agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Adidasowa
Adidasowa
  28 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Konkretnie, moja droga, to mam tyle do kupienia, że za długo by wymieniać Sukienki, tuniki, spodnie, jakieś szorty, buty, okulary... no wszystko :D Poza rzeczami na co dzień, muszę kupić sukienkę na wesele... A Ty? :)

A to tak jak ja, bo robię "remont" w swojej szafie :D To samo mam do kupienia, poza sukienką na wesele ;D
SailorMoon
SailorMoon
  28 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A to tak jak ja, bo robię "remont" w swojej szafie :D

No ja dokładnie tak samo :D mam tylko nadzieję, że starczy mi kasy :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: To samo mam do kupienia, poza sukienką na wesele ;D

Ja mam 3 wesela w tym roku. Pierwsze w święta teraz. Raczej nie będę jakiejś super drogiej kupować, chyba, że jakaś mnie serio oczaruje :ninja:
Adidasowa
Adidasowa
  28 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: No ja dokładnie tak samo :D mam tylko nadzieję, że starczy mi kasy

Ja też mam taką nadzieję, bo mam sumkę odłożoną na prawko i nie chciałabym z niej podbierać na ciuchy:ninja:

SailorMoon
SailorMoon: Ja mam 3 wesela w tym roku. Pierwsze w święta teraz. Raczej nie będę jakiejś super drogiej kupować, chyba, że jakaś mnie serio oczaruje

Ale bym sobie poszła na wesele:zakochany: ech ech.
ZwaMnieAsia
ZwaMnieAsia
  28 Martie 2012

i

asexualna
asexualna
  28 Martie 2012

oraz
ZwaMnieAsia
ZwaMnieAsia
  28 Martie 2012

uh Dolorez :O
skąd pierwsza sukienka?

asexualna
asexualna
  28 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uh Dolorez :O skąd pierwsza sukienka?

Wszystko Pull&Bear : D
zapomniałam o:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  28 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: asexualna

Pierwsza mega!
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsza mega!

pasowalaby Ci.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

youaredaone
youaredaone
  29 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

rzygam tymi kwiatussskami już :ble: no ale 2 i 3 magia :zakochany:
chyba kupie sobie taką na wesele, a co mi szkodzi :ziober2:
asexualna
asexualna
  29 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rzygam tymi kwiatussskami już no ale 2 i 3 magia chyba kupie sobie taką na wesele, a co mi szkodzi

Ja na szczęście jeszcze nie rzygam kwiatuszkami :ziober2:, mimo wszystko więcej tego deseniu nie zakupię
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  29 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Czerwone tenisówki z P&B. :zakochany: Jaka cena? Dostanę wersję białą albo czarną, np na allegro albo gdziekolwiek w sieci? :mrgreen: Rozmiar 38/39 istnieje? :P Kurcze no, spodobały mi się...
Adidasowa
Adidasowa
  29 Martie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Czerwone tenisówki z P&B. Jaka cena? Dostanę wersję białą albo czarną, np na allegro albo gdziekolwiek w sieci?

Podbijam, świetne.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  29 Martie 2012
Prinz
Prinz: pasowalaby Ci.

Daruj sobie :)

Btw jak Ty musisz być zdesperowanym nołlajfem,żeby błysnąć swoją jakże 'ciętą' ripostą na każdy mój post :zonk: .

A tak poza tym odnośnie sukienki to myślę,że prędzej Ty byś ją włożył. W końcu ktoś w związku musi robić za kobietę :)
asexualna
asexualna
  29 Martie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Czerwone tenisówki z P&B. Jaka cena? Dostanę wersję białą albo czarną, np na allegro albo gdziekolwiek w sieci? Rozmiar 38/39 istnieje? :P Kurcze no, spodobały mi się...

Te tenisówki to jest ich basic :zabawa: po nazwą "buty sportowe podstawowe", akurat teraz są czerwone, wcześniej były białe, za jakiś czas zapewne będzie kolejny kolor. Cena 89,90 http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearpl/pl/pullandbear/29059/OBUWIE#/652002/BUTY SPORTOWE PODSTAWOWE