agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Bayje
Bayje
  13 Martie 2013

przeciez to Twoja aukcja XD

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Martie 2013
massacre
massacre: (Nie moje zdjęcie) i to sie nazywa deal, sam eyeliner Laura Geller jest droższy niż całe pudełko

uuu, to z brytyjskiego birchboxa??
najs.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: uuu, to z brytyjskiego birchboxa?? najs.

tak. amerykanski 10000 razy lepszy :D
http://www.youtube.com/watch?v=DQFvIndtBJQ

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  13 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: warto kupić? http://allegro.pl/koszula-pagony-guziczki-kieszenie-kolory-l-xl-i3091580927.html

nie, nie warto :fakju:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  13 Martie 2013

plus dwie paczki gumek, brystol, kopertę...
mexx12345
mexx12345
  13 Martie 2013

ostatnio :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Martie 2013
massacre
massacre: amerykanski 10000 razy lepszy http://www.youtube.com/watch?v=DQFvIndtBJQ

bo ja wiem, jakos slabo wygladaja te produkty :D

juz dostalam despach z birchboxa, zobaczymy co dostane :w00t:

A z dzisiaj:
massacre
massacre
  14 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jakos slabo wygladaja te produkty

sam cien BB cement jest po £14, wiec nie wiem czy tak slabo :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: zobaczymy co dostane

ponoc eyeliner Laury Geller nie jest w kazdym boxie :And:
Konto usunięte
Konto usunięte: z dzisiaj

samoopalacz :nie:
i krem przeciwzmarszczkowy :Szok:

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Martie 2013
massacre
massacre: samoopalacz

czasami trzeba
massacre
massacre: i krem przeciwzmarszczkowy

to nie dla mnie :rotfl:
massacre
massacre: sam cien BB cement jest po £14, wiec nie wiem czy tak slabo

mi chodzilo o to, ze np. odcien... nie wiem, wydawal sie troche kiepskawy (jak dla mnie) - co innego jakby byl w parze z jakims ciemniejszym... cen nie sprawdzalam ale tak o przegladajac to nic nie zwrocilo mojej uwagi szczegolnie :)
massacre
massacre: ponoc eyeliner Laury Geller nie jest w kazdym boxie

:/
to mam nadzieje ze w naszych bedzie :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Martie 2013

widze ze beauty blender (czy jakos tak) jeszcze jest w boxie.

massacre
massacre
  14 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czasami trzeba

Gdybym jeszcze znalazla taki, ktory daje naturalny efekt i nie sciera sie po mikrodermabrazji i czestych peelingach, to byc moze i bym uzyla.

btw. uzywalas tych produktow samoopalajacych z St Tropez?

ponoc efekt jest taki:

wiec calkiem spoko, niestety nie wiem jak trwaly jest. Jesli mialabym czesto uzywac to taniej by mnie wyniosl urlop na Ibizie :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: odcien... nie wiem, wydawal sie troche kiepskawy (jak dla mnie)

jest mega naturalny, do mojego typu urody pasuje bardzo :zakochany:
np. Katie Holmes uzywa odcien cement do jej naturalnego makijazu typu nude

Konto usunięte
Konto usunięte: to mam nadzieje ze w naszych bedzie

no :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: beauty blender

nigdy nie uzywalam. jestem ciekawa czy faktycznie taki cudowny produkt, ktory bedzie lepszy od pedzli i zwyklych gabek do podkladu. choc ja w sumie nie mam problemu z nakladaniem podkladu tym co mam, wydaje mi sie, ze jak twarz jest gladka, dobrze oczyszczona to takie cudo nie jest niezbedne :woot: ale chetnie wyprobuje :D

massacre
massacre
  14 Martie 2013

P.S. Jak juz dostaniemy te eyelinery, to ja mam nadzieje, ze dostane czarny (daja czarny lub fioletowy)

massacre
massacre
  14 Martie 2013

Beautyblender mialas na mysli amerykanski box?
W brytyjskim jest:
1. Laura Geller - eyeliner - jak juz wiemy, nie kazdy go dostanie -.-
2. Perfumy Molton Brown
3. RMK Cleansing balm
4. Body Lotion with Argan Oil - Le Sultan De Saba
5. Yu-Be - krem nawilzajacy
Beauty Extra: Sanctuary 30 day Thermal Transformation Mask
Lifestyle Extra - czekoladki Lindt
Nie, nie dostalam jeszcze, ale kolezanka tak :and:

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Martie 2013
massacre
massacre: wiec calkiem spoko, niestety nie wiem jak trwaly jest. Jesli mialabym czesto uzywac to taniej by mnie wyniosl urlop na Ibizie

ja mam taki efekt teraz wlasnie, po tym z loreala, pozniej raz - dwa razu w tygodniu uzywam na podtrzymanie :)
normalnie opalac sie niestety nie opalam, wiec u mnie nie ma innej opcji :)
massacre
massacre: btw. uzywalas tych produktow samoopalajacych z St Tropez?

zastanawialam sie wczoraj nad nimi... nie wiem, moze jak wykoncze loreala zakupie - wydaje mi sie, ze kiedys moja sis uzywala, ale nie jestem pewna :woot:
massacre
massacre: jest mega naturalny, do mojego typu urody pasuje bardzo np. Katie Holmes uzywa odcien cement do jej naturalnego makijazu typu nude

mi sie wydaje, ze dla mnie troche za jasno jezeli mialabym uzywac tylko go (bo jako cien w wewnetrznej stronie powieki faktycznie fajnie by sie sprawdzil)
massacre
massacre: nigdy nie uzywalam. jestem ciekawa czy faktycznie taki cudowny produkt, ktory bedzie lepszy od pedzli i zwyklych gabek do podkladu. choc ja w sumie nie mam problemu z nakladaniem podkladu tym co mam, wydaje mi sie, ze jak twarz jest gladka, dobrze oczyszczona to takie cudo nie jest niezbedne ale chetnie wyprobuje :D

ja pedzlem/palcami nakladam podklad, ale wydaje mi sie, ze do rozcierania rozswietlaczy fajny bedzie :woot:
massacre
massacre: Beautyblender mialas na mysli amerykanski box? W brytyjskim jest: 1. Laura Geller - eyeliner - jak juz wiemy, nie kazdy go dostanie -.- 2. Perfumy Molton Brown 3. RMK Cleansing balm 4. Body Lotion with Argan Oil - Le Sultan De Saba 5. Yu-Be - krem nawilzajacy Beauty Extra: Sanctuary 30 day Thermal Transformation Mask Lifestyle Extra - czekoladki Lindt Nie, nie dostalam jeszcze, ale kolezanka tak

nie, angielski: http://pinterest.com/BirchboxUK/box-pictures/
http://www.talesofapaleface.com/2013/03/birchbox-march-2013-review.html

ja na listonosza czekam :rotfl:
massacre
massacre: P.S. Jak juz dostaniemy te eyelinery, to ja mam nadzieje, ze dostane czarny (daja czarny lub fioletowy)

tez chce czarny :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: https://lh4.googleusercontent.com/-3Dwgm-u-BzQ/UTpHyhMr5bI/AAAAAAAACOQ/43TquJQV1iM/s640/blogger-image-1884958284.jpg