agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  13 Februarie 2013

szampon, zel pod prysznic, zel do mycia twarzy, antyperspirant, lakier do wlosow, no i zamowilam suknie slubna:mrgreen:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Februarie 2013

zdjęcie butów o których pisałam wcześniej:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  13 Februarie 2013

małą czarną

Earth
Earth
  13 Februarie 2013

Szary sweterek i setną bluzeczkę w kratę (nie robi mi różnicy czy są "passe". :3).

massacre
massacre
  14 Februarie 2013

Zaczynam młodemu kompletować rzeczy na wiosnę.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

luk7
luk7
  14 Februarie 2013

Polówkę Ralfika na ostatnich zakupach :)

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  14 Februarie 2013

Płaszczyk w szmateksie za śmiesznie niską cenę, wsuwki do włosów, odżywczy krem do ciała i rąk MILK&HONEY Oriflame.

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

massacre
massacre
  14 Februarie 2013

@Luk skarbie, jeśli w PL kupiłeś, po ile chodzą klasyczne polo z małym konikiem?

w00tjump
w00tjump
  14 Februarie 2013

bluzke- z duzym dekoltem na plecach, ale bede ja nosic spadajaca z ramienia, w bershce.
...iscie walentynkowe odglosy z sasiedniej przymierzalni poprawily mi humor:ziober2:

luk7
luk7
  14 Februarie 2013

massacre znośne kolory kosztują 2-3 stówki.

całuski d83dde18

massacre
massacre
  14 Februarie 2013

@luk, to nie tak źle... Słyszałam, że chodzą po 600-700zł i zaczęłam się zastanawiać kto tyle wydaje na koszulkę :woot: U mnie akurat te znośne kolory i małe klasyczne logo jest chodliwe i przy tym zawsze w cenie. Zwłaszcza od kilku sezonów, kiedy to RL powiększył logo do rozmiarów niemalże prawdziwego konia :ziober2: Rownież całuje :*

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  14 Februarie 2013

Odżywkę do włosów w sprayu z Gliss Kur'a (ta pomarańczowa, "z 19 składnikami"), malinowe masełko do ust z Nivea (dżizas, jak pachnie... :w00t:), biały T-shirt z House z napisem "all you need is me" :ziober2:, kremowy biustonosz, błękitny kaszmirowy sweterek z ciucha i skórzane zamszowe (?) rękawiczki w kolorze przygaszonego wina - też W CIUCHU, za całe 8zł. :rock:

massacre
massacre
  15 Februarie 2013

No i się zaczęło... Od 12-tu gierek Angry Birds na iPadzie... i skonczylo (albo i nie) na tym, że chcislo moje dziecko mieć ten t shirt Szampon, odzywka Herbal Essences, woda micelarna B.Pure, farba do włosów, got2b powder, Revlon Photoready, Maybelline superstay korektor, spinki do włosów, dwa lakiery do paznokci Maybelline i szminka w ulubionym kolorze na tą porę roku (gdzie moja cera jest jeszcze blada, lekko muśnięta słońcem :mrgreen:) z Rimmel.

pijana
pijana
  15 Februarie 2013

Dzięki pewnej akcji dostałam za darmo 2 ShinyBoxy (lipiec i listopad)

pijana
pijana
  15 Februarie 2013

3 szampony Gliss Kur (żółte "olejkowe"), golarkę do ubrań, papier do pieczenia, papier toaletowy, chusteczki do mycia kuchni (ja nimi myję pokój), leki, Harper's Bazaar, Twój Styl i ponad stówa poszła się... Masakra jakaś :nie: Żadnej wartości te pieniądze teraz nie mają.