy na allegro upchnąć bo niektóre leżą nieużywane

Ja też w warszawie jestem raz na miesiąc i też znam problem ciuchów z metkami
SailorMoon
SailorMoon
  3 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pojadę chyba do Kielc do galerii

Ja w Arkadii byłam... Ale pewnie drugi raz będę się tam musiała wybrać :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak będę w domu to zrobię zdjęcie ;)

Ok :w00t:

Właśnie wróciłam z Boti i kupiłam parę czarnych klasycznych szpilek na średnim obcasie :ninja:
mirra20
mirra20
  3 Aprilie 2012

spodnie robione przy sztucznym świetle, więc kolor trochę jaśniejszy niestety:/ w rzeczywistości są ciemniejsze

no i mój nowy balkon:D

Adidasowa
Adidasowa
  3 Aprilie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja w Arkadii byłam... Ale pewnie drugi raz będę się tam musiała wybrać

Facet mi mówi, że niedługo to się do Paryża wybiorę na zakupy:crylol: Ostatnio go szantażuję, że się przefarbuję na czarno:crylol:, ale sie skubaniec boi.
SailorMoon
SailorMoon
  4 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spodnie robione przy sztucznym świetle, więc kolor trochę jaśniejszy niestety:/ w rzeczywistości są ciemniejsze

fajne :) Przymierzałam takie. Ale okazały się za duże a mniejszego rozmiaru nie było :/ Innym razem może znajdę.
Konto usunięte
Konto usunięte: no i mój nowy balkon:D

świetny :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Facet mi mówi, że niedługo to się do Paryża wybiorę na zakupy Ostatnio go szantażuję, że się przefarbuję na czarno, ale sie skubaniec boi.

Nie rób tego, bardzo ładny kolor masz :mrgreen:
SailorMoon
SailorMoon
  4 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Przyszła ta sukienka... ładna ale ciut za duża, zsuwa się :wtf: Coś wymyślę (czyli doszyję te ramiączka co dodali )
Poza tym mleczko utrwalające i nadające objętość z Welli, 2 lakiery z essence, eyeliner w żelu essence i bardotka.
Babsy
Babsy
  4 Aprilie 2012

sukienke i spodnice maxi, rozjasniacz, antyperspirant, krem nivea soft, pomadke isana.

mirra20
mirra20
  4 Aprilie 2012
SailorMoon
SailorMoon: fajne :) Przymierzałam takie. Ale okazały się za duże a mniejszego rozmiaru nie było :/ Innym razem może znajdę

a gdzie takie mierzyłaś?

SailorMoon
SailorMoon: świetny :D

mi też się zajebiście podoba
szkoda, że takie rzeczy drogie, bo bym częściej kupowała:D
pijana
pijana
  4 Aprilie 2012

Bluzkę i koszulkę w Peeku&Cloppenburgu, w moje ulubione czarno-białe paski :D