agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  16 Mai 2013
massacre
massacre: Domyślam się, że chodzi o Yasmine z Alladyna? Bo ja pomyślałam o tej drugiej słynnej Jaśminie

Zapomniałam dodac małym druczkiem że nie chodzi o słynną Jaśminę a tak jak piszesz... dupencję alladyna :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Mai 2013

Przecież to byłby pojazd poniżej pasa :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  16 Mai 2013

Mi by sie ta druga podobała gdyby halkę miała długości sukienki. Chyba że to spodniczka prześwituje :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  17 Mai 2013

Spray L'oreal ułatwiający rozczesywanie i dodający objętości i olejek tejże firmy, niestety był tylko upiększający, a nie pielęgnujący. Ogólnie to wielki plus dla drogerii Hebe, ciągle są bony na 10 zł przy zakupach za 40 :)

w00tjump
w00tjump
  17 Mai 2013

kredke do oczu w przepieknym odcieniu niebieskiego. ciekawe jak z trwaloscia.
i blekitny lakier do paznokci hean, plus pedzelek essence.

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 Mai 2013
Psyche30
Psyche30: mi tez się podoba ta po lewej, wyglądasz w niej jak jakaś Jasmina tylko ze w wersji blond ;D
Dzieki xD
Konto usunięte
Konto usunięte: podbijam, fajne kiecki
thx :D
massacre
massacre: Mi by sie ta druga podobała gdyby halkę miała długości sukienki. Chyba że to spodniczka prześwituje

masz na mysli pierwsza :woot: bo ta czarno - biala nie ma zadnej halki :woot:
w tej pierwszej w sumie ta ''halka'' jest taka krotka jak widac, chociaz nie wiem czy to okreslic halka czy bardziej taka krotka sukienka, ktora ma na sobie warstwe przezroczytego dlugiego materialu :woot:
kij wie.
massacre
massacre: Przecież to byłby pojazd poniżej pasa

:rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w tej pierwszej w sumie ta ''halka'' jest taka krotka jak widac, chociaz nie wiem czy to okreslic halka czy bardziej taka krotka sukienka, ktora ma na sobie warstwe przezroczytego dlugiego materialu

To jest taka halka, ale w tym rzecz, żeby była widoczna :D też mam taką sukienkę, tzn krótką, ale prześwituje i ta krótsza "halka" jest widoczna :)
massacre
massacre
  17 Mai 2013

No właśnie to mi sie nie podoba, nie w takich sukienkach. Inaczej gdy są dziergane (:woot:) czy haftowane... w sensie z dziurami O! :) Co do tematu, to nie kupiłam, ale sie wymieniłam i dostałam tusz Jelly Pong Pong Fairy Lashes (bo koleżanka, która lubi wszystkie te same tusze, które lubię ja jest nim zachwycona). Oddałam badziewny Theyre Real z Benefita. No i oddałam podkład z Bobbi Browma, a dostałam Tinted Moisturiser . Jako dziecko wymieniałam się kolorowymi karteczkami i naklejkami, teraz kosmetykami :rotfl:

Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2013
massacre
massacre: Inaczej gdy są dziergane () czy haftowane... w sensie z dziurami O! :)

ażurowe? :D
massacre
massacre
  17 Mai 2013

Mów mi jeszcze :rotfl: Nie wiem co to znaczy, muszę pogooglować

massacre
massacre
  17 Mai 2013

Tak, ażurowe :ziober2: Kupiłam sobie nawet ostatnio takie spodnie na lato, nie mam pojęcia jakie majty do nich nosić :/

massacre
massacre
  17 Mai 2013
O te. Nie wiedziałam ze sie ażurowe nazywają :rotfl:

pijana
pijana
  17 Mai 2013

Wodę toaletową Mexx Woman, Effaclar La Roche-Posay do mycia twarzy, błyszczyk Essence i polazłam po paletkę urodzinową od Sephory XD

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest taka halka, ale w tym rzecz, żeby była widoczna :D też mam taką sukienkę, tzn krótką, ale prześwituje i ta krótsza "halka" jest widoczna :)

Aaa, spoko, w sumie ja z takim bardziej specyficznym polskim nazewnictwem to mam problemy, wiekszosc rzeczy googluje xD
massacre
massacre: dostałam tusz Jelly Pong Pong Fairy Lashes (bo koleżanka, która lubi wszystkie te same tusze, które lubię ja jest nim zachwycona)

i jak wrazenia? xD
massacre
massacre: O te. Nie wiedziałam ze sie ażurowe nazywają

Tez bym w zyciu nazwy nie zgadla :rotfl:
massacre
massacre
  18 Mai 2013

@Agoosia, jeszcze nie uzywalam :-)