agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
denatka
denatka
  12 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: O, a to dobre :D Kolory też te?

:tak:
SailorMoon
SailorMoon: No, spojrzałam na ich stronę i mają fajne te stroje :) Zapłaciłam dokładnie 98.90 :)

Duuużo większy wybór niż w tym sklepie kupowałam. Przepłaciłaś:ziober2: Ja za swój dałam 80 bez groszy, a wart pewnie połowe tyle :D
Ciekawe, czy da się zamówić ze strony producenta :)
SailorMoon
SailorMoon
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Duuużo większy wybór niż w tym sklepie kupowałam. Przepłaciłaś Ja za swój dałam 80 bez groszy, a wart pewnie połowe tyle :D Ciekawe, czy da się zamówić ze strony producenta :)

Też myślałam, że taniej będzie ale w sumie i tak się cieszę, bo większość tych które mi się podobały były powyżej 100 zł :) Ale stroju nie kupuje się często, to można wydać i te 100 zł :D
No, ciekawe czy można...
kedi
kedi
  12 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Też myślałam, że taniej będzie ale w sumie i tak się cieszę, bo większość tych które mi się podobały były powyżej 100 zł :) Ale stroju nie kupuje się często, to można wydać i te 100 zł :D

bardzo fajne te stroje, produkuje je firma z miasteczka z którego pochodzę, jak będę u rodziców to zajadę do nich, bo widzę, że się poprawili, kiedyś szału nie było. ale ogólnie to firma podupadła, bo kiedyś była duuuzooo większa.
denatka
denatka
  12 Iulie 2012
kedi
kedi: bardzo fajne te stroje, produkuje je firma z miasteczka z którego pochodzę,

Zapytaj koniecznie o mozliwość przesyłki! :)
SailorMoon
SailorMoon
  13 Iulie 2012

Krem BB z Eveline.

mirra20
mirra20
  13 Iulie 2012

kupiłam czerwoną asymetryczna sukienkę:D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Iulie 2012

bluzkę miętową z zebrą.

Paulinessa
Paulinessa
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bluzkę miętową z zebrą.

pokaaaaż!
Babsy
Babsy
  13 Iulie 2012

dalsza czesc wyprawki dla mlodego, pajacyki, spodenki, polspiochy, czapeczka, kaftanik, bluzy z kapturem.

Mariolka
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 2022
Mariolka
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Czarne rurki, koszulkę na ramiączkach w psychiczne papugi i spodenki jeansowe.

DorixP, Ayane, Czeska, own, Veos, Marjolka, Mariolka

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  13 Iulie 2012

3 topy bez ramiączek, 2 pary lnianych spodni dla Mamy, 1 bokserka w kolorowe biedronki i 1 koszulowa bluzka z krótkim rękawem i kołnierzykiem w słodkie, drobne kwiatki - był najazd na lumpa. :pavarotti:

Adidasowa
Adidasowa
  14 Iulie 2012

Kupiłam płytę Piaska, świeczki zapachowe czerwone, ozdobne srebrne świeczniki dla mamy na urodziny 15 lipca:zabawa:

gruba2012
wpis jest ukryty
pijana
pijana
  14 Iulie 2012

Muj borze.

pijana
pijana
  14 Iulie 2012

Micel Vichy, tym razem 400 ml, 33 zł :napalony:
Żel do kąpieli Luksja
Pastę cukrową (po raz pierwszy, jestem jej bardzo ciekawa)
Gąbeczki do nakładania podkładu (też pierwszy raz)
Szampon Z Apteczki Babuni (ale zeszpecili opakowania :/)