agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Mai 2013

Jaeger sukienki zazwyczaj ma za £200-300 :ziober2;

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  7 Mai 2013

żel micelarny do twarzy i czerwone balerinki ze stradivariusa

mirra20
mirra20
  7 Mai 2013

żel micelarny do twarzy i czerwone balerinki ze stradivariusa

pijana
pijana
  7 Mai 2013

Kolejna kolorowa rzecz (trzecia w tym tygodniu :ninja:) - naszyjnik "One size"/Republika Artystyczna

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: naszyjnik "One size"/Republika Artystyczna

Ile kosztuje? Moja babcia ma tego tyle, że można byłoby zrobić :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  7 Mai 2013
Sylvinka
Sylvinka: Ile kosztuje? Moja babcia ma tego tyle, że można byłoby zrobić :D

Normalnie 100 zł, ja zapłaciłam 40 :) Gdybym miała też bym zrobiła, ale wszystkie wieszaki mam bez tych oznaczeń rozmiarowych :C
Gad
Gad
  7 Mai 2013
massacre
massacre: Nie Garbus

Pedalski trochę. No ale co kto lubi.
massacre
massacre
  7 Mai 2013

@Gad, dla kobiety na zakupy po mieście w sam raz :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  7 Mai 2013

@Gad, dla kobiety na zakupy po mieście w sam raz :)

Gad
Gad
  7 Mai 2013

Sąsiadka ma. W sumie fajny. No dobra może być.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  8 Mai 2013

- chusteczki odświeżająco-antybakteryjne (w Biedronce były/są, całe 1,50zł :ziober2: )
- kolczyki robaki/biedronki/łotewa
- odświeżający peeling z mikrogranulkami Kolastyna
- lakier do paznokci Lovely, nr. 383 (chyba komuś opchnę, kolor jednak nie taki jaki sobie wyobrażałam)
- puszek do pudru
- puder prasowany matujący Sensique, nr. 02 (promocja w Naturze, jest po 4zł :ziober2: )
- gruszkowy żel pod prysznic Lirene
Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  8 Mai 2013
Kiniowska
Kiniowska: chusteczki odświeżająco-antybakteryjne (w Biedronce były

też je mam ,są super:) szczególnie przydatne w naszych Polskich środkach transportu (wszędzie syfd83dde14) no i gdy nie mamy jak i gdzie się odświeżyć:)

czy ktoś używa takich peelingów? czy opłaca się je kupić? widać jakieś efekty tzn wygładzają/oczyszczają cerę ? Trochę się jeszcze nad nimi zastanawiam ....
Yes,we can!
mmaryja
mmaryja
  8 Mai 2013
massacre
massacre:

zastanów się parę razy nad zakupem tego auta;) (jeśli już tego nie zrobiłaś)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  8 Mai 2013
Piixiie
Piixiie: też je mam ,są super:) szczególnie przydatne w naszych Polskich środkach transportu (wszędzie syf) no i gdy nie mamy jak i gdzie się odświeżyć:)

Swoich jeszcze nie otworzyłam, bo mam inne które chcę wykorzystać, ale racja - na wizyty w mieście są świetne. ;)
Piixiie
Piixiie: czy ktoś używa takich peelingów? czy opłaca się je kupić? widać jakieś efekty tzn wygładzają/oczyszczają cerę ? Trochę się jeszcze nad nimi zastanawiam ....

Używałam porzeczkowego - na zdjęciu 3. od prawej. Obłędny zapach. :zakochany: Opłaca się, bo dla mnie był dość wydajny jak za swoją cenę (5-7zł). Jakichś spektakularnych efektów nie zauważyłam, ale skóra była faktycznie gładsza, odświeżona, milsza w dotyku. Jako żel pod prysznic też się sprawdził. :P Do twarzy używałam gruszkowego (w innym opakowaniu) - efekt podobny j/w.
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  8 Mai 2013
Piixiie
Piixiie: czy ktoś używa takich peelingów? czy opłaca się je kupić? widać jakieś efekty tzn wygładzają/oczyszczają cerę ? Trochę się jeszcze nad nimi zastanawiam ....

Ja ich używałam.. Dla samego zapachu i jako żel pod prysznic - ok. Ale jako peeling nie spełnia swojego zadania, drobinek tyle co kot napłakał, efekty mizerne, skóra niewiele gładsza.. Raczej miło pachnący gadżet do łazienki niż peeling :)

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.