agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  11 Aprilie 2012

eyeliner w żelu, baze pod podkład, lakier do pazurkówx2

sylwik
sylwik
  12 Aprilie 2012

bluzke z koronki, farbe do wlosow, podklad ten staly z kobo, maseczke z glinki, maszynki.

Kameleon
Kameleon
  12 Aprilie 2012

Makaron z semoliny durum paczkę 400g, kasze gryczaną prażoną w woreczkach po 100g (400g), napój energetyczny siti, 10 jajek M, wodę mineralną lekko gazowana siti, 65dag filetu z piersi kurczaka, Twaróg biały, siatkę za 10gr przy kasie.
Jak ktoś chce więcej szczegółów to pisać priv :zonk: :zonk: :zonk:

kedi
kedi
  12 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 101 jest bardzo różowy i bardzo ciemnieje,

kurcze nigdy nie znajdę podkładu o żółtym zabarwieniu który jednocześnie dobrze kryje i jest jasny
daenerys
daenerys
  12 Aprilie 2012

Kupiłam sobie wagę i będę obserwowała moje 20 kilogramy. :rotfl:

asexualna
asexualna
  12 Aprilie 2012

Takie tenisówki

Spodenki w Housie i dwie bluzki.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie wagę i będę obserwowała moje 20 kilogramy.

Ja to wolę się nie ważyć :C stracham
Babsy
Babsy
  12 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podklad ten staly z kobo,

byl w naturze?:w00t:
sylwik
sylwik
  12 Aprilie 2012
Babsy
Babsy: byl w naturze?

byl. tylko ze po zakupie mam mieszane uczucia co do niego - ale to musisz sama sprobowac. dla mnie niezbyt, bo sie sciera:wtf: i podkresla niedoskonalosci. sprobuje walnac dzis porzadna pielegnacje z peelingiem i maseczkami, ciekawe czy jutro nie bedzie lepiej. ale w kazdym razie trzebaby wcale nie dotykac twarzy zeby sie utrzymywal:nie:
SoDope
SoDope
  12 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w kazdym razie trzebaby wcale nie dotykac twarzy zeby sie utrzymywal

to mi się od trzyma od rana do wieczora ... O_o

Babsy
Babsy: byl w naturze?

on jest w każdej naturze tam gdzie KOBO musi być bo każda szafa jest taka sama.
Dye
Dye
  12 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?
fluid z rimmela.

jutro może sobie z tej samej serii dokupię puder. zobaczymy, czy się sprawdzi.
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Aprilie 2012

2 bluzki, sukienke, bluze z nike,tshirt z angry birds mlodemu, 2 lakiery do wlosow z garniera, 2 pianki do wlosow z loreala, tusz they're real z benefitu, takie cos dla mojej mamy: , usb flash drive 16giga, 15 maseczek do twarzy, thermo ceramic rollers z babylisa, rozjasniacz b blonde + 2 farby do wlosow loreal preference odcien 10.21, 3 opaski do wlosow, kolczyk do pepka - wisienke, zele pod prysznic z bodyshopu, puder brazujacy z bodyshopu, puder z estee lauder, 3 odzywki do wlosow z garnier fructis, 2 odzywki do wlosow z gliss kura, zamowilam olejek z nuxe i sandaly i w ogole nie pamietam co jeszcze.

sylwik
sylwik
  12 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to mi się od trzyma od rana do wieczora ... O_o

sam z siebie sie trzyma. ale cokolwiek dotknie i sie sciera:and:
lekki katar - po 5 min juz starty nos:and:

+ torba sportowa, w koncu! stara juz mi sie rozpadala:and:

i sadzonki truskawek (maja do 150cm dorastac rosliny:w00t:) i malin, drzewka nektarynke i sliwke:zakochany:
jak inni moga pisac co do zeżarcia kupili to ja moge o owockach pisac, o! :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sliwke jak inni moga pisac co do zeżarcia kupili to ja moge o owockach pisac, o!

jaka ta sliwka?
bo bym sobie wszamala wegierke, ale takich nawet w sklepach u mnie nie widzialam :And:
sylwik
sylwik
  12 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka ta sliwka?

brzoskwiniowa:w00t:

Konto usunięte
Konto usunięte: bo bym sobie wszamala wegierke, ale takich nawet w sklepach u mnie nie widzialam

mam kilka takich wielkich, starych wegierek u rodzicow wlasnie, ale ich akurat nie lubie:ninja:
sweetandnice
sweetandnice
  12 Aprilie 2012

Te spodnie to mój ostatni nabytek :P , uwielbiam ten kolor :D . Zakup z Diverse, pewnie długo pochodzę bo często kupuję tam spodnie i są dobrej jakości :)