agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja zawsze mam takie wątpliwości jak zamawiam coś z neta ;) Ale tą kupiłam w sklepie. Nie przymierzyłam i zakładam w domu a ona za wielka Poszłam do babci i 13 cm w pasie mi skróciła

ja zazwyczaj nawet jak kupuje przez neta, to ze sklepow, w ktorych wczesniej przymierzalam lub je mam w miescie itp, no ale z tego sie nie dalo tak :P nic, najwyzej ja nie bedzie pasowac lub bedzie brzydka to odesle z powrotem, zwroty sa darmowe, przesylka tez, wiec i tak mnie to kosztowac nie bedzie :)
13scie centymetrow to bardzo duzo, jak tego nie zauwazylas w sklepie :lol2:
Adidasowa
Adidasowa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zazwyczaj nawet jak kupuje przez neta, to ze sklepow, w ktorych wczesniej przymierzalam lub je mam w miescie itp, no ale z tego sie nie dalo tak :P nic, najwyzej ja nie bedzie pasowac lub bedzie brzydka to odesle z powrotem, zwroty sa darmowe, przesylka tez, wiec i tak mnie to kosztowac nie bedzie :)

Chyba, że tak. Ja mam często dylemat z rozmiarówką.

Konto usunięte
Konto usunięte: 13scie centymetrow to bardzo duzo, jak tego nie zauwazylas w sklepie

Wzięłam tą spódniczkę do ręki i spojrzałam - wydała się idealna na mnie. No mój rozmiar jak ulał. Zakładam w domu i ... LIPA. No 13 cm sporo, bo ja ogolnie szczupła jestem:>
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba, że tak. Ja mam często dylemat z rozmiarówką.

tez tak mam czesto :/

Konto usunięte
Konto usunięte: Wzięłam tą spódniczkę do ręki i spojrzałam - wydała się idealna na mnie. No mój rozmiar jak ulał. Zakładam w domu i ... LIPA. No 13 cm sporo, bo ja ogolnie szczupła jestem:>

widac na zdjeciu, zes szczupla :mrgreen:
Adidasowa
Adidasowa
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widac na zdjeciu, zes szczupla

Hyhy:mrgreen: to się nazywa dobra przemiana materii. Jem jak głupia i nie tyje :)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  24 Martie 2012

buty adidasa-których szukałam w którymś temacie, buty nike w lumpeksie:O za jedyne 19zł prawie jak nowe, pierścionek, wiosiorek, podobne rajstopy do Adidasowej, rajstopy z materiału do kolan, czarny płaszcz h&m, botki zara

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka
Sylvinka
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chętnie wysłucham krytyki

Świetnie wyglądasz!!!!!!!!!!!
Adidasowa
Adidasowa
  24 Martie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Świetnie wyglądasz!!!!!!!!!!!

Nie wiem czy szczerze czy nie, ale dzięki:ninja:
SailorMoon
SailorMoon
  24 Martie 2012

Garnier Nawilżająca Pielęgnacja 7 dni krem do ciała z masłem shea, Eveline odżywka do paznokci, pilniczek, siarkowa moc - punktowe serum na wypryski.

pijana
pijana
  24 Martie 2012

Za dużo mnie w tym temacie :martuska: Ale kupiłam Sephorową maskarę (siedem w jednym, ma robić WSZYSTKO ehehe), wyszła mnie właściwie 7,50 zł więc MUSIAŁAM :D

styka51
styka51
  25 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Kurtkę.

i majciochy :lol:

A i bokserki dla Maniucha ;)
Adidasowa
Adidasowa
  26 Martie 2012

Zastanawiam się czy wklejać to co mi kupili na 18stkę:and:

Sylvinka
Sylvinka
  26 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zastanawiam się czy wklejać to co mi kupili na 18stkę

chętnie podpatrzę, dawaj
Adidasowa
Adidasowa
  26 Martie 2012
Sylvinka
Sylvinka: chętnie podpatrzę, dawaj

Okej zaraz wrzucę:tak:
Adidasowa
Adidasowa
  26 Martie 2012

Więc ogólnie dużo tego, kilka wstawię, kilka wypiszę.
1. Rybki (3), ale zostały już 2, bo kolega po zjaraniu się wsypał im pół paczki pokarmu i ta jedna zdechła z przejedzenia;/ :smutny:

2. Kosmetyki + wino na środku :D

3. szarfę:D

4. Kartki: + na drugim zdjęciu prezerwatywa xD

5. Alkochińczyka

6. Kieliszki.

Nie chce mi się więcej zdjęć robić, ale dostałam jeszcze tonę biżuterii, zegarek, perfumy z pumy, 2 dywany (:crylol:), 10 butelek wódki, 2 tony słodyczy, 2 tony kwiatów, paczkę durexów:pavarotti:, 2 wibratory i kasę:ninja: chyba o niczym nie zapomniałam:woot:

MIESZKAMwPolsceB
MIESZKAMwPolsceB
  26 Martie 2012

na swoja 18 to ja dostałam składak do koszul / bluzek :rotfl: