agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  5 Februarie 2013

Perfumy Flora by Gucci

Kiniowska
Kiniowska: Fajna! :)

Konto usunięte
Konto usunięte:

Cieszę się, że się podoba, ogólnie to pierwszy używany ciuch jaki kupuję i to jeszcze przez neta... Ale za 30 zł można zaryzykować :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Februarie 2013

@Pijana
Mogę zapytać ile dałaś za tę bluzkę z Primarka?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  5 Februarie 2013

Acha, 30zl za używany Primark to drogo :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Februarie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Niewiele się pomyliłam. :D Jednak biały żakiet już niespecjalnie by mi pasował...

bialego nawet nie mam, jedyny jaki w tym momencie posiadam to ten tez pokazany wczesniej na zdjeciach (chociaz to w sumie marynarka). + bialego bym nie kupila, ogolnie srednio przepadam za bialymi rzeczami tego typu... :)
massacre
massacre: chyba dla nastolatkow :)

w sumie moze :)
Paulinessa
Paulinessa
  5 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie moze :)

Bo na przykład w sklepach typu House, Cropp, Diverse, Tally Weijl można by spotkać taki motyw, a to sklepy bardziej dla młodych osób, ale to co? Ja dalej je lubię. :) choć z Diversa mam tylko jedną rzecz, sweterek w jaskółki :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: bialego nawet nie mam, jedyny jaki w tym momencie posiadam to ten tez pokazany wczesniej na zdjeciach (chociaz to w sumie marynarka). + bialego bym nie kupila, ogolnie srednio przepadam za bialymi rzeczami tego typu... :)

Sama muszę sobie kupić jakiś żakiet/marynarkę, bo mam tylko jedną w której jeszcze chodzę, ciemnoszarą. :) Ale białego też bym nie kupiła :)
massacre
massacre
  5 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a to sklepy bardziej dla młodych osób

a Wy mlode nie jestescie? Motylki w Waszym przypadku tak jak pudrowe roze jak najbardziej.

trzy branzoletki pastelowe z kolekcji Astley Clarke SS13, w oczekiwaniu na wiosne :-D
(na zdjeciu w srodku)
http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=57362&vid=1&pid=000249225000
sweter z Gap

zestaw do pracy z Paul & Joe

i bielizne Mimi Holiday

Paulinessa
Paulinessa
  5 Februarie 2013
massacre
massacre: a Wy mlode nie jestescie? Motylki w Waszym przypadku tak jak pudrowe roze jak najbardziej.

No tak tak, wspomniałam po prostu o tych sklepach, bo ubierałam się w nich i jak miałam 15 lat, i teraz :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo na przykład w sklepach typu House, Cropp, Diverse, Tally Weijl można by spotkać taki motyw, a to sklepy bardziej dla młodych osób, ale to co? Ja dalej je lubię. :) choć z Diversa mam tylko jedną rzecz, sweterek w jaskółki

mi sie sowki, motylki czy jaskolki tez podobaja :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: Sama muszę sobie kupić jakiś żakiet/marynarkę, bo mam tylko jedną w której jeszcze chodzę, ciemnoszarą. :) Ale białego też bym nie kupiła :)

znajac mnie to w ciagu pierwszej godziny bym czyms upaprala :mrgreen:
mirra20
mirra20
  5 Februarie 2013

Czerwoną sukienkę

pijana
pijana
  5 Februarie 2013
massacre
massacre: Acha, 30zl za używany Primark to drogo

Zawsze tyle płacę za rzeczy Primarka (miałam 3, jedną sprzedałam, bo za duża) i jak już pisałam nieraz, byłam zawsze zadowolona ;) Średnio mnie interesuje, że to sklep dla "biedoty" :crylol:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Czerwoną sukienkę

Długą, czy krótką?

Muszę zacząć rozglądać się za czerwonymi sukienkami na wesele, bo właśnie taki kolor sobie obmyśliłam :D
massacre
massacre
  5 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ubierałam się w nich i jak miałam 15 lat, i teraz :)

no to masz ogromny problem, zglos sie czym predzej do psychologa. Polecam dzial hajd :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: Średnio mnie interesuje, że to sklep dla "biedoty"

nigdzie nie napisalam, ze to sklep dla biedoty, tylko ze przeplacasz ;-)
a przeplacac raczej nikt nie lubi :-)

mirra20
mirra20
  5 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Długą, czy krótką? Muszę zacząć rozglądać się za czerwonymi sukienkami na wesele, bo właśnie taki kolor sobie obmyśliłam :D

przed kolano zaraz Ci pokaże, bo też kupiłam na wesele bo mam 5 w tym roku i już powoli kompletuje garderobę
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przed kolano zaraz Ci pokaże, bo też kupiłam na wesele bo mam 5 w tym roku i już powoli kompletuje garderobę

Poka, poka. Co prawda obmyśliłam sobie długą, ale ciekawi mnie też krótka.
mirra20
mirra20
  5 Februarie 2013

o taka o