agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale muszę przyznać pomysł fajny, podoba mi się

apropos, Wielka Orkiestra dalej bedzie trwac? Bo cos slyszalam, ze nawet ich Skarbowy zaatakowal... to znaczy nie wiem czy ich, czy dzieci, ktore czerpaly korzyscy ze zbiorek.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiosna się zbliża, mam nadzieję już niedługo. Bardzo chciałabym kupić sobie sukienki i uwielbiam answear - http://answear.com/sukienki-i-tuniki-212-k.html!!!! Myślę, aby skorzystać z tego kuponu - http://www.cuponation.pl/answear-promocje, kupuję coś za 300zł a płacę 200zł

do uspienia

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

suckynsyn
suckynsyn
  19 Martie 2013

kolejnego diesla.
pijana
pijana
  19 Martie 2013

Mały BioOil, tusz L`Oreal Mega Volume Collagene 24H, jakieś dezodoranty, maszynki, gąbkę, pasty...

massacre
massacre
  19 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mały BioOil

max dwie kapiele dla Agoosi :swir:

pijana
pijana
  19 Martie 2013
massacre
massacre: max dwie kapiele dla Agoosi

Albo max dwie porcje frytek :rotfl: Nie opłaca się kupować małego, ale nie mam pieniędzy by kupić duży, a nie chcę przerywać smarowania :-/
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  20 Martie 2013

bluzkę w no name, skórzane spodnie ze złotymi suwakami, gumkę do włosów z metalową kokardką, beżowy lakier do paznokci

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  20 Martie 2013

przyszeeedl :zakochany:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Martie 2013

dzis waciki + pianka do golenia satin care z olay.
przyszly:

luk7
luk7
  21 Martie 2013

Polóweczka, boxerki i płyn do mycia twarzy ;)

massacre
massacre
  22 Martie 2013

Propsuje Timberland, przede wszystkim dla mezczyzn

massacre
massacre
  22 Martie 2013

1. Urban Naked jedynke. Dwojka totalnie mi nie podeszla, wiec oddalam.

2. Szminke MAC w odcieniu Angel

3. Roz MAC w odcieniu Gingerly

zdjecia jak zrobie, to wstawie

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  22 Martie 2013

Buty z Lasockiego (zdjęcie wybitnie niekorzystne, w rzeczywistości są o wiele "zgrabniejsze"), na odegnanie zimy. :P Nieziemsko wygodne. :zakochany:

pijana
pijana
  23 Martie 2013

Triacneal Avene

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  24 Martie 2013

błyszczyk z eveline jakis 16h cos tam :)

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert