agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  26 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Potwierdzam, nie kalosze, pojazd gąsienicowy! . Rok temu jak mnie nawigacja poprowadziła do centrum, to wjechałem w ulicę gdzie chyba kostkę mieli kłaść i piachu nawieźli na maksa..zakopałem się prawie w centrum Białegostoku

nie wiem o czym mówisz, bzdury jakieś i oszczerstwa :rotfl: remontowali drogę - to chyba dobrze, nie trzeba było ufać nawigacji i nie wjeżdżać, teraz na pewno jest równa, piękna i szeroka, jak każda w Białymstoku :D
massacre
massacre: Najdalej na wschód Polski byłam w Warszawie, a jak jest w Polsce Be słyszałam tylko z opowiadań

chetnie posluchalabym tych opowiadan :D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  26 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: 100km od Wisły na wschód, to już tylko białe niedźwiedzie, dziko żyjące renifery i opuszczone elektrownie atomowe .

tak, a przedstawiciele dzikich plemion z dzidami biegaja :D zapomniales o zubrach, naszych domowych pupilach, na których pomykamy przez zakrzaczone bezdroża :D
Sztajmex
Sztajmex
  26 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem o czym mówisz, bzdury jakieś i oszczerstwa remontowali drogę - to chyba dobrze, nie trzeba było ufać nawigacji i nie wjeżdżać, teraz na pewno jest równa, piękna i szeroka, jak każda w Białymstoku :D

Hahaha, ja nie obrażam Twojego miasta, okolice pałacu Branickich to coś pięknego, bardziej mi żal siebie, bo jak się potem okazało, to była jedyna rozkopana ulica w tamtej części miasta, i oczywiście musiałem w nią wjechać :rotfl:. Teraz już mniej więcej kojarzę miasto i jeżdżę bez gps, ale wtedy pierwszy raz byłem za kierownicą i bym się pogubił pewnie ;D.
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, a przedstawiciele dzikich plemion z dzidami biegaja :D zapomniales o zubrach, naszych domowych pupilach, na których pomykamy przez zakrzaczone bezdroża :D

Oczywiście, poza tym macie oswojone watahy wilków, które polują na łosie i renifery, a Wy tylko zbieracie gotowca :rotfl:. Tak na marginesie, jestem z jeszcze dzikszego wschodu niż Białystok ;D.
mmaryja
mmaryja
  26 Ianuarie 2013
massacre
massacre: Z reszta wózki sie tak nie brudzą, po Katowicach będziesz nim jeździć?

niee, ale po lesie tak. nie wymieniłam, ale zadzwoniłam i pan mi powiedział, że w razie czego będę mogła wymienić:)
trójkołowca też kupię, ale takiego żebym mogła z nim biegać. żeby miał hamulec etc. ale to już używanego popatrzę w sezonie.
Babsy
Babsy: mam chyba identyczny model

i jak się prowadzi? chciałam żeby był miękki, amortyzował wstrząsy i miał duże, pompowane, nieskrętne we wszystkie strony koła.
Gad
Gad
  26 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: udam, że tego nie widziałam

Fajne masz filety.
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  26 Ianuarie 2013

Rimmel, Lasting Finish 25H Foundation (Podkład mineralny do twarzy)

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

magdalena2101
magdalena2101
  26 Ianuarie 2013

ostatni zakup czarna sukienka z koronki z tyłu wszyty zamek
i leginsy w panterkę ;p

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Ianuarie 2013

Sukienkę na dzisiejszy wieczór :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

magdalena2101
magdalena2101
  26 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ekhm, ehkm :D to ja bede pierwsza: sukienke w groszki: i w kwiatki:

ta w kropki jest zajebi***sta ;p
Gad
Gad
  26 Ianuarie 2013
massacre
massacre: Sukienkę na dzisiejszy wieczór :-)

Słodka uczennica? A lizaczek w kształcie serduszka jest? I warkoczyki jeszcze obowiązkowo...
Babsy
Babsy
  26 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i jak się prowadzi? chciałam żeby był miękki, amortyzował wstrząsy i miał duże, pompowane, nieskrętne we wszystkie strony koła.

prowadzi sie i amortyzuje niezle, ale mi zjezdza na jedna lub druga strone na prostej, ale chyba to wina "wiekowatosci" sprzetu, bo dostalam wozek w spadku;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Ianuarie 2013

@Gad
Do teatru?
Koczek, okulary, czarne rajstopy, czarne szpilki i czarny plaszczyk tej samej długości.

Ale podoba mi sie Twój tok myślenia ;-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  26 Ianuarie 2013

massacre: Gdzie kupiła ukienkę

mirra20
mirra20
  26 Ianuarie 2013

massacre: Gdzie kupiła sukienkę?

Gad
Gad
  26 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Gdzie kupiła sukienkę?

Sexshop ofc.

massacre
massacre: Koczek, okulary, czarne rajstopy, czarne szpilki i czarny plaszczyk tej samej długości.

Czy to jakiś swing teatr czy co ?