agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Adidasowa
Adidasowa
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak się ma 165 albo mniej to może nie, ale teraz w większości sklepów są kiecki które mi osobiście dupy nie zakrywają, a tally w tej kwestii przoduje

169 cm mam:ninja:
pijana
pijana
  18 Aprilie 2012

1 biustonosz w Triumphie i 1 w TK Maxx, nie za piękny ale beżowy i bezszwowy, żeby się nie odznaczał pod obcisłymi bluzkami/sukienkami.

kedi
kedi
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak się ma 165 albo mniej to może nie, ale teraz w większości sklepów są kiecki które mi osobiście dupy nie zakrywają, a tally w tej kwestii przoduje

podbijam, kupiłam kieckę i wisi w szafie bo ledwo mi tyłek zakrywa jak włożę szpilki. mam 167cm.
Adidasowa
Adidasowa
  18 Aprilie 2012
kedi
kedi: podbijam, kupiłam kieckę i wisi w szafie bo ledwo mi tyłek zakrywa jak włożę szpilki. mam 167cm.

To nie wiem, u was inne jakieś są?:crylol:
kedi
kedi
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie wiem, u was inne jakieś są?

tak, Lublin ma krótsze.
Ciostko
Ciostko
  18 Aprilie 2012
kedi
kedi: tak, Lublin ma krótsze.

Dziwne, masz 167, ja mam 169 i nie są za krótkie te rzeczy. Może kupujesz za małe?:rotfl:
kedi
kedi
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziwne, masz 167, ja mam 169 i nie są za krótkie te rzeczy. Może kupujesz za małe?

może dzieje się tak po części dlatego, że noszę rozmiar xs (bluzki z tally xxs) bo jestem drobnej budowy. automatycznie mniejsze rzeczy są też krótsze.
poza tym zależy co dla kogo znaczy "zbyt krótka". lubię mini, nawet bardzo, chodzę często, ale sukienka którą mam jest ewidentnie przesadzona, przysporzyła mi sporo problemów gdy ją założyłam, szczególnie przy schylaniu.
pijana
pijana
  18 Aprilie 2012

Nie wszystkie rzeczy z TW muszą być megakrótkie, ale większość naprawdę jest, i to nie tylko w małych rozmiarach, mam kieckę L lub XL i też bez legginsów nie da rady.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Aprilie 2012

fluid kemon zwiekszajacy objetosc wlosow. 65 zł.
kocham, kocham, kocham.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  18 Aprilie 2012

Tusz do rzęs , Rimmel volume flash skandaleyes mascara . Błyszczyk rimmel Vinyl Gloss , podkład Wibo Illuminating . I kieckę z second hand

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

mirra20
mirra20
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 169 cm mam:ninja

Ja mam 174 i dupy mi nawet xl nie zakryje...
pijana
pijana
  19 Aprilie 2012

A i jeszcze Barwę, bodajże pokrzywową, oraz dwie odżywki L'oreal białe, w Tesco 200 ml po 5 zł :O

Adidasowa
Adidasowa
  19 Aprilie 2012

Ogólnie też nie jestem jakaś gruba. Też noszę xs albo s.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wszystkie rzeczy z TW muszą być megakrótkie, ale większość naprawdę jest

Możliwe.
Babsy
Babsy
  20 Aprilie 2012

przyszedl kallos:D poza tym klupsy, bluzke, cienie podwojne.

Babsy
Babsy
  20 Aprilie 2012
Babsy
Babsy: klupsy

::crylol:: klipsy:)