agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  11 Februarie 2012

hoola po raz drugi, mam nadzieję, że się sprawdzi tym razem w 100%.

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hoola po raz drugi, mam nadzieję, że się sprawdzi tym razem w 100%.

a co za pierwszym razem bylo nie tak?
ja hoole moge uzywac tylko w lecie, w zimie jest dla mnie o wiele za ciemna :nie:
mmaryjka
mmaryjka
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja hoole moge uzywac tylko w lecie, w zimie jest dla mnie o wiele za ciemna

pokruszył mi się strasznie.
za ciemny? to bardzo dziwne, bo on fakt faktem, jest dość ciemny, ale można go bardzo ładnie stopniować i umiejętnie nakładając można dać minimalnie i kolor będzie ledwie widoczny. nie wiem, pierwszy raz się spotykam, że hoola jest za ciemna i problemowa w nałożeniu aby był ledwie widoczny;).
styka51
styka51
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Kupiłam dziś:

i kartkę walentynkową :pavarotti:
A no i 5m tasiemki czerwonej, szerokiej :kv3:
Babsy
Babsy
  13 Februarie 2012
styka51
styka51:

tem krem i ja kupilam mojemu na imieniny w styczniu:)
na walentynki kupilam mu rekawiczki i gacie.
przyszedl moj decolor, wlosy bede robic jak znajde kogos pomocnego do nalozenia farby, bo Piekny nie chce, zebym sie farbowala:)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  13 Februarie 2012

A ja kupiłam swojemu opaski adidasa na nogi, które przez tydzień nie przyszły z allegro, zajebiście :ziober2:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  13 Februarie 2012
Babsy
Babsy: tem krem i ja kupilam mojemu na imieniny w styczniu:)

Dobry jest? Bo Maniek to ma taką twarz suchą..mówię mu peeling i duużo kremu. To on nie, bo peeling pewnie boli :zonk:
Babsy
Babsy
  13 Februarie 2012
styka51
styka51: Dobry jest? Bo Maniek to ma taką twarz suchą..mówię mu peeling i duużo kremu. To on nie, bo peeling pewnie boli

dobry, nawilza i szybko sie wchlania bez tlustych warstw:)
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

w sumie może mi się tylko wydaje za ciemny, bo faktycznie używam go minimalnie że wygląda praktycznie jakby był nowy, a mam go już 9 miesięcy :) teraz jestem fanką hervany :P
SoDope
SoDope
  13 Februarie 2012

Chipsy - które teraz właśnie wpie#$^%&%^&^ :ziober2:

mmaryjka
mmaryjka
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz jestem fanką hervany

czekałam na nią z zapartym tchem, bo oczywiście w stanach była, a na całym świecie z wielkim opóźnieniem:and: i jakoś mnie nie zachwyciła. najbardziej lubiłam ten róż z brzoskwinką na opakowaniu, a teraz go nie było już w sephorze i nie wiem czy wycofali czy jak, a zużyłam CAŁY w prawie 2 lata:mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czekałam na nią z zapartym tchem, bo oczywiście w stanach była, a na całym świecie z wielkim opóźnieniem i jakoś mnie nie zachwyciła. najbardziej lubiłam ten róż z brzoskwinką na opakowaniu, a teraz go nie było już w sephorze i nie wiem czy wycofali czy jak, a zużyłam CAŁY w prawie 2 lata

u mnie tez go nie widzialam :nie:
ja teraz rozmyslam nad dandelion'em badz thrrrob'em, ale na razie jeszcze nie kupuje.
mirra20
mirra20
  13 Februarie 2012

dziewczęta polećcie mi jakiś fajny róż w odcieniu brzoskwiniowym? gdzie kupie i za ile?

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczęta polećcie mi jakiś fajny róż w odcieniu brzoskwiniowym? gdzie kupie i za ile?

brzoskwiniowy... dobre pytanie - podlaczam sie :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  14 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Szampon ziaja pokrzywowy.
Krem z AA do cery wrażliwej.
Maseczka z dermiki.
Rajstopy grube.

Poza tym mąke, chleb, masło i pomidory, które są ohydne :ble: