agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mlodemu wczoraj spodnie DKNY:

o jaaaa, ostatnio mlody mial dresy z DKNY jak mial... 2 lata. Gdzie kupilas?

U mnie dzieciecy DKNY tylko w tych duzych sklepach, do ktorych nie lubie chodzic i zawsze maja maly wybor, wiec dalam sobie spokoj.
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra, uj, zamowilam Birchbox

:rotfl:
to nie powiem Ci, ze betrousse tez ma mi lada dzien przyjsc :Rotfl:
tylko, ze tego nie subskrybujesz, po prostu sama wybierasz sobie box i placisz. Nie zobowiazuje Cie do niczego. Ale maja full size produkty za smieszne pieniadze :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Februarie 2013
massacre
massacre: o jaaaa, ostatnio mlody mial dresy z DKNY jak mial... 2 lata. Gdzie kupilas? U mnie dzieciecy DKNY tylko w tych duzych sklepach, do ktorych nie lubie chodzic i zawsze maja maly wybor, wiec dalam sobie spokoj.

a znalazlam w littlewoods clearance na przecenie :)
u mnie sklepu z nimi w ogole nie ma :ninja:
massacre
massacre: to nie powiem Ci, ze betrousse tez ma mi lada dzien przyjsc tylko, ze tego nie subskrybujesz, po prostu sama wybierasz sobie box i placisz. Nie zobowiazuje Cie do niczego. Ale maja full size produkty za smieszne pieniadze

wez juz do mnie nie mow, bo wszystko pozamawiam :rotfl:
massacre
massacre
  22 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a znalazlam w littlewoods clearance na przecenie :)

Masz sklep Littlewoods Clearance? :szok: U mnie nie ma :Woot:
Bo Littlewoods ma tylko bizuterie i perfumy z DKNY. Nie widzialam u nich ciuchow.

Z Clearanca nigdy nic nie kupowalam. Littlewoods owszem, do momentu kiedy nie zdalam sobie sprawy, ze to blizniacza forma z Very i Isme - maja te same produkty o £10-20 taniej :)
Konto usunięte
Konto usunięte: wez juz do mnie nie mow, bo wszystko pozamawiam

W sumie zle sie na tym nie wychodzi, bardzo rzadko teraz kupuje cokolwiek full size. No make up to tak, bo mam swoje sprawdzone marki i rzadko juz eksperymentuje, ale jesli chodzi o produkty higieniczne - mam zajebisty zapas i praktycznie wszystko uzywam.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 Februarie 2013

znalazlam, nie wiedzialam ze Littlewoods Clearance na ebayu sprzedaje :D
http://stores.ebay.co.uk/littlewoods-clearance/_i.html?LH_TitleDesc=1&_nkw=dkny
ale taniocha, choc przebrane to juz wszystko

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Februarie 2013
massacre
massacre: znalazlam, nie wiedzialam ze Littlewoods Clearance na ebayu sprzedaje http://stores.ebay.co.uk/littlewoods-clearance/_i.html?LH_TitleDesc=1&_nkw=dkny ale taniocha, choc przebrane to juz wszystko

taa, na ebayu to za duzo nie znajdziesz, jakbys zobaczyla gdzies sklep to w nich dopiero perelki mozna znalezc :)
na ebayu widze ze same resztki i faktycznie za grosze, u mnie w klirensie takie ceny sa dopiero jak cos dotrwa do kilkukrotnej przeceny :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Februarie 2013
massacre
massacre: Z Clearanca nigdy nic nie kupowalam. Littlewoods owszem, do momentu kiedy nie zdalam sobie sprawy, ze to blizniacza forma z Very i Isme - maja te same produkty o £10-20 taniej

no pamietam jak kiedys pisalas ze kupowalas z littlewoodsa bodajze touche eclat i ze sie dziwilam, ze kosztowal dyche wiecej, niz w debenhamsie :)
massacre
massacre: Masz sklep Littlewoods Clearance? U mnie nie ma Bo Littlewoods ma tylko bizuterie i perfumy z DKNY. Nie widzialam u nich ciuchow.

