agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Mariolka
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 2022
Mariolka
  21 Iulie 2012

Bluzkę w kwiatki z Moodo:

Bejsbolówkę, tyle że ciemniejszą trochę:

Trampki w kwiatki, jeśli dobrze pamiętam, to takie:

Miętową bokserkę (bez koronki i jaśniejszą o wiele):

Bluzkę z siatką, z bazarku:

Bluzkę na ramiączkach w papugi, Cubus:

Shorty jeansowe, Cropp:

+ czarne rurki z zipami, Pull&Bear, których zdjęcia nie posiadam. ;-)

Dwa lakiery do paznokci z jakichś chińskich pawilonów:

Safari beżowy (ten z lewej)

Safari srebrny

Książki:
- Pan Tadeusz
- Wróg
- Grzeszni Bogowie
+ trochę przyborów szkolnych.

Cóż, przez ostatnie 2 tygodnie wydałam trochę, trzeba przyznać.

DorixP, Ayane, Czeska, own, Veos, Marjolka, Mariolka

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  21 Iulie 2012
Felka
Felka: 1. 2.

Kurde, nie mam takich ... Dobrze, że do drogerii daleko, to portfel spokojny. :lol2:

Felka
Felka: nie wytrzymałabym

Sama siebie zadziwiam, że jednak wytrzymałam - lenistwo pomogło. :mrgreen:
Karola
Karola
  22 Iulie 2012
Mariolka
Mariolka: Safari beżowy

Mariolka
Mariolka: Safari srebrny

Mam takie same z safari, z tym, ze nie jestem pewna, czy mój beż nie jest jaśniejszy, może wina aparatu. :) Z safari plus jeszcze nr 343:
na zdjęciu jest typowo morski, ale w rzeczywistości bardziej wpada w kolor zielony :)

Żeby nie było samych lakierów, to ostatnio:

Ma cuuuudowny zapach. :zakochany:
Adidasowa
Adidasowa
  22 Iulie 2012

Koszulę białą, stanik biały, stringi białe, tusz do rzęs.

Felka
Felka
  22 Iulie 2012
Karola
Karola: Ma cuuuudowny zapach.

jest beznadziejna
Felka
Felka
  22 Iulie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Kurde, nie mam takich

hahaha ten NYC jest zaje 3 dni i nic :)
Karola
Karola
  22 Iulie 2012
Felka
Felka: jest beznadziejna

Właśnie dla moich włosów jest dobra i jestem jak na razie zadowolona. :]
Felka
Felka
  22 Iulie 2012
Karola
Karola: Właśnie dla moich włosów jest dobra i jestem jak na razie zadowolona.

tak nie wiem czy jest sens ładowania 20PLN w gówno ktore obkleja ci wlosy i nic w srodku nie dziala
Karola
Karola
  22 Iulie 2012

Ja jestem w trakcie 2 pudełka i porównując moje włosy sprzed roku i teraz jakie mam - ogromna różnica. ;) a jeśli fryzjerka mi to nawet potwierdziła, to zostaje przy tym 'gównie'.

Kiniowska
Kiniowska
  22 Iulie 2012
Karola
Karola:

Maska, której używasz, jest może podobna do tej? Działa na suche, sianowate włosy? Jak ją stosujesz, co ile? Widziałam, że Mama taką ma i zastanawiam się, czy trochę sobie "pożyczyć".

Felka
Felka: hahaha ten NYC jest zaje 3 dni i nic :)

Nic nie mów! :D

Nie wyrobiłam dzisiaj i pomalowałam, czerwonym. Po 15 minutach zmyłam. :rotfl:
olgs
olgs
  22 Iulie 2012

kakauko, mniami. do opalania idealne ale nie znosze sie nim smarowac o tak o, za tluste.

i dwa lakiery, ten pierwszy jest swietny, kosztowal 1,50 w sklepie "1001 drobiazgow" tylko jest malutki, raz pomalowalam paznokcie i juz tyle nie ma. drugi jest neonowy ale nie umiem nim pomalowac pazurkow, dziwna konsystencja. mam z tej firmy inne lakiery i sa swietne a ten no nie wiem, jestem ciota :and:

kedi
kedi
  22 Iulie 2012
Karola
Karola: Ma cuuuudowny zapach.

dolce latte też ma ten zapach i też jest w tym wielkim słoju, więc jakbyś chciała zmienić maskę to zapach masz ten sam.

Kiniowska
Kiniowska: Maska, której używasz, jest może podobna do tej? Działa na suche, sianowate włosy? Jak ją stosujesz, co ile? Widziałam, że Mama taką ma i zastanawiam się, czy trochę sobie "pożyczyć"

oo właśnie ta. tak to jest praktycznie to samo. ona jest nawilżająca, śmiało możesz stosować nawet dość często, bo ona nie jest jakaś tam mega mocna.
kedi
kedi
  22 Iulie 2012
Karola
Karola: Ja jestem w trakcie 2 pudełka i porównując moje włosy sprzed roku i teraz jakie mam - ogromna różnica. ;) a jeśli fryzjerka mi to nawet potwierdziła, to zostaje przy tym 'gównie'.

skoro Ci pasuje to spróbuj jeszcze tą samą tylko zieloną albo tą anti-age (wbrew pozorom nie jest dla staruszek :) powinny być jeszcze mocniejsze.
Kiniowska
Kiniowska
  22 Iulie 2012
kedi
kedi: oo właśnie ta. tak to jest praktycznie to samo. ona jest nawilżająca, śmiało możesz stosować nawet dość często, bo ona nie jest jakaś tam mega mocna.

Dziękuję. :) Fakt, pięknie pachnie i włosy są po niej bardziej... "sypkie", lepiej się rozczesują. No ale, lenistwo patentowane bierze górę i niestety. Ale skoro daje radę, to spróbuję ją stosować. Takie wiadro na nas dwie, mnie i Mamę, powinno starczyć na dłuuugo.
Karola
Karola
  23 Iulie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Maska, której używasz, jest może podobna do tej?

Po przeczytaniu tego, co jest na etykiecie i o tej Twojej na necie, raczej tak. Wypisali prawie to samo, ale czy tak będzie to nie wiem, najlepiej będzie jak spróbujesz sama ze 2-3 razy. Zaszkodzić nie powinno. :D
Kiniowska
Kiniowska: Działa na suche, sianowate włosy?

Ooooo mi pomogło, teraz są delikatniejsze w dotyku i mniej roboty z poskromieniem ich z rana, co przy moich lokach jest tragiczne. :and:
Kiniowska
Kiniowska: ak ją stosujesz, co ile?

Mniej więcej co drugie umycie włosów, czasami co każde. Nakładam trochę na umyte włosy, wmasuję, zostawiam na około 2-3 minuty (zazwyczaj myję zęby w tym czasie, to gdzieś tak wychodzi) i spłukuję. :)

kedi
kedi: skoro Ci pasuje to spróbuj jeszcze tą samą tylko zieloną albo tą anti-age (wbrew pozorom nie jest dla staruszek powinny być jeszcze mocniejsze.

Przejrzę, poczytam i się zastanowię. Dzięki. :D