agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie nawet w ''duzym'' bootsie jest tylko clinique, wiec wiesz :)

U mnie Boots ma trzy pietra, wiec wiesz :Rotfl:
Ale staram sie zrozumiec, mimo ze jak chce gdzies dojechac to spedzam min 30 min na dojazd, bo niby wszystko blisko, ale tak naprawde daleko.
Konto usunięte
Konto usunięte: btw - ten podklad to najgorszy podklad jaki dane mi bylo testowac

no co Ty o.O mi pasuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: (zreszta ja vitalumiere z chanela jak bylam naprawde mocno opalona uzywalam odcienia 02) wiec jakbym miala kupowac to i tak od jedynki bym zaczela :)

nie wydaje mi sie wiec, by podklady Lancome byly dla Ciebie. Ja mam Beige Diaphane i Lys Rose, ktore naleza do tych jasniejszych. A mam sniada cere. Wychodza dosc ciemne, tyle ze pozniej dopasowuja sie do cery z jej naturalnym odcieniem.
Musialabys sprobowac Beige Ivoire.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  12 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: uuu, nie wiedzialam nawet, musze sie rozejrzec, bo ten kawowy mam, ale ciezko wchodzi

tak wygląda

to jakaś limitowana edycja
massacre
massacre
  12 Martie 2013

Lancome Visionnaire Serum
Lancome Hypnose Drama mascara w zestawie z kredka do oczu i Bi Facil do demakijazu oczu wrazliwych
Lancome zestaw na dzien matki (Plyn do demakijazu Galateis Douceur, Bi Facil jeszcze jeden do demakijazu oczu, Juicy Tubes blyszczyk do ust, Hypnose mascara, krem nawilzajacy Hydra Zen, Vissionaire mala wersja serum, Renergie Multi-Lift, Genifique i szminka L'Absolu Rouge 06)

Konto usunięte
Konto usunięte: to jakaś limitowana edycja

bedzie na Twojej urodzinowej bibie? :pavarotti:
zdecydowalas juz, co bedziesz pichcic?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  12 Martie 2013
massacre
massacre: bedzie na Twojej urodzinowej bibie? zdecydowalas juz, co bedziesz pichcic?

kawowy będzie, aczkolwiek ja go pić nie będę, wolę wódkę
kurczaka, oczywiście wg Twojego przepisu:D mam nadzieję, że mi wyjdzie:P
massacre
massacre
  12 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieję, że mi wyjdzie:

ja tez mam taka nadzieje :ziober2:

mirra20
mirra20
  12 Martie 2013
massacre
massacre: ja tez mam taka nadzieje

:mrgreen: mam nadzieję, że nie mam, aż takich lewych rąk i nikogo nie otruję:P
massacre
massacre
  12 Martie 2013

No musiałabyś mieć strasznie lewe ręce, żeby Ci ten kurczak nie wyszedł. Nie mam czasu na długie i skomplikowane kuchcenie, wiec hołduje przepisom prostym i oczywiście zdrowym. Jak chcesz, mogę Ci podać wartość odżywczą do tego przepisu co Ci dałam. Wiesz, jakby goście patrzyli na to co jedzą :crylol:

mirra20
mirra20
  12 Martie 2013
massacre
massacre: No musiałabyś mieć strasznie lewe ręce, żeby Ci ten kurczak nie wyszedł. Nie mam czasu na długie i skomplikowane kuchcenie, wiec hołduje przepisom prostym i oczywiście zdrowym. Jak chcesz, mogę Ci podać wartość odżywczą do tego przepisu co Ci dałam. Wiesz, jakby goście patrzyli na to co jedzą

przyjdą się najeść i napić, więc niech patrzą tylko się cieszą:P
modnisia01
modnisia01
  12 Martie 2013

czarne rurki i białą bluzkę ;)

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  12 Martie 2013

- maseczka truskawkowo-waniliowa RdL
- maseczka oliwkowa RdL
- wygładzający peeling drobnoziarnisty Perfecta
- lakier do paznokci Smart Girls nr 121 (kiepsko widać, ale bezbarwny z zielonymi "plasterkami miodu")
- szampon do włosów Babydream
- krem do twarzy Nivea Soft
- odżywka do paznokci Eveline z diamentem
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Martie 2013
massacre
massacre: no co Ty o.O mi pasuje.

