agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012

Serum termoochronne.

pijana
pijana
  30 Iulie 2012

Ulubiony żel pod prysznic, czyli Dove Visible Care.

SailorMoon
SailorMoon: SailorMoon

Jak sprawdzają się te lakiery Max Factor, te malutkie ? Jesteś z nich zadowolona ? :)
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak sprawdzają się te lakiery Max Factor, te malutkie ? Jesteś z nich zadowolona ? :)

Wiesz co? Różnie... Mam te mieniące się.
Wstawię które to:

Ten jasny jest ok starczą 2 warstwy i wygląda ślicznie, a ten ciemny po 3 -4 warstwach osiąga kolor jaki jest w buteleczce. Też fajny ale trzeba go trochę "nawalić".

Ten też w miarę, daje delikatny złocisto-różowy, opalizujący efekt.
Generalnie kolory są fajne ale jeden kryje bardziej a inny mniej, więc trzeba więcej warstw. Z trwałością jest ok. Przynajmniej u mnie 4-5 dni spokojnie wytrzymują a i dłużej nie raz. I trochę drogie jak na taką pojemność. Wychodzi na to, że wszystko zależy od koloru jaki kupisz...
pijana
pijana
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: SailorMoon

Właśnie ten jasny niebieski mnie interesował :) Kiedyś się skuszę, póki co muszę oszczędzać, choć są w promocji, ale mam ważniejsze wydatki.
To tak jak z lakierami L'oreal, też tymi małymi, nie wiem czy nie masz przypadkiem też jakiegoś ? Jasny miętowy nakładam 4 razy, ale trzyma się super, ciemnoniebieskiego 1-2 warstwy i odpryskuje zaraz. No i szybko się zużywają, 4 razy malowanie, a taka mała buteleczka, to wiadomo...
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  31 Iulie 2012

oriflame OPTIMALS OXYGEN BOOST EYE CREAM , oriflame maseczka pure nature organic White tea extract , Oriflame OPTIMALS OXYGEN BOOST FACE MASK.

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

Pogodynka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
Pogodynka
  31 Iulie 2012

taki Top z H&M

"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  31 Iulie 2012
Pogodynka
Pogodynka: taki Top z H&M

Oglądałam ten top w niedzielę!!! :D Gdyby Mamie się nie spieszyło, miałabym teraz taki sam. :D :D :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

2 kiecki (jedna niby Mamy, ale w przeciągu m-ca 3 przybyło... :zonk:), 2 pary majtek z Atlantica, spódnica, torebka.
SailorMoon
SailorMoon
  31 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie ten jasny niebieski mnie interesował :)

Fakt, wygląda pięknie na pazurkach :)

Konto usunięte
Konto usunięte: To tak jak z lakierami L'oreal, też tymi małymi, nie wiem czy nie masz przypadkiem też jakiegoś ? Jasny miętowy nakładam 4 razy, ale trzyma się super, ciemnoniebieskiego 1-2 warstwy i odpryskuje zaraz. No i szybko się zużywają, 4 razy malowanie, a taka mała buteleczka, to wiadomo...

Mam dwa. Ciemny niebieski i taki czerwony/koralowy... szybko dosyć odpryskują ale dobrze kryją :)
Ostatnio kupiłam z Eveline miętowy lakier i w szoku jestem. Trzyma się mi tydzień i zero odprysków. Wystarczyły 2 warstwy, jedyna wada, to że dość długo schnie. Ale poza tym super :)
pijana
pijana
  31 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Mam dwa. Ciemny niebieski i taki czerwony/koralowy... szybko dosyć odpryskują ale dobrze kryją :) Ostatnio kupiłam z Eveline miętowy lakier i w szoku jestem. Trzyma się mi tydzień i zero odprysków. Wystarczyły 2 warstwy, jedyna wada, to że dość długo schnie. Ale poza tym super :)

Też mam jeden z Eveline i też sobie chwalę, na pewno kupię kiedyś jeszcze jakiś :tak:
Pogodynka
Pogodynka
  31 Iulie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Oglądałam ten top w niedzielę!!! :D Gdyby Mamie się nie spieszyło, miałabym teraz taki sam. :D :D :D

tylko cena tego topu do dzisiaj spędza mi sen z powiek ;D ale warto było :p
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 August 2012
Pogodynka
Pogodynka: tylko cena tego topu do dzisiaj spędza mi sen z powiek ;D

ile ta przyjemność :>
sylwik
sylwik
  1 August 2012

torebke:w00t:

i tak, jak zawsze nie chce mi sie robic zdjecia:rotfl:

SailorMoon
SailorMoon
  1 August 2012

Podwójną kredkę do oczu z essence i tonik pure zone z Loreala

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  1 August 2012
Pogodynka
Pogodynka: tylko cena tego topu do dzisiaj spędza mi sen z powiek ;D ale warto było :p

Nie zapamiętałam ceny, w sumie to zerknęłam na niego prawie w przelocie, ale spodobał mi się. :)
Pogodynka
Pogodynka
  1 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ile ta przyjemność :>

99 zł Avancia :)