agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
79AsonUnique79
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 1
79AsonUnique79
  31 Ianuarie 2012

Lekkie wojskowe, kalesony bojowe.

I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc

Adidasowa
Adidasowa
  31 Ianuarie 2012

perfumy AVON, które kocham nad życie:zakochany:

Renata2007
Renata2007
  31 Ianuarie 2012

a ja sobie kupiłam książkę, romans, bo coś ostatnio na mojego nie mam co liczyć. Muszę się sztucznie wspomagać ;)!!!

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 Ianuarie 2012

laleczkę na biżuterię za jedyne 20pln, majtki i biustonosz również po tanioszczce bo tylko za 30pln, bluzka w top secret, sweterek czarny przeceniony o połowę w house, pasek męski dla siebie też w house i też za połowe ceny(damskie były okropne), kolczyki w chińczyku za pare złotych, testery błyszczyków dostałam za darmo, odżywka do włosów i puder w kamieniu, niby słaba firma a dobry

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  31 Ianuarie 2012

2 błyszczyki Essence i 2 naszyjniki z wisiorkami w Reserved. Zdjęcia... Jak zwykle xD

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Februarie 2012

Zamowilam sobie:
3x szampon Provoke
2x rajstopy w sprayu za jedyne £2.50sztuka z myślą o zbliżającej sie wiosnie :ziober2:
2x ponczochy z Ann Summers
10 sztuk sztucznych rzęs plus czarny klej do nich tez za śmieszne £2 czy £3 na Amazonie - nigdy ich nie miałam ale to żadna strata pieniędzy a maja dobre recenzje :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  1 Februarie 2012

Puder do włosów got2be, odżywkę do włosów L'oreal, Revlon Colorstay, L'oreal True Match (10 ml), glitterowy cień do powiek

massacre
massacre
  2 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Puder do włosów got2be

Dzieki za reminder, zawsze chcialam go wyprobowac i zawsze zapominalam go kupic ^^ - tez go zamowilam.
Jak przyjdzie pare rzeczy to moze w koncu sie zbiore i cos wrzuce, bo dawno nie wstawialam zadnych zdjec :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

sale był w reserved to kupiłem spodnie, bluzę i sweterek.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

pijana
pijana
  2 Februarie 2012
massacre
massacre: Dzieki za reminder, zawsze chcialam go wyprobowac i zawsze zapominalam go kupic ^^ - tez go zamowilam. Jak przyjdzie pare rzeczy to moze w koncu sie zbiore i cos wrzuce, bo dawno nie wstawialam zadnych zdjec :D

Trochę ciężko się przyzwyczaić do matowych i sztywnych włosów, dodatkowo po ich dotknięciu kleją się ręce ^^ Ale fajnie trzyma niesforną grzywkę. Też muszę pofocić co nieco, ale mi się nie chce... :D
massacre
massacre
  2 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Trochę ciężko się przyzwyczaić do matowych i sztywnych włosów, dodatkowo po ich dotknięciu kleją się ręce ^^

Ale caly czas czy tylko na poczatku sie kleja?
Ja chce w sumie tylko na tyl, zeby podniesc troche wlosy i nadac im objetosci

pijana
pijana
  2 Februarie 2012
massacre
massacre: Ale caly czas czy tylko na poczatku sie kleja?

Trochę cały czas ;x
justCax
justCax
  2 Februarie 2012
massacre
massacre: Ja chce w sumie tylko na tyl, zeby podniesc troche wlosy i nadac im objetosci

ja od siebie polecam, szczególnie jak ktoś ma długie włosy i sam lakier nie da rady. u mnie każdy lakier po 3 godzinach w magiczny sposób znika, a ten proszek trzyma się cały dzień. trzeba uważać przy aplikacji żeby nie sypnąć za dużo i ogólnie trzeba nauczyć się go stosować, bo ja przy pierwszym razie miałam ochotę wyrzucić go do kosza i natychmiast umyć włosy. przekonałam się do niego i teraz jestem uzależniona.
massacre
massacre
  2 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba nauczyć się go stosować,

czyli jak? nie za duzo?
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie każdy lakier po 3 godzinach w magiczny sposób znika

u mnie wlosy opadaja juz po 5 minutach, mam je tak ciezkie.

Adidasowa
Adidasowa
  3 Februarie 2012

:zakochany: