agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Bayje
Bayje
  8 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Nie wiem czy nic specjalnego. Ja nie lubie ogólnie żadnych perfum z cyklu Celebrity,

Czasami mam wrażenie, że te perfumy są robie DLA PICU byle co wsadzone byle żeby się sprzedały.
Britney Spears - wszystkie śmierdzą
Celine Dion - też ciężko ..

Christina Aguilera - jeden z tych X pose był nawet miły dla mojego nosa
Naomi Campbell - tutaj musze przyznać, że tutaj się postarali...
Beyonce - Pulse cudowne a Heat .. taki 'se'

Nie miałam okazji wąchać żadnego zapachu J.Lo ... a czytałam, że mogą być ciekawe.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Noiembrie 2012

J Lo i Jennifer Aniston - nic ciekawego i do tego ulotne w 15 minut.
Gaga jak na te celebrytowe perfumy dość trwałe są i zapach nie wydaje sie taki... tani jak w przypadku większości tych gwiazdorskich badziewi.
Beyonce Pulse wg mnie ujdzie, zapach ładny ale mało oryginalny. Lubie zapachy rozpoznawalne, że czujesz na ulicy i wiesz, że to właśnie to :) no, ale na tej średniej półce cieżko coś takiego znaleźć.

A ta ze Zmierzchu swoich perfum jeszcze nie wydała? Jakiś wampirzy czerwony czy coś :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2012

Koronkowe body i czarną bluzke mgiełke plus big pake Laysów:D

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2012

Z ostatnich dwoch tygodni, dalej rozbudowujemy... nie wiem czy zdazymy, zanim mlodemy ospa nie zejdzie :Rotfl:

jak bedzie mi sie nudzilo, to porobie bardziej szczegolowe zdjecia, bo kija tu widac.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kameleon
Kameleon
  8 Noiembrie 2012

Biedacka wykładzina na podłodze.

JuIia
JuIia
  8 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Biedacka wykładzina na podłodze.

Ty masz pewnie gumolit.
Kameleon
Kameleon
  8 Noiembrie 2012
JuIia
JuIia: Ty masz pewnie gumolit.

Bogacki perski dywan mam o takim wzorze:
massacre
massacre
  8 Noiembrie 2012

@Kameleon
Wiem, że biedacka, do tego jedna z najtańszych :ziober2: od kupna mieszkania taka była, nie ma komu i czasu zmienić. Korytarz mam tez do malowania, wstawić foto byś poczuł sie lepiej? ;)

Takie uwagi zazwyczaj dają ludzie zawistni i z kompleksami, a co Tobą kieruje? Bo póki co to widzę tylko niespójność i brak logiki... Przecież gdybym naciągała bogaczy jak to wcześniej ująłeś to byłoby mnie stać na marmurową posadzkę, nie? ;D

P.S. Uznaj to za zaszczyt, że Ci odpisałam. Ciężko Ci było i bedzie zwrócić na siebie moją uwagę. Powodzenia ;)

JuIia
JuIia
  8 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Takie uwagi zazwyczaj dają ludzie zawistni i z kompleksami, a co Tobą kieruje? Bo póki co to widzę tylko niespójność i brak logiki... Przecież gdybym naciągała bogaczy jak to wcześniej ująłeś to byłoby mnie stać na marmurową posadzkę, nie? ;D

d83ddc4d
Kameleon
Kameleon
  8 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Wiem, że biedacka, do tego jedna z najtańszych od kupna mieszkania taka była, nie ma komu i czasu zmienić. Korytarz mam tez do malowania, wstawić foto byś poczuł sie lepiej? ;)

UUU bogaczka. Mieszkanie własne a nie żydowskie. Niezły popis szlachcianko. Wstaw.

massacre
massacre: Takie uwagi zazwyczaj dają ludzie zawistni i z kompleksami,

Jestem zawistny i mam kompleksy.
massacre
massacre: Bo póki co to widzę tylko niespójność i brak logiki...

Widzisz to co chcesz widzieć pseudopolaczku co myśli że jest królem świata na wyspach.
Myślisz, że w czym jesteś lepsza? Pewnie kopcisz ukraińskie pety spod lady u araba bo Cię nie stać. hehe
massacre
massacre: Przecież gdybym naciągała bogaczy jak to wcześniej ująłeś to byłoby mnie stać na marmurową posadzkę, nie? ;D

Słabo rozgarnięta jesteś albo pchasz w skarpetę wszystko.
massacre
massacre: P.S. Uznaj to za zaszczyt, że Ci odpisałam. Ciężko Ci było i bedzie zwrócić na siebie moją uwagę. Powodzenia ;)

Pozdrawiam z tropikalnej Polski. Możesz być dumna że masz publikę.
massacre
massacre
  8 Noiembrie 2012
:rotfl:

Bayje
Bayje
  8 Noiembrie 2012
massacre
massacre: A ta ze Zmierzchu swoich perfum jeszcze nie wydała? Jakiś wampirzy czerwony czy coś

nie ta jeszcze nie ma ale pamietam, że w Essence była jakas wampire seria i tam była jakas woda XD
pijana
pijana
  8 Noiembrie 2012
gagulina
gagulina: to ja może kupię :D

Popsikałam się za słabo i nadal mam mieszane uczucia, jak się psiknę raz jeszcze to dam znać czy sprzedaję :rotfl:
MARYJAwSANDALACH
MARYJAwSANDALACH
  9 Noiembrie 2012

3 lakiery w tym 2 doo zdobien i baze

kasey00
kasey00
  9 Noiembrie 2012

soczewki kolorowe a właściwie podkreślające d83dde0f