mam, mam, akurat to mi sie trafilo :mrgreen:
massacre
massacre: W sumie zle sie na tym nie wychodzi, bardzo rzadko teraz kupuje cokolwiek full size. No make up to tak, bo mam swoje sprawdzone marki i rzadko juz eksperymentuje, ale jesli chodzi o produkty higieniczne - mam zajebisty zapas i praktycznie wszystko uzywam.

no wlasnie tez mam produkty, ktore kupuje od x czasu, jak cos chce nowego kupic, to znowu nie chce wydawac za duzo, bo wydam kase, a sie okaze ze leci w bloto... te pudla calkiem dobre rozwiazanie :D
massacre
massacre
  22 Februarie 2013

Dokładnie. Zwłaszcza, że dają Ci produkty dobrych firm (no poza ostatnim glossy xD) albo niszowych, których nie widzisz na codzień np w Bootsie

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  22 Februarie 2013

Koszulę za 40zł w Top Secret

I czaiłam się na tą spódnicę z wysokim stanem, tylko że w kolorze wina:

Nie kupiłam, bo... miałam tyłek opięty jak J.Lo. :ninja: Jestem na krawędzi - iść po nią czy nie iść? :pavarotti: Motywacja za 30zł do wiosennego chudnięcia. :rotfl:

luk7
luk7
  22 Februarie 2013

Jeszcze nie widziałem spódnicy z wysokim stanem która nie opina pośladków. Może po prostu rozejrzyj się za spodniami dresowymi.

Kiniowska
Kiniowska
  22 Februarie 2013

Mam już.

w00tjump
w00tjump
  22 Februarie 2013
Kiniowska
Kiniowska: miałam tyłek opięty jak J.Lo.

jak wygladal smakowicie to bierz:crylol:

swoja droga ladny ten niebieski, jest z cieniutkiego materialu czy taka sztywniejsza?
Kiniowska
Kiniowska
  22 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wygladal smakowicie to bierzswoja droga ladny ten niebieski, jest z cieniutkiego materialu czy taka sztywniejsza?

:lol2:
No, chyba było nieźle - koleżanka była ze mną i jak wyszłam z przymierzalni to zareagowała krótkim "o k***a..." i wybałuszyła oczy. :rotfl: Tyle tylko, że nieswojo się czułam, bo rzaaadko kiedy noszę takie "seksy". Może czas na zmiany... :P No nic, prześpię się z tym i jutro najwyżej popruję po nią. 30zł to nie majątek, a w Reserved piętro niżej pracuje taaakie ciacho... :pavarotti:
Akurat w tym sklepie, w którym byłam, widziałam tylko te w kolorze wina, żadnych innych. Materiał jest miękki, przyjemny, nie taki sztywny i oficjalny, jak to czasami robią spódnice czy żakiety, dobrej jakości - czego tej marce zarzucić nie mogę, bo mam od nich trochę rzeczy i każda spisuje się pierwszorzędnie. :) Nie ma podszewki. Jest rozciągliwy, z "lajkrą". Ani gruby, ani cienki, taki po środku. Jak się rozciąga na d*pie to nic nie prześwituje. :P A niektóre materiały mają do tego tendencję.
w00tjump
w00tjump
  22 Februarie 2013
Kiniowska
Kiniowska: No, chyba było nieźle - koleżanka była ze mną i jak wyszłam z przymierzalni to zareagowała krótkim "o k***a..." i wybałuszyła oczy.

i jeszcze sie zastanawiasz... a do ciacha trzeba zajsc taka 'wyseksowana' :lol:
Kiniowska
Kiniowska: Materiał jest miękki, przyjemny, nie taki sztywny i oficjalny, jak to czasami robią spódnice czy żakiety, dobrej jakości - czego tej marce zarzucić nie mogę, bo mam od nich trochę rzeczy i każda spisuje się pierwszorzędnie. :) Nie ma podszewki. Jest rozciągliwy, z "lajkrą". Ani gruby, ani cienki, taki po środku. Jak się rozciąga na d*pie to nic nie prześwituje. :P A niektóre materiały mają do tego tendencję.

