agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  30 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: moja mama ma taki naszyjnik z sową jak na tej bluzce identiko,

Z ciekawości, ile Twoja mama ma lat? ;D
marta0859
marta0859
  30 Martie 2013
Psyche30
Psyche30: Z ciekawości, ile Twoja mama ma lat? ;D

44 (bodajże!) w tym roku. ale spokojnie, nie jest fanką Sowy, z tym naszyjnikiem to czysty przypadek :D
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  30 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: 44 (bodajże!) w tym roku. ale spokojnie, nie jest fanką Sowy, z tym naszyjnikiem to czysty przypadek :D

Ok, a o bycie fanką marcina nawet nie podejrzewałam :rotfl:
marta0859
marta0859
  30 Martie 2013
Psyche30
Psyche30: a o bycie fanką marcina nawet nie podejrzewałam

no ja już na wszelki wypadek wolałam uprzedzić :ziober2:
xxxdaria0202xx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
wpis jest ukryty
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  3 Aprilie 2013

Czarne baleriny. W Biedronce. :ziober2:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Aprilie 2013

Pedzle: Real Techniques Blush Brush i Coastal Scents Kabuki

Zestaw malych plynow do kapieli Korres (tak jak uwielbiam Guava, to figowy cuchnie przeokrutnie... Basil Lemon jeszcze nie uzywalam)

Torebka Radley, na wiosne (moze w koncu przyjdzie), z mieciutkiej skory Sierra :Zakochany:

Yes To Cucumbers Facial kit (chusteczki do demakijazu, krem do twarzy i krem na oczy), plyn do mycia twarzy i gratis dostalam kosmetyczke z wersja mini: chusteczek, kremu do twarzy i kremu do oczu.

TIGI - szampon i odzywka, lotion i pianke do wlosow

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 Aprilie 2013

A i stwierdziłam, że nie znajdę tych V&R które zgubiłam, wiec kupiłam nowe :-(

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ZlMNA
ZlMNA
  3 Aprilie 2013

duuuuża torebke :3

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  3 Aprilie 2013

perfumki chanel

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  3 Aprilie 2013

Beanie Carhartt, oczywiście nie kupiłam tylko wygrałam, wybrałam jasnoszarą ale pewnie i tak odsprzedam ten atrybut gimbusa xd

mmaryja
mmaryja
  4 Aprilie 2013

chusteczki yes to są mega!

massacre
massacre
  4 Aprilie 2013

1. Chusteczek jeszcze nie otworzyłam, wcześniej ich nawet nie miałam. Co w nich mega? :-) Kombinuje teraz z płynami do mycia twarzy, BS i Elemis zaczęły mnie wysuszać, więc czas na zmiany. Zaczęłam od YES TO, kilka dni dopiero używam, ale bardzo fajnie myje, dokładnie i delikatnie przy tym. //////// 2. Musiałam wygooglować co to beanie carhartt :rotfl: To znaczy beanie nosilam z pare lat temu, ale Carhartt to jakiś hipster trend, czy coś? Rihanna nosi, nie jest gimbusiarą ;P

pijana
pijana
  4 Aprilie 2013
massacre
massacre: Musiałam wygooglować co to beanie carhartt To znaczy beanie nosilam z pare lat temu, ale Carhartt to jakiś hipster trend, czy coś? Rihanna nosi, nie jest gimbusiarą ;P

Ogólnie Carhartt to jest odzież robocza xD Ale podobno bardzo dobrej jakości no i stała się modna, a najbardziej właśnie beanie od nich. Rihanna wszystko nosi XD
Paulinessa
Paulinessa
  4 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie Carhartt to jest odzież robocza xD Ale podobno bardzo dobrej jakości no i stała się modna, a najbardziej właśnie beanie od nich. Rihanna wszystko nosi XD

Ale masz racje, sprzedaj to!

xD