agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Felka
Felka
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem za czystością i celibatem.

Felka
Felka
  4 August 2012

a,kolejny lakier dzis kupilam:rotfl:

SailorMoon
SailorMoon
  7 August 2012

Tusz Rimmel Extra Super Lash waterproof i brązową kredkę do oczu Manhattan X-ACT eyeliner waterproof.

asexualna
asexualna
  7 August 2012

Stanik Gossarda

JuIia
JuIia
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stanik Gossarda

Wiem co masz na sobie :kv3: :D
asexualna
asexualna
  7 August 2012
JuIia
JuIia: Wiem co masz na sobie :D

Nie mam, bo źle leży :smutny: chyba odsprzedam .
mirra20
mirra20
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stanik Gossarda

ile dałaś? bo ja mam z tej samej linii ale taki a'la gorset
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ile dałaś? bo ja mam z tej samej linii ale taki a'la gorset

170zł, ale ogólnie jest bardziej do piersi osadzonych po bokach, bo fiszbiny te na środku wchodzą mi w ciało :and:
mirra20
mirra20
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 170zł, ale ogólnie jest bardziej do piersi osadzonych po bokach, bo fiszbiny te na środku wchodzą mi w ciało

ja mam taki:

i na mnie jest dobry, ale za pierwszym razem jak założyłam to było mi w uj niewygodnie
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam taki:i na mnie jest dobry, ale za pierwszym razem jak założyłam to było mi w uj niewygodnie

Zupełnie inaczej ma miseczki wyprofilowane :D też się nad nim zastanawiałam i chyba źle zrobiłam, że wzięłam ten co wzięłam. Bo nie dość, że od góry jest taki zabudowany to właśnie jest przeznaczony do większego rozstawu cycków.
mirra20
mirra20
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zupełnie inaczej ma miseczki wyprofilowane :D też się nad nim zastanawiałam i chyba źle zrobiłam, że wzięłam ten co wzięłam. Bo nie dość, że od góry jest taki zabudowany to właśnie jest przeznaczony do większego rozstawu cycków.

no widać, że ten Twój ma taki kształt miski jakby łezki bardziej, a zamawiałaś przez internet?? może da się zwrócić albo wymienić na coś innego?
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no widać, że ten Twój ma taki kształt miski jakby łezki bardziej, a zamawiałaś przez internet?? może da się zwrócić albo wymienić na coś innego?

Jeszcze większa miseczka ma dużo bardziej zabudowane niż ten na zdjęciu.
Właśnie ten już jest wymieniony :rotfl: troche mi głupio drugi raz, nie wiem czy tak można nawet.
mirra20
mirra20
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze większa miseczka ma dużo bardziej zabudowane niż ten na zdjęciu.

To może większa byłaby lepsza??

ja to bym się bała kupić przez internet, żeby się właśnie nie okazało, że nie pasuje

Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie ten już jest wymieniony troche mi głupio drugi raz, nie wiem czy tak można nawet

oj tam, przecież ważne żeby klient był zadowolony, zapytać zawsze można
asexualna
asexualna
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To może większa byłaby lepsza?? ja to bym się bała kupić przez internet, żeby się właśnie nie okazało, że nie pasuje

Nie, bo problem nie leży w wielkości tylko w kształcie.
Ja ostatnio kupuję, bo nie ma u mnie w mieście żadnego sklepu z różnorodnymi rozmiarami :D

Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam, przecież ważne żeby klient był zadowolony, zapytać zawsze można

W sumie, napiszę do nich. :ninja: Co mi tam.
mirra20
mirra20
  7 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, bo problem nie leży w wielkości tylko w kształcie. Ja ostatnio kupuję, bo nie ma u mnie w mieście żadnego sklepu z różnorodnymi rozmiarami :D

być może, ja aż tak się na tym nie znam
u mnie coś tam niby jest, ale i tak kupuję jak jestem przy okazji w Warszawie szkoda tylko, że swoje to kosztuje...

Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie, napiszę do nich. Co mi tam.

na pewno nic na tym nie stracisz