agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
asexualna
asexualna
  22 Aprilie 2012
styka51
styka51: też się na nie czaiłam ale stwierdziłam, że ta czerwona podeszwa do niczego by mi nie pasowała

Właśnie bardzo mi się podobają i pasowałoby mi do nich co nie co. Tylko się zdecydować nie mogę, potrzebują jakiegoś kopniaka : D
sylwik
sylwik
  22 Aprilie 2012

lekko poza tematem MiU. ale kupilam sobie smoothie makera, i jest zayebisty:zakochany:

wlasny 'jogurt' truskawkowy, jeszcze niech tylko sie pojawia te prawdziwe truskawki, nie te o plastikowym smaku ktore sa teraz, a latem jak bede miec swoje ttruskawy i maliny i jezyny....:w00t:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  22 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebuję szybkiej porady, kupować czy nie? (za 120zł)

Kupuj, bardzo ładne. :)
pijana
pijana
  22 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lekko poza tematem MiU. ale kupilam sobie smoothie makera, i jest zayebisty

Też ostatnio kupiłam blender (bo to chyba to samo?) i też czekam na świeże truskawki, póki co mielę mrożone, bo te świeże co są teraz to pewnie sama chemia i uj wie skąd :ninja:
sylwik
sylwik
  22 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: blender (bo to chyba to samo?)

zasada dzialania ta sama, ale ten robi to bezposrednio w 0,5l kubku:)

Konto usunięte
Konto usunięte: też czekam na świeże truskawki, póki co mielę mrożone, bo te świeże co są teraz to pewnie sama chemia i uj wie skąd

wlasnie wczoraj kupilam swieze, i zero smaku czy aromatu, jakby plasteline jesc:nie: dopiero zrobione z lodami truskawkowymi mialy smak, chyba pojde w twoje slady i przetestuje z mrozonymi:)
styka51
styka51
  22 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko się zdecydować nie mogę, potrzebują jakiegoś kopniaka : D

Jak Cię stać, to bierz ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: wlasny 'jogurt' truskawkowy, jeszcze niech tylko sie pojawia te prawdziwe truskawki, nie te o plastikowym smaku ktore sa teraz, a latem jak bede miec swoje ttruskawy i maliny i jezyny....

Ja ostatnio kupiłam sobie banana i mleko, zdążyłam zjeść banany, a dopiero potem wpadłam na pomysł, że mogłam je zmiksować :and: Ale w sumie dobre takie bajery :tak:
asexualna
asexualna
  22 Aprilie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Kupuj, bardzo ładne. :)

styka51
styka51: Jak Cię stać, to bierz ;)

Tego potrzebowałam : D dzięki.
Babsy
Babsy
  22 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ekko poza tematem MiU. ale kupilam sobie smoothie makera, i jest zayebisty

nie pogardzilabym takim domowym koktajlem z tego cuda:D
Adidasowa
Adidasowa
  22 Aprilie 2012

pokarm dla rybek:rotfl:

sylwik
sylwik
  22 Aprilie 2012
Babsy
Babsy: nie pogardzilabym takim domowym koktajlem z tego cuda:D

najlepsze, ze razem z przesylka wyszedl za 60zl:rotfl: powystawowy jakis:woot:

styka51
styka51: Ja ostatnio kupiłam sobie banana i mleko, zdążyłam zjeść banany, a dopiero potem wpadłam na pomysł, że mogłam je zmiksować Ale w sumie dobre takie bajery

do bananow i mleka chyba jeszcze cos byloby fajnie dorzucic:woot:
styka51
styka51
  22 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: do bananow i mleka chyba jeszcze cos byloby fajnie dorzucic

W sumie... jakieś płatki owsiane może? Albo szczypta kawy rozpuszczalnej?
Babsy
Babsy
  22 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepsze, ze razem z przesylka wyszedl za 60zl powystawowy jakis

wow, super okazja:) rany, jakis shake truskawkowy:D ::w00t::
sylwik
sylwik
  22 Aprilie 2012
styka51
styka51: W sumie... jakieś płatki owsiane może? Albo szczypta kawy rozpuszczalnej?

albo zeby takie kawaleczki czekolady byly, gdyby byl gesty:w00t:
pijana
pijana
  22 Aprilie 2012

Ja właśnie zrobiłam koktajl, mrożone truskawki (nie chciało mi się czekać, aż się rozmrożą :ninja:), banany, brzoskwinie z puszki, trochę mleka, jogurt naturalny, otręby granulowane z żurawiną i brązowy cukier, mmm :zakochany:

pijana
pijana
  22 Aprilie 2012

A co do tematu to szampon Gliss Kur, pastę Clinomyn (mam nadzieję, że fajna w smaku :rotfl:), żel pod prysznic i mydło do rąk Palmolive, piękne cytrusowe zapachy i lakier do paznokci Delia, chyba ten kolor: