agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: soczewki kolorowe a właściwie podkreślające

jakiej marki? ja szukam jakis do oczu wrazliwych, bo te ktore kiedys mialam wycofali, a kazde ktore probuje podrazniaja mi strasznie oczy :/

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

w00tjump
w00tjump
  9 Noiembrie 2012

eyeliner, czerwony lakier-dla odmiany leciutkie drobinki, pomadka ochronna, zel pod prysznic pomarancza&lukrecja:zakochany:

kasey00
kasey00
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: jakiej marki? ja szukam jakis do oczu wrazliwych, bo te ktore kiedys mialam wycofali, a kazde ktore probuje podrazniaja mi strasznie oczy :/

Acuvue Enhancers :) tyle, że nie mam wrażliwych oczu i nie mam pojęcia jak mogą się na takich sprawdzić...a jeśli chodzi o zwykłe to też Acuvue tyle że Oasys
kasey00
kasey00
  9 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pomarancza&lukrecja

czyżby Original Source? lubię przeróżne zimowe/świąteczne edycje, dobrze mi się kojarzą :mrgreen:
w00tjump
w00tjump
  9 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyżby Original Source? lubię przeróżne zimowe/świąteczne edycje, dobrze mi się kojarzą

dokladnie, a o dziwo dotad zadnego nie mialam...ale swietny na zime, kojarzy mi sie z goracymi ciasteczkami:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Acuvue Enhancers :)

a efekt jest intensywny?
massacre
massacre
  9 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Acuvue Enhancers :) tyle, że nie mam wrażliwych oczu i nie mam pojęcia jak mogą się na takich sprawdzić...a jeśli chodzi o zwykłe to też Acuvue tyle że Oasys

Acuvue normalne tez mam Oasys na stygmatyzm, zauwazylas ze sa duzo bardziej miekkie od tych zwyklych? o to mi chodzi. enhancers z acuvue mialam, za twarde.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  9 Noiembrie 2012
http://www.hm.com/pl/product/04721?article=04721-A

jestem tym slynnym samcem alfa?
kasey00
kasey00
  9 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dokladnie, a o dziwo dotad zadnego nie mialam...ale swietny na zime, kojarzy mi sie z goracymi ciasteczkami

o! :zakochany: powącham :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: a efekt jest intensywny?

baardzo delikatny, trochę za ciemne oczy mam :(
massacre
massacre: Acuvue normalne tez mam Oasys na stygmatyzm, zauwazylas ze sa duzo bardziej miekkie od tych zwyklych? o to mi chodzi. enhancers z acuvue mialam, za twarde.

Oasys to mój faworyt i porównując je z tymi enhancers nie widzę różnicy w miękkości :woot:
ogólnie nigdy nie używałam z innej firmy
massacre
massacre
  9 Noiembrie 2012

Ile ja firm przerabiałam...
Oasys maja w składzie wiecej wody, przez co są bardziej żelkowe, miękkie. Możesz spokojnie nosić je tydzień bez wyciągania - choć nie próbowałam (nie wyobrażam sobie zmywac makijażu z soczewkami na oczach) to okulistka tak mi powiedziała. Najdłużej miałam je przez weekend jak byłam pod namiotem i nic sie nie działo. Wszystkie kolorowe z kolei wysuszaja mi sie w ciagu pierwszych godzin noszenia. Max 3-4 h i mam oczy piekące i czerwone.

kasey00
kasey00
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Możesz spokojnie nosić je tydzień bez wyciągania - choć nie próbowałam (nie wyobrażam sobie zmywac makijażu z soczewkami na oczach) to okulistka tak mi powiedziała

:szok: mój okulista mówił, że chociaż to są soczewki 2 tygodniowe to można je dłużej nosić...póki co będę testować te enhancers, może jeszcze kiedyś skuszę się na coś innego
Kameleon
Kameleon
  9 Noiembrie 2012

z bezbarwnych to Air optix aqua, zwykłe, nie night&day, polecam.

w00tjump
w00tjump
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Oasys maja w składzie wiecej wody, przez co są bardziej żelkowe, miękkie.

a nie spotkalas zadnych jeszcze bardziej wodnych niz oasys? bo moje oczy sa baaaaardzo suche, oasys sa jedne z lepszych, ale zadne nie moglam nosic bez dokrapiania kropelek:)
Konto usunięte
Konto usunięte: baardzo delikatny,

mi wystarczy delikatny, mam takie 'morskie', wiec i co zielonych i do blekitnych niedaleko. ale jako ze mam oczy specjalnej troski....:lol:

nie ma to jak dzien przecen w centrum outlet! :mrgreen:
2 pary jeansow (za cale 70zl:D)
kurtka softshell z membrana alpinus + spray
mgielka
massacre
massacre
  9 Noiembrie 2012

@w00tjump
No właśnie nie. Oasys są najlepsze.

@kasey
A mi nie, z tego względu ze mam oczy bardzo wrażliwe, do tego pracuje przed komputerem. 2 tygodnie to max, choć raz czekałam na nowe i nosilam je wiecej niż 3 tygodnie i nic sie nie działo, choć było juz widac ten specyficzny "brudek" wynoszenia.
To ze je mozna nosić zamiast dwóch tygodni tydzień bez wyjmowania jest chyba nawet na opakowaniu napisane.. Albo na stronie producenta, nie pamietam.

aseptyczny
aseptyczny
  9 Noiembrie 2012

A ja się pokusiłem na taką oto bluzę.

http://www.riverisland.com/men/hoodies--sweatshirts/sweatshirts/navy-amsterdam-print-sweatshirt--264820

massacre
massacre
  9 Noiembrie 2012

Bardzo fajna ta bluza :D lubie RI, mój syn ma wersje junior New York bo mu sie podobała najbardziej :)