agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Martie 2013

Lancôme Teint Visionnaire, odcień 03 Beige Diaphane Pomadkę Mac, odcień Crème D'Nude

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  5 Martie 2013

czerwoną marynarkę i kolejną bluzkę mgiełkę.

pijana
pijana
  5 Martie 2013
massacre
massacre: Jak to działa? Pierwsze słyszę o czymś takim :)

Jak Ci się zrobi jakaś "rysa" na lakierze to sobie malujesz tym i to wygładza, ale z tego co widziałam najlepiej działa na lakierze, który jeszcze nie wysechł. Na wyschniętym jednak też coś tam pomaga. Nie wiem czy inne marki mają ten produkt, pewnie tak, ten kosztuje ok. 45 zł, przesada.
modnisia01
modnisia01
  6 Martie 2013

nie wiem czy wydałabym 45 zł na ten produkt. jak juz przy malowaniu się coś zdarzy zawsze mozna poprawić raz jeszcze zmywając poprzednią warstwe. moim zdaniem.
co do tematu: wczoraj: komplet bielizny ;p

massacre
massacre
  6 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czy wydałabym 45 zł na ten produkt. jak juz przy malowaniu się coś zdarzy zawsze mozna poprawić raz jeszcze zmywając poprzednią warstwe. moim zdaniem

Tez jestem tego zdania. Przy malowaniu mozna sobie poprawiac. Myslalam, ze to jakis cud produkt do noszenia w torebce, w razie jak sie lakier odprysnie czy cos :Ziober2:

Kupic bym nie kupila, ale pijana wygrala, ma mozliwosc przetestowania :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  6 Martie 2013

Też bym nie kupiła, nawet za 5 zł, a co dopiero za 45 :rotfl:
Za to za 45 razy 2 mam dwie nowe pary spodni, z C&A (jakbym mogła tobym wykupiła pół sklepu, nowa kolekcja jest cudowna i wszystko po 40-70 zł, ale będę kupować stopniowo)

massacre
massacre
  6 Martie 2013

kupuj, kupuj, bo forum umiera :*

w00tjump
w00tjump
  6 Martie 2013

bluze z cienkiego polaru,
tunike z wycieciami na plecach,
pasek w talie.
za wszystko zaplacilam...36zl:crylol:
mowilam juz, jak bardzo uwielbiam wyprzedaze w outletach? :mrgreen:

pijana
pijana
  6 Martie 2013
massacre
massacre: kupuj, kupuj, bo forum umiera :*

Portfel też :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: mowilam juz, jak bardzo uwielbiam wyprzedaze w outletach?

Ty chyba jesteś z Krakowa, tak ? Gdzie tak szalejesz, w Factory Outlet ? Ja najbliżej mam w Sosnowcu Fashion House :nie:
Paulinessa
Paulinessa
  6 Martie 2013

sh
w00tjump
w00tjump
  6 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty chyba jesteś z Krakowa, tak ? Gdzie tak szalejesz, w Factory Outlet ? Ja najbliżej mam w Sosnowcu Fashion House

tak, bywam w factory, niedaleko mam:mrgreen:
ale dzisiejsze zakupy to akurat outlet terranovy:)

co do factory - jak je ledwo otworzyli 2 lata temu bylo duzo latwiej o super okazje - np benetton mial baardzo przystepne ceny (marynarka za 40, spodnie 20, bluzka 30 z 200 - to moje lupy z wtedy:)), a teraz raczej tylko na tej 'rozprzedazy' sa mocne ceny i to np nie w benettonie ale w reserved. nawet house sie tam teraz ceni:crylol:
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  7 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: sh

śliczna :))

A ja wczoraj zamówiłam kolejną dawkę półfabrykatów do biżuterii no i zakupy do domu :>
i jakieś tam skarpetki i 3 gatek.
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
styka51
styka51
  7 Martie 2013

Gumki i plastry z woskiem.

ZlMNA
ZlMNA
  7 Martie 2013
2 staniki i wazeline.
pijana
pijana
  7 Martie 2013

Widziałam te "ipody" w centrum chińskim, beka XD