chyba mi pozostaje jutro podjechac do galerii i sprawdzic jak sie na moim tylku zaprezentuje, bo opis i zdjecie fajnie:ninja:
nie zebym nosila takie rzeczy....ale musze sie w koncu przelamac, bo jeansy+t-shirt+bluza+buty trekkingowe to wygodny zestaw, ale dzien w dzien tak samo to jednak...:ninja:
Kiniowska
Kiniowska
  22 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze sie zastanawiasz... a do ciacha trzeba zajsc taka 'wyseksowana'

Do sklepu na zakupy - opinająca spódnica i szpilki, a co. Kij, że podlogi w tym Reserved jak szklanka... :lol2: Z tego wyseksowania bym coś odwaliła i jedyne spojrzenie, jakim by mnie obdarzył, to to z politowaniem, więc wolę do niego wzdychać z ukrycia. :lol2:
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba mi pozostaje jutro podjechac do galerii i sprawdzic jak sie na moim tylku zaprezentuje, bo opis i zdjecie fajnie nie zebym nosila takie rzeczy....ale musze sie w koncu przelamac, bo jeansy+t-shirt+bluza+buty trekkingowe to wygodny zestaw, ale dzien w dzien tak samo to jednak...

Jak ja Ciebie świetnie rozumiem!!! :) Strój najwygodniejszy na świecie, jeszcze zamiast jeansów mięciutkie dresy. :zakochany: Ale też ostatnio chodzi mi po głowie myśl, żeby zaopatrzyć się w coś bardziej kobiecego, bo jak tak otwieram czasami szafę to tam wygoda króluje. :P Jestem na dobrej drodze, bluzka w/w jak mgiełka... :pavarotti:
Te spódnice są już na przecenach, warto pojechać i się przekonać, a nóż widelec będzie i się spodoba. :) Jest bawełniana, miła w dotyku, nic nie drapie. Zakrywa mi całe kolano i sięga prawie pod cycki - nie próbowałam przesuwać, bo by mi strzeliła na tyłku, a większego rozmiaru nie było. Ale chyba taka ma być... Na moim zadupiu było jeszcze dużo innych modeli, ogrom przecenionych rzeczy i to w naprawdę atrakcyjnych cenach. Za jakość ręczę, bo jak mówiłam mam od nich dużo rzeczy, Mama też i wszystkie spisują się na medal. :) Mam nawet dwa takie same swetry, tylko w innych kolorach... :lol2:
Kiniowska
Kiniowska
  22 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze sie zastanawiasz... a do ciacha trzeba zajsc taka 'wyseksowana'

Do sklepu na zakupy - opinająca spódnica i szpilki, a co. Kij, że podlogi w tym Reserved jak szklanka... :lol2: Z tego wyseksowania bym coś odwaliła i jedyne spojrzenie, jakim by mnie obdarzył, to to z politowaniem, więc wolę do niego wzdychać z ukrycia. :lol2:
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba mi pozostaje jutro podjechac do galerii i sprawdzic jak sie na moim tylku zaprezentuje, bo opis i zdjecie fajnie nie zebym nosila takie rzeczy....ale musze sie w koncu przelamac, bo jeansy+t-shirt+bluza+buty trekkingowe to wygodny zestaw, ale dzien w dzien tak samo to jednak...

Jak ja Ciebie świetnie rozumiem!!! :) Strój najwygodniejszy na świecie, jeszcze zamiast jeansów mięciutkie dresy. :zakochany: Ale też ostatnio chodzi mi po głowie myśl, żeby zaopatrzyć się w coś bardziej kobiecego, bo jak tak otwieram czasami szafę to tam wygoda króluje. :P Jestem na dobrej drodze, bluzka w/w jak mgiełka... :pavarotti:
Te spódnice są już na przecenach, warto pojechać i się przekonać, a nóż widelec będzie i się spodoba. :) Jest bawełniana, miła w dotyku, nic nie drapie. Zakrywa mi całe kolano i sięga prawie pod cycki - nie próbowałam przesuwać, bo by mi strzeliła na tyłku, a większego rozmiaru nie było. Ale chyba taka ma być... Na moim zadupiu było jeszcze dużo innych modeli, ogrom przecenionych rzeczy i to w naprawdę atrakcyjnych cenach. Za jakość ręczę, bo jak mówiłam mam od nich dużo rzeczy, Mama też i wszystkie spisują się na medal. :) Mam nawet dwa takie same swetry, tylko w innych kolorach... :lol2: