agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryja
mmaryja
  9 Aprilie 2013

ja kiedyś zasubskrybowałam ELLE bo był prezent - kosmetyczka z 3 produktami estee lauder, tylko nie doczytałam małymi literkami, że pierwsze 100 osób i oczywiście znalazłam się poza setką:and:

Konto usunięte
Konto usunięte: i raczej nic interesujacego, przynajmniej dla mnie

jutro z ciekawości zerknę jak jest u nas
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja kiedyś zasubskrybowałam ELLE bo był prezent - kosmetyczka z 3 produktami estee lauder, tylko nie doczytałam małymi literkami, że pierwsze 100 osób i oczywiście znalazłam się poza setką

nienawidze malego druku :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: jutro z ciekawości zerknę jak jest u nas

pewnie lepiej niz u mnie xD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Aprilie 2013

Wiem, że subskrypcja wynosi grosze w porównaniu z cenami na półce :-). No i do tego magazyn masz pare ładnych dni przed tym jak jest normalnie w sprzedaży.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  9 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nienawidze malego druku

daj spokój, ja to nigdy tego szajsu nie czytam, a później wychodzę na tym jak debil
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie lepiej niz u mnie

jak będą zniżki do głupiego h&m to wezmę, to już jest plus bo w h&m często kupuję skarpety! ale mniej niż 10% nie biorę
ZlMNA
ZlMNA
  10 Aprilie 2013
ciezko bedzie...
madzia2143
madzia2143
  10 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ciezko bedzie...

mam go : ) jest BARDZO trwały.
pijana
pijana
  10 Aprilie 2013

W Glamour, Joy'u i innych gazetach konkretne zniżki są zazwyczaj raz na rok, ostatnio były w większości tego typu gazet (marzec-kwiecień), wtedy jest po kilka stron zniżek. Normalnie rzadko się zdarzy jakakolwiek.

pijana
pijana
  10 Aprilie 2013

Torbę Monnari

Portfel Ochnik

Biżuterię w C&A (2 pierścionki i skórzana bransoletka dla mnie, łańcuchowa bransoletka dla przyjaciela)

I czarną bluzkę w C&A ale focio mi nie chciało wyjść

ZlMNA
ZlMNA
  10 Aprilie 2013

@Madzia2143 fakt ale vibo tak samo trwaly. Chyba z miesiac sztukalam go. MA KTOS CIENIE MIYO?

massacre
massacre
  11 Aprilie 2013

@Pijana fajny portfel, jak w środku? Ja kupiłam portfel siostrze z Modalu, czerwony Kupiłam też płyn micelarny z Vichy i krem Vichy Aqualia Thermal. Najlepsze jest jednak to, że dostałam do tego próbki Vichy Nutriextra polecanego wcześniej przez Maryjke, a który jest u mnie niedostępny :ninja: Najgorsze jednak jest to, że faktycznie jest bardzo dobry, świetnie nawilża, jest do tego lekki, nie klei sie i nie zostawia tłustej powłoki. I pozostawia takie fajne uczucie świeżości i chłodu na zmęczonych nogach. Może w końcu go wprowadzą w Anglii :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  11 Aprilie 2013
massacre
massacre:

Dzięki, Twój dla siostry też ekstra i chyba poręczniejszy, mój to kolos i nawet mój telefon w nim tonie :rotfl: Jeszcze się zastanawiam czy go sobie zostawić czy dać mamie, na razie go "testuję". W środku wygląda tak:
pijana
pijana
  11 Aprilie 2013

A co do tematu przyszła mi beanie Carhartt i chyba jej nie sprzedam, bo wyglądam w niej fajnie :wtf: Chociaż nie wiem czy nie jest za ciepła, naprawdę mocno grzeje w baniak.
I wygrałam ponownie 1 ml RevitaLash, akurat mi się kończy poprzednia wygrana i będę mogła kontynuować kurację :))

massacre
massacre
  11 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet mój telefon w nim tonie

mozesz nosic jako kopertowke :Rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze się zastanawiam czy go sobie zostawić

Ja bym zostawila sobie. Lubie duze i pojemne portfele, przede wszystkim musza miec miejsce na proste, niezlozone banknoty (patrz nizej), odpowiednio duza przegrode na monety, zebym je wszystkie widziala i nie musiala tam wciskac ciasno palcy z narazeniem na odprysniecie lakieru (tak, takie mam priorytety :rotfl:), no i musza miec miejsce na mnostwo kart i dobrze by bylo gdyby bylo miejsce na zdjecie. Jestem tradycjonalistka, moj Modalu ma, mojej siostry nie, ale ma 17 lat i potrzebne zdjecia na fejsbuku :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: i chyba poręczniejszy

Byc moze. Generalnie lubie portfele, gdzie banknoty mozna wlozyc prosto, bez zwijania, skladania. Modalu portfele sa na tyle duze, by brytyjskie funty spokojnie w nich prosto sobie lezaly. Polska waluta z kolei bedzie tonac :D
No, ale telefonu za uja tam nie zmiescisz :Rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: bo wyglądam w niej fajnie

bo ogolnie w czapkach Ci fajnie.

massacre
massacre
  11 Aprilie 2013

Bardzo podobny w środku tez :mrgreen:

Paulinessa
Paulinessa
  11 Aprilie 2013

2 lakiery i tusz :)