agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Felka
Felka
  18 Ianuarie 2013
styka51
styka51: Muszę sprawdzić, bo w empiku po 40 zł

ja mam taki maly to 6 zl a taki cos w desen a5 po 3 zl ;)
fajne okladki,mięciutkie
mmaryja
mmaryja
  18 Ianuarie 2013
kedi
kedi: oo meliski

nie bluźnij! meliski to ściema;) a te są świetne.
ja miałam jedne i niestety umarły, ale o kolejne będę dbała:zakochany:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  18 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystko znam z pracy:D

Poważnie? Pracujesz w Cache Cache? :)
Do tego w swoim mieście zaglądałam raz na ruski rok, bo albo zawsze na wierzchu wisiały słodziutkie szkaradziejstwa dla gimnazjalistek z wątpliwym gustem i przez to tak sobie ten sklep skojarzyłam, albo takie drogie rzeczy że szok... :and: A wczoraj mi koleżanka mówi, chodź ze mna bo sklep likwidują i są wysokie przeceny. I faktycznie. Poszłyśmy rano, ani żywej duszy, z całym naręczem wieszaków wparadowałam do przymierzalni i mierzyłam co chciałam i ile chciałam. :) Całkiem dobrej jakości to wszystko, chociaż zdarzały się takie biedne smaczki. Kupiłabym więcej, ale głównie sweterki których mam multum w domu, więc niektórych specjalnie nie oglądałam aby nie żałować. I takie świetne jeansy na gumce mierzyłam - ni to getry, ni to spodnie. Nie wlazły mi na dupsko, a większego rozmiaru już nie będzie. d83dde22 Mierzyłam też koszulę w kratę z łatkami na łokciach i pierwszy raz w życiu... spłaszczyła mi cycki. KOSZULA. :zonk: Zobaczymy co się będzie z tym wszystkim działo po praniu, więc czekam z ostateczną opinią. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Co by nie nabijać bezsensownie - taką samą bluzkę z długim rekawem w poziome paski w Cache Cache co wyżej, tylko że biała w czarne paski. :D Jedną z pewnością podprowadzi mi Mama, musiałam się jakoś ratować... :rotfl:
mirra20
mirra20
  18 Ianuarie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Poważnie? Pracujesz w Cache Cache? :) Do tego w swoim mieście zaglądałam raz na ruski rok, bo albo zawsze na wierzchu wisiały słodziutkie szkaradziejstwa dla gimnazjalistek z wątpliwym gustem i przez to tak sobie ten sklep skojarzyłam, albo takie drogie rzeczy że szok... A wczoraj mi koleżanka mówi, chodź ze mna bo sklep likwidują i są wysokie przeceny. I faktycznie. Poszłyśmy rano, ani żywej duszy, z całym naręczem wieszaków wparadowałam do przymierzalni i mierzyłam co chciałam i ile chciałam. :) Całkiem dobrej jakości to wszystko, chociaż zdarzały się takie biedne smaczki. Kupiłabym więcej, ale głównie sweterki których mam multum w domu, więc niektórych specjalnie nie oglądałam aby nie żałować. I takie świetne jeansy na gumce mierzyłam - ni to getry, ni to spodnie. Nie wlazły mi na dupsko, a większego rozmiaru już nie będzie. Mierzyłam też koszulę w kratę z łatkami na łokciach i pierwszy raz w życiu... spłaszczyła mi cycki. KOSZULA. Zobaczymy co się będzie z tym wszystkim działo po praniu, więc czekam z ostateczną opinią. ;)

nie wiem gdzie byłaś, ale likwidują wszystkie sklepy w PL przez co wszystko będzie - 70% na około tydzień przed zamknięciem sklepu, co do jakości powiem szczerze bywa różnie, trzeba patrzeć na składy i po prostu sobie pomacać ot i co, ja dzisiaj kupiłam sobie 4 t-shirty, spodnie na lato, no i mamie wzięłam kurtkę skajkę i dresy welurowe:P
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  19 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem gdzie byłaś, ale likwidują wszystkie sklepy w PL przez co wszystko będzie - 70% na około tydzień przed zamknięciem sklepu, co do jakości powiem szczerze bywa różnie, trzeba patrzeć na składy i po prostu sobie pomacać ot i co, ja dzisiaj kupiłam sobie 4 t-shirty, spodnie na lato, no i mamie wzięłam kurtkę skajkę i dresy welurowe:P

