agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Martie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Nieziemsko wygodne.

do pracy czesto nosze na takiej niskiej koturnie, faktycznie bardzo wygodne :tak:
i faktycznie najlepiej nie wygladaja tak same z siebie, ale na nodze prezentuja sie elegancko. Choc ja preferuje jeden kolor buta i koturny :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  24 Martie 2013
massacre
massacre: 1. Urban Naked jedynke. Dwojka totalnie mi nie podeszla, wiec oddalam

ciekawa jestem tych palet
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  24 Martie 2013
massacre
massacre: do pracy czesto nosze na takiej niskiej koturnie, faktycznie bardzo wygodne i faktycznie najlepiej nie wygladaja tak same z siebie, ale na nodze prezentuja sie elegancko. Choc ja preferuje jeden kolor buta i koturny :)

Stwierdziłam, że jako wiosenna alternatywa dla balerin do latania na uczelnię świetnie się nadadzą. :) I ogólnie wole koturn od obcasa, jest znacznie bardziej stabilny i wygodny.
W kwestii koloru poinformowano mnie, że mam 30 dni na zwrot (którego nie biorę pod uwagę) lub wymianę, gdybym jednak wolała inny kolor - był jeszcze beżowy do wyboru. Ciągle myślę i spaceruję w nich po domu, mam jeszcze trochę czasu. ;)
massacre
massacre
  24 Martie 2013

@mirra, ale czego jestes ciekawa? Jakości? Jakość bardzo dobra, jedynka ma cieplejsze odcienie i dlatego pewnie mi bardziej pasuje do niebieskich oczu niż dwójka. Jeśli kobieta sie maluje raczej naturalnie to spokojnie stwierdzam, że mając tą paletkę nie potrzebuje żadnej innej (chyba że lubi maty). Ja mam same odcienie nude, beże, brązy. Fiolety, błekity, nawet zielenie cieżko u mnie znaleźć.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ZlMNA
ZlMNA
  24 Martie 2013

Ostatnio bylam w sh i zakupilam : Tshirt superman Tshirt I <3 NYC szary podkoszulek/bokserka z H&M Bokserke w kwiaty. Zadna nie przekroczyla 5zl ;)

ZlMNA
ZlMNA
  24 Martie 2013

Ucielo ;( Tshirt I (serduszko ) NYC . szara bokserke H&M i kwiatowa bluzeczke Najdrozsza z nuch kosztowala chyba 4,50 :)

modnisia01
modnisia01
  25 Martie 2013
http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/306409
mmm... : ))
mirra20
mirra20
  25 Martie 2013
massacre
massacre: @mirra, ale czego jestes ciekawa? Jakości? Jakość bardzo dobra, jedynka ma cieplejsze odcienie i dlatego pewnie mi bardziej pasuje do niebieskich oczu niż dwójka. Jeśli kobieta sie maluje raczej naturalnie to spokojnie stwierdzam, że mając tą paletkę nie potrzebuje żadnej innej (chyba że lubi maty). Ja mam same odcienie nude, beże, brązy. Fiolety, błekity, nawet zielenie cieżko u mnie znaleźć.

no właśnie, jakości i tego jak na oku wyglądają, bo już od jakiegoś czasu je widzę i się tak przymierzam
massacre
massacre
  25 Martie 2013

Jaka masz buzie? Typowa słowiańska uroda chyba co? Tak jak ja, zimny odcień cery, jasne oczy. Jedynkę wtedy polecam. Dwójka mi totalnie nie podeszła.

mirra20
mirra20
  25 Martie 2013
massacre
massacre: Jaka masz buzie? Typowa słowiańska uroda chyba co? Tak jak ja, zimny odcień cery, jasne oczy. Jedynkę wtedy polecam. Dwójka mi totalnie nie podeszła.

no jak na blondynkę przystało, jestem dosyć blada ( zwłaszcza teraz), mam dość jasną oprawę oczu i niebieskie oczy, no i raczej preferuję ciepłe odcienie
massacre
massacre
  26 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no jak na blondynkę przystało

*na slowianska blondynke :)
mnostwo widze blondynek z ciepla tonacja cery u siebie na ulicach... To samo z reszta brunetki. Jestesmy mniej pospolite (no moze nie w Polsce... ale u mnie tak :Ziober2:)
Konto usunięte
Konto usunięte: no i raczej preferuję ciepłe odcienie

czyli jedynka. To nie kupuj, po swietach jak poczta zacznie normalnie dzialac to Ci zamowie i wysle w podziece za te ostatnie paczki :)

mirra20
mirra20
  26 Martie 2013
massacre
massacre: *na slowianska blondynke :) mnostwo widze blondynek z ciepla tonacja cery u siebie na ulicach... To samo z reszta brunetki. Jestesmy mniej pospolite (no moze nie w Polsce... ale u mnie tak )

no nie mam arabskich korzeni niestety:P
massacre
massacre: czyli jedynka. To nie kupuj, po swietach jak poczta zacznie normalnie dzialac to Ci zamowie i wysle w podziece za te ostatnie paczki :)

też czekam na po świętach, żeby Ci olejek z alterry wysłać i ten sprey;)
massacre
massacre
  26 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie mam arabskich korzeni niestety

:crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: też czekam na po świętach, żeby Ci olejek z alterry wysłać i ten sprey

Mowilam Ci jak babcia mlodemu paczke na swieta wyslala? Na poczatku grudnia wyslala, przyszla pod koniec stycznia... Ja dziekuje za taki serwis :rotfl:

mirra20
mirra20
  26 Martie 2013
massacre
massacre: Mowilam Ci jak babcia mlodemu paczke na swieta wyslala? Na poczatku grudnia wyslala, przyszla pod koniec stycznia... Ja dziekuje za taki serwis

no pamiętam, ciesz się, że przyszła w ogóle:P z pocztą to jest dziwnie, wyślesz zwykłym listem daleko- dojdzie za 2 dni, wyślesz poleconym województwo obok- idzie tydzień, nie wiem jak oni to robią:woot:
mmaryja
mmaryja
  26 Martie 2013

podkład. jeśli ten też będzie do dupy to znaczy, że nie ma ratunku dla mojej skóry:and: