agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  26 Martie 2013

Intensywnie regenerująca emulsja do ciała z Neutrogeny, antyperspirant Nivea, klamrę do włosów i szklany pilnik Elite - to ostatnie, dobrze zrobiłam? :ninja: Pamiętam, że pytałam kiedyś dawno na tym forum o pilniki i polecano mi szklany, że jest najlepszy dla paznokci.

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Martie 2013

Mango i kokos zel pod prysznic z bs, rozany plyn do mycia rak z bs, jakis zestaw i mydelka, tez z bs.

pijana
pijana
  26 Martie 2013

Rurki moro w Lindexie i czarną mini z baskinką tylko na biodrach w LC Waikiki. Jak zwykle przeraziły mnie ceny w tych wszystkich New Lookach, River Islandach, Pull&Bearach, a kolekcja Rihanny wygląda dobrze chyba tylko na niej samej XD

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a kolekcja Rihanny wygląda dobrze chyba tylko na niej samej

mowisz o tej z RI? Totalny chlam :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  27 Martie 2013
massacre
massacre: mowisz o tej z RI? Totalny chlam

Tak xD Ale ona prawie we wszystkim wygląda dobrze, więc projektowała dla siebie pewnie :D
Paulinessa
Paulinessa
  27 Martie 2013

Spodobał mi się skład tego szamponu, bardzo konkretny i wyciągi bardzo wysoko. I ten balsam jakiś fajny się wydaje, bo pomimo ślicznego zapachu skład też jest porządny :)
massacre
massacre
  27 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ona prawie we wszystkim wygląda dobrze

bo to w czym ja widzimy jest dobrze obmyslone. A na codzien chyba kazda kobieta wyglada fajnie w jeansach i t-shircie? :)
Konto usunięte
Konto usunięte: projektowała dla siebie pewnie

i przy okazji dla kobiet o podobnej do jej figurze, wiec raczej do niewielkiej liczby kobiet o "europejskich" ksztaltach :Rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Spodobał mi się skład tego szamponu, bardzo konkretny i wyciągi bardzo wysoko. I ten balsam jakiś fajny się wydaje, bo pomimo ślicznego zapachu skład też jest porządny :)

polskie? Bo jak polskie to mam szanse kupic w Anglii, jak niemieckie to juz mniej...
Zaraz ja wrzuce foty swojego zakupowego "szalenstwa" na "wiosne" :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  27 Martie 2013
massacre
massacre: polskie? Bo jak polskie to mam szanse kupic w Anglii, jak niemieckie to juz mniej...

polskie i tanieeee :Tak:

http://www.farmona.pl/

http://www.miraculum.pl/

ale balsamu nie widze na stronce :woot:

A co do szamponu
Składniki: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE DEA, SAPONARIA OFFICINALIS EXTRACT, URTICA DIOICA EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYSORBATE 20, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, LINOLEIC ACID, PABA, CITRIC ACID, DMDM HYDANTOIN, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PARFUM, PEG-25 PABA, HEXYL CINNAMAL.

No naprawdę dobrze się zapowiada, dobrze oczyszczający ziołowy, ale sól ma już po ekstraktach :)
massacre
massacre
  27 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Składniki: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE DEA, SAPONARIA OFFICINALIS EXTRACT, URTICA DIOICA EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYSORBATE 20, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, LINOLEIC ACID, PABA, CITRIC ACID, DMDM HYDANTOIN, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PARFUM, PEG-25 PABA, HEXYL CINNAMA

tak, mow do mnie jeszcze :Rotfl:
nie myslalas nigdy o tym by pojsc na chemie albo towaroznawstwo? :mrgreen:

Paulinessa
Paulinessa
  27 Martie 2013

Zresztą znasz Farmonę, bo Twoja siostra używa szamponu z jednej z ich serii, a do ich serii zalicza się: Radical, Seboravit, Saponics, Jantar, Farmed i właśnie Herbal Care :)

massacre
massacre: nie myslalas nigdy o tym by pojsc na chemie albo towaroznawstwo?

Myślałam bardzo poważnie o biochemii :tak: tak czy inaczej, nigdy nie jest za późno :)
ZlMNA
ZlMNA
  27 Martie 2013

100 tipsow gilotyne i klej. dzis jakies lakiery dokupie jeszcze bo do chnczyka jade :tak:

massacre
massacre
  27 Martie 2013

Tytul z okladki mnie dobil

Urban Decay Naked, Roz Mac w odcieniu Gingerly, szminka Mac w odcieniu Angel

Touch Expert by Terry w odcieniu 02 (polecam fankom Touch Eclat, by Terry jest o wiele lepszy, bo nie tylko rozswietla, ale i koryguje i nawilza, a jest tylko pare funtow drozszy)

Pedzle Real Techniques

Korektor z Origins - Quick, Hide - odcien Light

Nars puder brazujacy, odcien Laguna i shimmer z Dior, odcien Amber Diamond

Lancome Flash Bronzer Self-Tanning Face Gel i St Tropez Everyday Gradual Tan Body (Light-Medium)

Cztery lakiery do paznokci z Nails Inc (Porchester Square, Mount Street, Savile Row i Chelsea Physic) + dostalam gratis ta perlowa brzydka pare

Mini zestaw pielegnacyjny z Estee Lauder

Rozpiescilam sie nieco, a co :)

Paulinessa
Paulinessa
  27 Martie 2013

Ty to Aśka masz kosmetyków na tony xD

Podoba mi się paletka i szminka :Tak: i pędzle ciekawie wyglądają :D

massacre
massacre
  27 Martie 2013

Właśnie nie (no dobra, mam xD) Robię wiosenne porządki. Pędzel Real Techniques mam pierwszy raz, kupiłam z polecenia, bo ponoć są bardzo dobre. Ja z kolei jestem zachwycona tym pudrem rozświetlającym z Diora :zakochany:

massacre
massacre
  27 Martie 2013

Paulinessa, więc myślisz o dwóch kierunkach? Ja mam dwa, ale w jednym nigdy zawodowo nie pracowałam :rotfl: Moja siostra ma dwa, ale bardzo bliskie, moje kuzynki też... To chyba rodzinne :ziober2: