agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Adidasowa
Adidasowa
  7 Aprilie 2012
styka51
styka51: Balerinki

Śliczne, ile zapłaciłaś?
styka51
styka51
  7 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Śliczne, ile zapłaciłaś?

A dziękuję ;)
34.90 ;)
Adidasowa
Adidasowa
  7 Aprilie 2012
styka51
styka51: A dziękuję ;) 34.90 ;)

Też sobie podobne sprawię ;)
DZIIDKA
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 162
DZIIDKA
  9 Aprilie 2012

A ja sobie sprawiłam następujące rzeczy :

-kolejne,wygodne airmaxiki

-koturny

-skórkę z kokardką,której zdjęcia nie ma na necie i nie chce mi się robić,

-fluid L'oreal Lumi Magique

-samoopalacz w musie Lirene

-tusz do rzęs Falsche Wimpern Maybelline,którego nie wrzucę,bo skończył mi się limit fotek. :and:

MIESZKAMwPolsceB
MIESZKAMwPolsceB
  9 Aprilie 2012
DZIIDKA
DZIIDKA: kolejne,wygodne airmaxiki

+150 do fejmu za białe:zakochany:
DZIIDKA
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 162
DZIIDKA
  9 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: +150 do fejmu za białe

Białe najlepsze :zakochany:
styka51
styka51
  10 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Dziś:

Kusiły mnie pomarańczowe i seledynowe...ale i tak nie miałabym do czego założyć :lol:

Bucisze z pepco za 9,99 :zakochany: w rzeczywistości są bardziej limonkowe/seledynowe

branza :w00t:

plus antygwałty, czarne rajstopy i płyn do higieny.
Babsy
Babsy
  10 Aprilie 2012

bluzke, 2 pary dzinsow w lumpie. szkoda, ze nie ma lumpow ciazowych, bo nie moge nic konkretnego znalezc w "zwyklych":and: a niestety nie stac mnie na wymienianie calej garderoby w "nielumpach". ale jakies spodnie na pewno sobie sprawie nowe:)

a, no i zamowilam soczewki i kallosa latte- to moj pierwszy w zyciu, ciekawe, jak sie sprawdzi:)

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  10 Aprilie 2012
Babsy
Babsy: szkoda, ze nie ma lumpow ciazowych, bo nie moge nic konkretnego znalezc w "zwyklych"

Obierz sobie taki lump, gdzie są naprawdę ładne rzeczy, nie taki byle jaki. No i w dniu dostawy od razu z rana idź, na pewno znajdziesz o wiele ładniejszych rzeczy. Ja tam sposobem już kupiłam kilka par butów oryginalnych i ramoneskę mamie, nawet z metką. Mały ciuchland, a dobry towar i co najważniejsze nie w centrum miasta więc i ludzi mniej.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  10 Aprilie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Obierz sobie taki lump, gdzie są naprawdę ładne rzeczy, nie taki byle jaki. No i w dniu dostawy od razu z rana idź, na pewno znajdziesz o wiele ładniejszych rzeczy. Ja tam sposobem już kupiłam kilka par butów oryginalnych i ramoneskę mamie, nawet z metką. Mały ciuchland, a dobry towar i co najważniejsze nie w centrum miasta więc i ludzi mniej.

hmm wlasnie kojarze tylko jeden poza centrum;) ale dzieki za dobre rady:) postaram sie w dzien dostawy trafiac:)
kedi
kedi
  10 Aprilie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Mały ciuchland, a dobry towar i co najważniejsze nie w centrum miasta więc i ludzi mniej.

gdzie? :ziober:
pijana
pijana
  11 Aprilie 2012

Revlon Colorstay 110, jakąś nową formułę 24 godziny (ehe), co tłustej/mieszanej
Max Factor Lasting Performance 100 (miałam kiedyś 101, a nuż ten będzie dobry, a jeśli nie to pomieszam z Revlonem)

kedi
kedi
  11 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Max Factor Lasting Performance 100 (miałam kiedyś 101

duża jest różnica? jaki mają odcień-wpadają w róż czy w żółć?
kedi
kedi
  11 Aprilie 2012

lakier z shockwaves na próbe, żel z lirene, grubą, złotą bransoletę

pijana
pijana
  11 Aprilie 2012
kedi
kedi: duża jest różnica? jaki mają odcień-wpadają w róż czy w żółć?

101 jest bardzo różowy i bardzo ciemnieje, 100 na pewno też ciemnieje, ale czy jest różowy czy żółty - dopiero się przekonam, bo nie miałam. Dam znać jak przyjdzie :-)