mnie irytuje to, ze zeby mi pasowal kolorystycznie i trzymal sie dluzej niz 3 godziny musze go mieszac z miracle touch z max factora - ktory jest o polowe tanszy i duzo lepszy :nie: Na cos, co jest sprzedawane za £20 to jest lekki smiech na sali :nie: jeszcze wczesniej nie trafilam na podklad, ktory po kilku godzinach by mi praktycznie znikal z twarzy - jak pierwszego dnia wieczorem zmywalam makijaz to chusteczka byla czysta (pomijajac troche rozswietlacza i rozu, ktorych uzywalam na polczkach) - a malowalam sie jakos w poludnie - zmywalam kolo 18...
moze jakos tak dziwnie moja cera zareagowala, ale jak mowie, pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo :nie:
massacre
massacre: nie wydaje mi sie wiec, by podklady Lancome byly dla Ciebie. Ja mam Beige Diaphane i Lys Rose, ktore naleza do tych jasniejszych. A mam sniada cere. Wychodza dosc ciemne, tyle ze pozniej dopasowuja sie do cery z jej naturalnym odcieniem. Musialabys sprobowac Beige Ivoire.

no wlasnie dlatego bym chciala gdzies probki zamowic, ale na razie sie wstrzymam, mam 3 podklady otwarte, musze pierwsze zuzyc zanim kupie nastepny :)

a mi dzisiaj przyszly spodnie o 5 cm za krotkie :ninja: wiec jutro odsylam.
massacre
massacre
  12 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Na cos, co jest sprzedawane za £20 to jest lekki smiech na sal

o tym wlasnie pisalam wczesniej. na pewno go zuzyje, ale na pewno nigdy go nie kupie :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze wczesniej nie trafilam na podklad, ktory po kilku godzinach by mi praktycznie znikal z twarzy

mi sie trzymal, z tym ze nie moge twarzy dotykac :ninja: to, o czym pisalam wczesniej, podklad byl wszedzie oprocz twarzy. A tego nienawidze. Moj facet sie spojrzal na swoje biale polo i powiedzial, ze sie czuje jak malolat, kiedy dupy sie do niego przytulaly i puder na tshircie zostawialy :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: mam 3 podklady otwarte

to ja nie powiem, ile ja mam otwartych :ninja:
P.S. Glossy mi dzisiaj przyszedl. Dostalam ten drugi lakier do paznokci :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Martie 2013
massacre
massacre: o tym wlasnie pisalam wczesniej. na pewno go zuzyje, ale na pewno nigdy go nie kupie

no ja sie zastanawiam czy po prostu siostrze nie oddac, ona i tak jak sie maluje to sie co chwila poprawia, wiec moze jej podpasuje :P
massacre
massacre: mi sie trzymal, z tym ze nie moge twarzy dotykac to, o czym pisalam wczesniej, podklad byl wszedzie oprocz twarzy. A tego nienawidze. Moj facet sie spojrzal na swoje biale polo i powiedzial, ze sie czuje jak malolat, kiedy dupy sie do niego przytulaly i puder na tshircie zostawialy

:rotfl:
massacre
massacre: to ja nie powiem, ile ja mam otwartych

no ja teraz postanowilam ze albo zuzywam, albo oddaje komus, bo tak to sie tylko marnuje :rotfl:
zreszta juz miejsca w kuferku mi zaczyna brakowac :rotfl:
massacre
massacre: P.S. Glossy mi dzisiaj przyszedl. Dostalam ten drugi lakier do paznokci

widzialam w mailu, taki fioletowy czy cos??
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  12 Martie 2013
Kiniowska
Kiniowska: maseczka oliwkowa RdL

mi ta oliwkowa popaliła skóre ;o
Joanna1917
Joanna1917
  12 Martie 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970

ostatnio kupiłam sobie białą koszule z tej aukcji co sądzicie? zastanawiałem się też nad miętową i nie wiem czy sobie nie dokupie drugiej http://allegro.pl/koszula-pagony-guziczki-kieszenie-kolory-s-m-l-i3074858568.html