agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
w00tjump
w00tjump
  17 Martie 2013

szampon joanna zolta i odzywka ultra doux avokado. dobre wlosy po nich:tak:

.

Konto usunięte
Konto usunięte: http://justmeandmylittlethings.blogspot.com/2012/07/puste-pudeka-glossybox-co-z-nimi-zrobic.html

http://zakreconyswiatwery.blogspot.com/2013/03/diy-powiekszenie-komodki-z-pudeek-shiny.html
:rotfl:
ta jest fajna:D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Martie 2013

Mi sie nie podoba, bo wyglada jak DIY w moim wykonaniu :rotfl: (czytaj: beznadziejnie) To co wrzuciła Pijana jest estetycznie idealne i wyglada jak mały masterpiece, nie jak komoda zrobiona z pudełek na zapałki ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

w00tjump
w00tjump
  17 Martie 2013
massacre
massacre: Mi sie nie podoba, bo wyglada jak DIY w moim wykonaniu (czytaj: beznadziejnie) To co wrzuciła Pijana jest estetycznie idealne i wyglada jak mały masterpiece, nie jak komoda zrobiona z pudełek na zapałki ;)

pierwsza pewnie i ladniejsza, i ma dluzszy bok wysuwany, co wygodniejsze... ale patrzac na strone praktyczna, ta druga ma przedzial miedzy 'szufladami', wiec mozna je swobodnie wysuwac z osobna:) dla mnie mialoby sens to z linku pijanej jakby byla ta kwestia wysuwania rozwiazana jakimis podzialkami, w koncu to ma dzialac, a nie wkurzac :D
massacre
massacre
  17 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale patrzac na strone praktyczna

hmm

jestem pragmatyczna estetka, zyje wiec w ciagle trwajacej wojnie wewnetrznej :mrgreen:
tutaj sklonilabym sie ku pieknu zewnetrznemu (czytaj nizej) :)
Konto usunięte
Konto usunięte: w koncu to ma dzialac, a nie wkurzac

tak, ale jak widac tutaj trzeba isc na kompromis - ja poszlabym w strone tego, co mi sie podoba. Moze byc nieprzydatne, ale ma ladnie wygladac. Zwlaszcza, ze nie potrzebuje tego typu szufladek, a ozdoby/dekoracji owszem. Wiesz... cos jak przystojny facet, ktorego zabierasz w ostatniej chwili na przyjecie, bo nie masz z kim na nie pojsc. On ma tylko ladnie wygladac i najlepiej jakby sie nie odzywal :rotfl: Inaczej, gdy wybierasz sie np. na konkurs wiedzy - wtedy patrzysz innymi kategoriami... if you know what I mean ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

w00tjump
w00tjump
  17 Martie 2013
massacre
massacre: nie potrzebuje tego typu szufladek

jak mozna nie potrzebowac szufladek? :crylol:
ja chocbym miala i 100 to i tak na tyle kocham komody i szuflady, ze dalej bym potrzebowala, nawet do wlozenia po dwie rzeczy do szuflady:rotfl:
ale ja jestem fanka maksymalnej prostoty w designie, takiej ikeowej troche, wiec mi te drugie szufladki nic a nic nie przeszkadzaja wizualnie...tylko bym na boki i wierzch dala cos, zeby bylo jednolite, nie tak widoczne posklejanie pudelek:)
massacre
massacre: Inaczej, gdy wybierasz sie np. na konkurs wiedzy - wtedy patrzysz innymi kategoriami... if you know what I mean ;D

...ale piekna obnazona klatka inspiruje...w kazdych okolicznosciach! :D
Bayje
Bayje
  17 Martie 2013

w Pepco też można kupić takie szufladki XDDDDDDDDDDDDDD

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 Martie 2013

zamowilam sobie DIOR ADDICT Lip Glow

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  17 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://zakreconyswiatwery.blogspot.com/2013/03/diy-powiekszenie-komodki-z-pudeek-shiny.html ta jest fajna:D

gdyby była oklejona czymś od góry i po bokach to wyglądałaby lepiej, w obecnej wersji mi się nie podoba, mało estetyczne wykonanie.
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 Martie 2013
massacre
massacre: Mi sie nie podoba, bo wyglada jak DIY w moim wykonaniu (czytaj: beznadziejnie) To co wrzuciła Pijana jest estetycznie idealne i wyglada jak mały masterpiece, nie jak komoda zrobiona z pudełek na zapałki

a tak w ogole to podbijam.
mirra20
mirra20
  18 Martie 2013

dorwałam t-shirt Stelli McCartney w lumpie

massacre
massacre
  18 Martie 2013

A obchodzi sie w Polsce Red Nose Day? W TK Maxx są tshirty Stelli z tegorocznego Red Nose Day z Kate Moss za bodajże £15 :)

mirra20
mirra20
  18 Martie 2013
massacre
massacre: A obchodzi sie w Polsce Red Nose Day? W TK Maxx są tshirty Stelli z tegorocznego Red Nose Day z Kate Moss za bodajże £15 :)

Nie słyszałam, żeby obchodzono w Polsce. A t-shirt wzięłam bo mi się print spodobał:lol:
massacre
massacre
  18 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie słyszałam, żeby obchodzono w Polsce. A t-shirt wzięłam bo mi się print spodoba

acha :rotfl:
a to calkiem aktualnie, bo mlody z czerwonym nosem klauna w piatek do szkoly szedl. Zbierali pieniadze wlasnie na Red Nose Day :D

mirra20
mirra20
  18 Martie 2013
massacre
massacre: acha a to calkiem aktualnie, bo mlody z czerwonym nosem klauna w piatek do szkoly szedl. Zbierali pieniadze wlasnie na Red Nose Day :D

:P dopiero jak wróciłam do domu wklepałam w neta i się dowiedziałam o tej akcji
ale muszę przyznać pomysł fajny, podoba mi się
anastazjum
wpis jest ukryty