agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
w00tjump
w00tjump
  8 Aprilie 2013

chi nie uznalabym za dobry jedwab, bo slabo pomaga przy rozczesywaniu mimo tego dobrego skladu. zanim kupilam tangle teezera zdarzalo mi sie w ekstremalnych sytuacjach i 1/5 buteleczki uzywac zeby jakos wlosy rozczesac (nieluuuudzko sie placza, ale jak sie je regularnie po kilka razy zwija i bardzo mocno zwiazuje to w dobrym stanie nie beda). biosilk tak bym powiedziala 2x bardziej pomaga przy tym.
no ale ja nie mam pamieci do zabezpieczania koncowek i jedwab aktualnie co pare tyg uzyje, to i wielkich szkod nie czyni ten alkohol.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 Aprilie 2013

worek z juty dla styki :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

JuIia
JuIia
  9 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Palić włosy to może prostownica albo rozjaśniacz ;)

Nie jestem taka maniaczką jak wy więc sie nie znam to raz.A dwa - to nie były moje słowa.
JuIia
wpis jest ukryty
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Aprilie 2013

Paulinessa nie napisała, że to Twoje słowa :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  9 Aprilie 2013
Kiniowska
Kiniowska: jak mi je popali

To chyba moja wina... :rotfl:
Jedno myślę, drugie piszę. :nie: Chodziło mi oczywiście o to, że coś się tam z nimi będzie działo niedobrego, o! :D
Paulinessa
Paulinessa
  9 Aprilie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Kogo ma...?

Alkohol denaturyzowany :rotfl: niektórym jak widać nie szkodzi, ale generalnie w tym przypadku może podsuszać :)
JuIia
JuIia
  9 Aprilie 2013

Ale żeście się przyczepiły d83ddc4d

mmaryja
mmaryja
  9 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nieluuuudzko sie placza

miałam to samo dopóki nie zrozumiałam, że są po prostu suche.
okazało się, że wyglądają pięknie właśnie przez takie powierzchniowe gówienka jak jedwab, różne mgiełki i tak dalej, ale jednak gdzieś tam w głębi były suche. pomogła dopiero kuracja joico, myślałam, że po prostu takie już mam włosy, że się plączą, używałam wszystkiego co tylko możliwe i nic nie pomagało. dopiero odstawienie takich cwanych wysuszaczy które poprawiały wygląd z zewnątrz, a w głębi tylko szkodziły(np. właśnie biosilk) + do tego joico i mam dzisiaj włosy prawie do pasa które przestały się plątać, a myślałam, że do końca życia takie będę miała.
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Aprilie 2013

Zasubskrypowalam sobie Glamour + nowy telefon :zakochany:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Aprilie 2013

Co ciekawego jest w Glamour poza stosem reklam? To chyba najgorszy magazyn tego typu na rynku :tak:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  9 Aprilie 2013

w polskiej wersji jest chyba sporo kuponów rabatowych, przynajmniej ostatnio na arcyciekawym wykładzie dziewczyna przede mną wyjęła tę gazetę i na okładce był taki slogan

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Aprilie 2013
massacre
massacre: Co ciekawego jest w Glamour poza stosem reklam? To chyba najgorszy magazyn tego typu na rynku

szczerze mowiac nie wiem, skusil mnie ''prezent'' ktory dostalam z subskrypcja - zel i tonic z Loccitane i 2 produkty do wlosow od Percy Reed, a subskrypcja tylko 9 funta za 12 egzemplarzy wiec... xD
w tym miesiacu byl wywiad z Alba :P
Konto usunięte
Konto usunięte: w polskiej wersji jest chyba sporo kuponów rabatowych, przynajmniej ostatnio na arcyciekawym wykładzie dziewczyna przede mną wyjęła tę gazetę i na okładce był taki slogan

no pod koniec sa strony chyba za znizkami :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no pod koniec sa strony chyba za znizkami

tak teraz patrze i widze ze na koncu, malym druczkiem :rotfl:
i raczej nic interesujacego, przynajmniej dla mnie :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Aprilie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w tym miesiacu byl wywiad z Alba

tzn ''tym'' ale egzemplarz na maj 2013