Rzeczywiście, jakościowo było różnie - właśnie moje wybory opierały się głównie na... macaniu. :P Wszystko mam bawełniane, jedynie sweterek nie, jest mily w dotyku ale skład na metce niewiele mi mówi. :ziober2: Szkoda, że likwidują ten sklep, niektóre rzeczy mi się tam podobały. :P
Adidasowa
Adidasowa
  19 Ianuarie 2013

Kupiłam drugi raz eyeliner - najlepszy dla mnie!

pijana
pijana
  19 Ianuarie 2013

Odżywka z Tk Maxx, o której pisałam ostatnio

I jej skład, chyba nie trzeba się znać na tym by widzieć, że zajebisty, szkoda, że była tylko jedna :( Ale w Tk często są kosmetyki do włosów o świetnych składach w dobrej cenie, przypominam, że kosztowała 10 zł xd

I nowe etui na telefon oraz breloczek Purol Design z filcu i skóry, oczywko wygrane w konkursie xd

Felka
Felka
  19 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: I nowe etui na telefon oraz breloczek Purol Design z filcu i skóry, oczywko wygrane w konkursie xd

a co z portfelem? :(
pijana
pijana
  19 Ianuarie 2013
Felka
Felka: a co z portfelem? :(

Leży i czeka aż uzbieram na naprawę :P
w00tjump
w00tjump
  19 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale w Tk często są kosmetyki do włosów o świetnych składach w dobrej cenie,

dzis ogladalam i byly fajne z olejkiem arganowym, ale ceny bym swietna nie nazwala... :mrgreen:
i joico bylo. ale tylko szampony i odzywki, kiedy ja hydratora bym kupila:rotfl:
pijana
pijana
  19 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dzis ogladalam i byly fajne z olejkiem arganowym, ale ceny bym swietna nie nazwala...

U nas też są, przykładowo spray z tym olejem 50 zł na przecenie, weź pod uwagę, że to jest bardzo drogi olej.
Konto usunięte
Konto usunięte: i joico bylo. ale tylko szampony i odzywki, kiedy ja hydratora bym kupila

A jak cenowo i pojemnościowo ?
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Ianuarie 2013

sweter

2 blyszczyki miss spory, 2 cienie do oczu miss sporty i dwie kredki z miss sporty.

w00tjump
w00tjump
  19 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: weź pod uwagę, że to jest bardzo drogi olej.

tak, ale w tym przypadku chyba lepiej kupic malutka buteleczke czystego i dodawac do np oliwy przy olejowaniu czy na koncowki do rycynowego:)

Konto usunięte
Konto usunięte: A jak cenowo i pojemnościowo ?

chyba ok 80 za zestaw szampon+odzywka+mala tubka czegos z serii k-pak. byly z serii do farbowanych, cienkich, i moisture plus po jakies 300?ml. i szampon/odz k-pak chyba litr za jakies... 60 lub 70. nie przygladalam sie super dokladnie, tylko szukalam hydratora. jakby byl wzielabym, mimo ze mam duzo mask, zaoszczedzilam chociaz:rotfl:
pijana
pijana
  19 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i szampon/odz k-pak chyba litr za jakies... 60 lub 70

No co Ty ?! :wtf: Kup i sprzedaj na Allegro, zajebista cena
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, ale w tym przypadku chyba lepiej kupic malutka buteleczke czystego i dodawac do np oliwy przy olejowaniu czy na koncowki do rycynowego:)

Co prawda, to prawda, sama miałam czysty i był ekstra, tylko, że śmierdzi :ninja: Ale warto znieść.
pijana
pijana
  19 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Buty Nike Air Safari, miałam oszczędzać, ale mega okazyjna cena: