agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Februarie 2013

czasami do kąpieli :) używam praktycznie na cały tulow + uda, kolana, łokcie... I na twarz zamiast kremu na noc :)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Februarie 2013

;D Miałam na myśli, czy masz jakieś przebarwienia/ blizny na całym ciele czy po prostu używasz go jako substytutu balsamu czy masła do ciała. Ja zimą tak robię, bo skórę mam bardzo suchą, zwłaszcza na kolanach i łokciach. Ale zima dla mojej skory się już skończyła, od dwóch tygodni jakoś już sam balsam styka. Nie mówiąc o tym, ze mam zakaz smarowania się bio oilem do łóżka, bo mój niecierpi jego zapachu -,-

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  6 Februarie 2013

A ja używam bio oil tylko na twarz, kolana i łokcie, a zużyłam może 1/8 butelki

mmaryja
mmaryja
  6 Februarie 2013

a co on ma robić w kąpieli? bo właśnie się zastanawiam czy kupić balneum czy bio oil
zachowuje się jak zwykły olejek? bo jak dodaję olejku do kąpieli to ch'j mnie trafia bo wszystkie peelingi się do mnie lepią, a balneum jednak jakoś łączy się z wodą i nie ma takiego problemu

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Februarie 2013

Ja może kilka razy sobie go wlałam do kąpieli, ale akurat peelingu nie robiłam. Cudów nie ma, po prostu moja sucha skóra nie jest wysuszona jak po "zwykłej" kąpieli. Choć tu lepiej u mnie sprawdza się peeling Mango z BS, tak nawilża skórę, że po kąpieli nie muszę się już niczym smarować :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Februarie 2013
massacre
massacre: ;D Miałam na myśli, czy masz jakieś przebarwienia/ blizny na całym ciele czy po prostu używasz go jako substytutu balsamu czy masła do ciała. Ja zimą tak robię, bo skórę mam bardzo suchą, zwłaszcza na kolanach i łokciach. Ale zima dla mojej skory się już skończyła, od dwóch tygodni jakoś już sam balsam styka. Nie mówiąc o tym, ze mam zakaz smarowania się bio oilem do łóżka, bo mój niecierpi jego zapachu -,-

aaa :)
troche rozstepow pociazowych na udach/wewnetrznej stonieu ud i tyciutkie na piersiach, a tak poza tym nic, jako balsamu go uzywam :) ale nie na nogi, na nie uzywam masel z bs :)
mojemu akurat ladnie pachnie bio oli, wiec przed spaniem tez uzywam:)
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja używam bio oil tylko na twarz, kolana i łokcie, a zużyłam może 1/8 butelki

ja nie przecze ze byc moze go ''przedawkowywuje'', ale inaczej nie potrafie :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: a co on ma robić w kąpieli? bo właśnie się zastanawiam czy kupić balneum czy bio oil zachowuje się jak zwykły olejek? bo jak dodaję olejku do kąpieli to ch'j mnie trafia bo wszystkie peelingi się do mnie lepią, a balneum jednak jakoś łączy się z wodą i nie ma takiego problemu

nawilzac.
szczerze mowiac to czy w kapieli dziala to tak nie do konca wiem, bo ja biore kapiele tylko dla relaksu, peelingi i wszystkie pozostale rzeczy robie gdy biore prysznic :) + do tego do kapieli daje rozne sole i bomby do kapieli, wiec kij wie dokladnie co i jak dziala :rotfl:
massacre
massacre: Choć tu lepiej u mnie sprawdza się peeling Mango z BS, tak nawilża skórę, że po kąpieli nie muszę się już niczym smarować :-)

moj ulubiony peeling :zakochany:
mmaryja
mmaryja
  6 Februarie 2013

to chyba zostanę przy balneum, nienawidzę jak po kąpieli coś zostawia mi na skórze taki film, dlatego też peeling mango z TBS nie należy do moich faworytów.
a kupiłam kocyk do zabawy

Earth
Earth
  6 Februarie 2013

A ja zużyłam 1/20 buteleczki bio oil, bo.. go nie używam, codziennie mówię, że od jutra zacznę regularnie :(

Gad
Gad
  6 Februarie 2013

Co za żyd. xd

w00tjump
w00tjump
  8 Februarie 2013

2-pak zeli pod prysznic OS i micel. wszystko w... biedronce:lol:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  8 Februarie 2013

Zaszalałam... WSZYSTKO w promocjach. :rotfl:

- gacie x5

- skarpetki x4

- krem do cery naczynkowej z Perfecty

- żel pod prysznic Luksja SkinKind

- maseczka odżywiająco-wybielająca

- maseczka oczyszczająca z jakimś błotem z Morza Martwego :woot:

- truskawkowy żel pod prysznic z AA dla skóry suchej

- pudrowo-różowy (Eveline) i jasnoszary (Chic, z Pepco) lakier do paznokci

- antyperspirant w kulce Nivea

- puder do kąpieli x2 (z wanilią, z orchideą)

- waciki

Konto usunięte
Konto usunięte: micel. wszystko w... biedronce

Bielenda czy Eveline? :D Oglądałam wszystkie i nie kupiłam żadnego, bo stwierdziłam że nie ma sensu jak zmywany byłby tylko tusz do rzęs. :ziober2:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  8 Februarie 2013
Kiniowska
Kiniowska: z orchideą

Wrrróć, z magnolią!

Tak, to te z Biedronki. :rotfl:
pijana
pijana
  9 Februarie 2013

Puder Affinitone Maybelline.

w00tjump
w00tjump
  9 Februarie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Bielenda czy Eveline? :D Oglądałam wszystkie i nie kupiłam żadnego, bo stwierdziłam że nie ma sensu jak zmywany byłby tylko tusz do rzęs.
biedronkowa marka bebeauty. lepsze od eveline. tolpa je robi. ja go uzywam jak toniku do skory, oczy mam za wrazliwe na micele. i sprawdza sie super, kosztuje cale 5zl,:rotfl:

+ dzis portfel kupilam. nie jestem pewna jego rozkladu, ale kolor fajny i niedrogi:tak: oczywiscie nie różowy, tylko blekitny, zdjec swojego nie znalazlam:D

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  10 Februarie 2013

garnier Essentials Hydration Krem nawilżający 24h z ekstraktem z miodu, garnier Essentials Hydration Krem regenerująco- nawilżający z ekstraktem z jaśminu, garnier Essentials Mleczko do demakijażu, waciki bell...

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .