agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  25 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zamówiłam kolor vanilla,

Będzie się strasznie szybko brudził. Ale ogólnie fajny;)
mmaryja
mmaryja
  25 Ianuarie 2013

właśnie tak myślę, ale z drugiej strony inne mi się nie podobają. przy chłopaku granatowy byłby w porządku, ale przy dziewczynce? średnio;)
długo nad nim myślałam, ale jak się ugadałam z panem w sklepie, że dostanę 80% rabatu na kołyskę samochodową tej samej firmy która kosztuje 800zł to wzięłam bez zastanowienia

styka51
styka51
  25 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie tak myślę, ale z drugiej strony inne mi się nie podobają. przy chłopaku granatowy byłby w porządku, ale przy dziewczynce? średnio;) długo nad nim myślałam, ale jak się ugadałam z panem w sklepie, że dostanę 80% rabatu na kołyskę samochodową tej samej firmy która kosztuje 800zł to wzięłam bez zastanowienia

Moja siostra miała granatowy wózek z fioletowymi "maziajami" i mama zadowolona była, a sąsiedzi ile rozprawiali o jej płci :D
No ale też bym się nad waniliowym zastanowiła, ładny taki.
No kurde, 80% to strasznie dużo^^ A taki wózek ile kosztuje? Bo coś ceny nie widzę -,-
mmaryja
mmaryja
  25 Ianuarie 2013

ok 3 tysięcy, ale jest 2w1 czyli spacerówka i gondola
są też tańsze oczywiście, ale na moje warunki jednak ten był numerem 1 od początku i choć szukałam tańszych i w używanych to jednak ten został tym numerem 1

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Ianuarie 2013

@maryja
Jest boski!!! Identyczny oglądałam dla mojego drugiego niedoszłego. Pierworodny miał z kolei bardzo podobny, na trzech kołach.
Jak Ci sie podoba vanilla, to nie wymieniaj na granatowy. Ja bym nie zmieniała. Jasne kolory bardziej mi sie u dzieci podobają.
A Ty zorganizowana kobieta jestes (nie to, co ten leniuch Agoosia ;P) to nie będziesz miała chwili zeby wyczyścić?
Z reszta wózki sie tak nie brudzą, po Katowicach będziesz nim jeździć?? ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  25 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.emmaljunga.com/pl/Wozki_dzieci&_281;ce/Wybierz_model/Mondial_Duo_Combi-841.html nie wiem jak się wstawia zdjęcia zamówiłam kolor vanilla, ale się zastanawiam czy nie zadzwonić i nie zamówić granatowego

mam chyba identyczny model :mrgreen: granatowy^^
Babsy
Babsy
  25 Ianuarie 2013

:)
Sztajmex
Sztajmex
  25 Ianuarie 2013

Buty Glockner z Meindla, ale wszyscy mówią że są paskudne ...:rotfl:.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Ianuarie 2013

O ile wiem tego typu buty nie muszą wyglądać a być funkcjonalne.
Moj ma podobnie wyglądające z Timberland Pro - tez tak moze moczyć nogi ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sztajmex
Sztajmex
  25 Ianuarie 2013

Hehehe, dokładnie, brzydkie to one dopiero będą po górskich wyprawach, w sumie mnie skusiło to, że raki mogę wpiąć do nich a to zaleta w zimowych wypadach :).
Timberland super buty robi, ale nie brałem ich pod uwagę. Gdybym miał kupić sobie nieprzemakalne buty miejskie, to Timberland nie byłby złym wyborem.

ZlMNA
ZlMNA
  25 Ianuarie 2013
styka51
styka51: lakier do paznokci

pokaz zdj pazurow jak wychodza bo ciekawy kolor:and:
styka51
styka51
  25 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaz zdj pazurow jak wychodza bo ciekawy kolor

Spoczko ;)
Gad
Gad
  25 Ianuarie 2013
massacre
massacre: Moj ma podobnie wyglądające z Timberland Pro - tez tak moze moczyć nogi ;)

ja mam kalosze i wchodzę do wody po kolana.

Styka 51 super fotografia nowa. Propsuję je koleżanko moja fotkowa prawie ulubiona.
ZlMNA
ZlMNA
  25 Ianuarie 2013

pincete,lakier do paznokci

anasi17
anasi17
  25 Ianuarie 2013

10 płyt CD R:)