agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobają mi się proste zestawienia z nimi

faktycznie, calkiem ladnie z pastelami wyglada.
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoja siostra chyba lubi "hity"

ma 17 lat, coz moge w tej sprawie :rotfl: w Londynie malolaty tak nie chodza ubrane.

Chociaz jej styl i tak jest bez porownania lepszy do stylu mojej drugiej siostry, pani pedagog w szkole... 29 lat a ubrania jak na 50-tke :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  1 Februarie 2013

Sukienka,

bucisze,

pierdołki ( dwie pary rajstop, jakiś tusz do rzęs - dobre opinie na wizazu ma, maszynki i kawałek gumek:lol:),

bransoletka,

kolczyki.

massacre
massacre
  2 Februarie 2013

Perfumy, piekny, delikatny, idealny zapach na wiosnę.
Flowerbomb by Viktor&Rolf

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  2 Februarie 2013
massacre
massacre: Perfumy, piekny, delikatny, idealny zapach na wiosnę. Flowerbomb by Viktor&Rolf

omg :szok: wybawco to tych perfum szukałam chyba z pół roku i nie mogłam sobie nazwy przypomnieć, ile dałaś?
massacre
massacre
  2 Februarie 2013

£75 za 50ml tyle że to edp, edt są tańsze.
Ciekawa jestem po ile w Polsce :-)

Prawda, że zajebisty zapach na wiosnę? ;)

mirra20
mirra20
  2 Februarie 2013
massacre
massacre: £75 za 50ml tyle że to edp, edt są tańsze. Ciekawa jestem po ile w Polsce :-)

sprawdzę i może sobie kupię jak nową prackę znajdę w miarę szybko, albo powiem tacie, żeby mi na urodziny przywiózł z Niemiec:D
massacre
massacre: Prawda, że zajebisty zapach na wiosnę? ;)

Mi się podobają bardzo, pamiętam jak pierwszy raz je powąchałam na koleżance to normalnie się zakochałam, ale zapamiętałam tylko wygląd butelki, a nie nazwę i nie mogłam znaleźć. A zawsze jak w perfumeriach opisywałam butelkę to mi Jimmy Choo podawały...
massacre
massacre
  2 Februarie 2013

A no, bo Jimmy Choo ma podobny flakon i kolor też :)
Też mam Jimmy Choo i też mi sie podoba :D

Nigdy nie poznałam nikogo, kto by miał tak bardzo zbliżony gust, szkoda ze mieszkasz tak daleko :-(

mirra20
mirra20
  2 Februarie 2013
massacre
massacre: A no, bo Jimmy Choo ma podobny flakon i kolor też :) Też mam Jimmy Choo i też mi sie podoba :D

Jimmy Choo też spoko, ale te mają taki mało spotykany zapach dlatego zapamiętałam.
massacre
massacre: Nigdy nie poznałam nikogo, kto by miał tak bardzo zbliżony gust, szkoda ze mieszkasz tak daleko :-(

podobieństwa są, ale różnice też by się na pewno znalazły:P
poza tym Wyspy to nie taki koniec świata:P chociaż mi się nawet do innego województwa nie chcę przenieść...
pijana
pijana
  2 Februarie 2013

Miniatury: serum do włosów (kapitalne !), spray chroniący przed temperaturą, żel-krem
Próbki szamponów i odżywek
Wszystko Paul Mitchell, oczywiście wygrane :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Februarie 2013

Po kolei:
Sukienka w Debenhamsie:

Sukienka z Littlewoods Clearance:

Zel pod prysznic Chocomania z Bodyshopu, pasek z pawiem, skarpetki z kroliczkami :zakochany:

Marynarka w Top Shop'ie

Torebka:

I bluzka z motylkami:

I bransoletki mi przyszly:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  2 Februarie 2013

Styka, kurde !
Takie buty co ześ kupiłą to miałam identyczne tyle ze granatowe ! 14 lat temu ech :nostalgia:

massacre
massacre
  2 Februarie 2013

@mirra

Jimmy Choo są świetne na jesień-zimę, Viktor&Rolf na wiosnę :D

mmaryja
mmaryja
  3 Februarie 2013

V&R kosztują ok 420zł za 50ml w sephorze. możliwe, że są tańsze/droższe, bo kupiłam je 2 lata temu i męczyłam do ostatniej wigilii.

massacre
massacre
  3 Februarie 2013

Nigdy nie miałam perfum przez dwa lata. Nie tracą zapachu? Nie wietrzeją?

Paulinessa
Paulinessa
  3 Februarie 2013

Aga, bluzka z motylkami jest cudna! :Zakochany: