agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryja
mmaryja
  27 Aprilie 2013

o rany, ja też już mam śpiochy jednej z drużyn piłkarskich:and: dobrze, że będzie chłopak

styka51
styka51
  27 Aprilie 2013

Bluzkę w paski i dwie pary majtek :ninja:

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Aprilie 2013

Śpioszki masakro?? xD

mirra20
mirra20
  27 Aprilie 2013

podkład w ciemno zobaczymy czy będę zadowolona

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Aprilie 2013

Młodemu :
W next

Sobie krem na noc i zestaw do wybielania zębów

agoosiaaa
wpis jest ukryty
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Aprilie 2013

@Agoosia, śpioszki, butelka i smoczki nie dla mnie / mojego bobo. Jak będę się spodziewać, na pewno powiem o tym oficjalnie :-). Póki co, to cały czas jestem w trakcie badań, a teraz czekam na termin w szpitalu, będą mnie skanować... Zastrzyki hormonalne nie wchodzą póki co w grę, bo poziom hormonów mam w normie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  28 Aprilie 2013

Szampon Tołpa przeciwłupieżowy (bo maska była do niego za 1 gr :D więc szampon i maska), mały Bio Oil, Triacneal Avene, Lactacyd i krem ochronny przeciwko odparzeniom z Johnsona, bo lepiej mi pomaga na wysypkę niż maść od dermatologa.

falista
wpis jest ukryty
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  29 Aprilie 2013

:)

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  29 Aprilie 2013

Portfel i dwie pary bokserek dla Mańka.

ZlMNA
ZlMNA
  29 Aprilie 2013

pryszedł obiektyw :3

styka51
styka51
  30 Aprilie 2013

Jak widać...
styka51
wpis jest ukryty
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Aprilie 2013
massacre
massacre: śpioszki, butelka i smoczki nie dla mnie / mojego bobo. Jak będę się spodziewać, na pewno powiem o tym oficjalnie :-). Póki co, to cały czas jestem w trakcie badań, a teraz czekam na termin w szpitalu, będą mnie skanować... Zastrzyki hormonalne nie wchodzą póki co w grę, bo poziom hormonów mam w normie.

uuu, a juz myslalam ze jednak :)