agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Mai 2013

@Agoosia, co znaczy po długich negocjacjach? Birchbox zawiódł w tym miesiącu, dosyć ze późno bardzo go dostałam, to jeszcze był bez Opi. Opi dosłali po kilku emailach, na które dostałam odpowiedzi po francusku :crylol: ale przyszedł w innym kolorze niż w surveys na ich stronie. Ehh. Glossy był spoko w tym miesięcu, więc smutac nie będę ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Mai 2013

Ach, po negocjacjach bo mi debit card wygasła z końcem kwietnia i całkiem zapomniałam zmienić danych na nowe, a jak już zmieniłam to nie wyglądało na to, że pobierali pieniądze, wiec do nich napisałam, jakaś pani mi to ładnie zrobiła, później okazało się że na stronie mi pisze ze zamówiłam ponownie pudełko kwietniowe, wiec się dowiadywalam ocb, wszystko zostało poprawione i ogólnie miałam jeszcze jakiegoś buga na profilu...
A co do surveysow to zgadza mi się 2/7 lol (ale akurat opi lakier byl) tez jak zaraz wczoraj dostałam to do nich napisałam, ale weekend, wiec odpowiedzi do poniedziałku nie oczekuje.
I kurcze dostałam całego tego bjuti blendera, kiedy już go nie chce xd
Na koniec przepraszam za niespojnosc wypowiedzi i wszelakie błędy, ale coś mnie dopadlo i ledwo co oczy trzymam otwarte (ale na forum odpisać musze xD)

massacre
massacre
  26 Mai 2013

Spoko, ja dzisiaj jestem mega wku#@$!a >.< Herbata Detox mi strasznie podpasowała (w glossy była? Bo już tracę rachubę czasami), bardziej niż kosmetyki xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  26 Mai 2013

firanki sznurkowe i krzesła na taras:P

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 Mai 2013

pasek w mohito, tregginsy w stradivarious, strój kąpielowy w house, dwie bokserki i bluzkę w tally weijl. Zdjęcia później :)

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Mai 2013
massacre
massacre: Herbata Detox mi strasznie podpasowała (w glossy była?

ja ja w birch dostalam, pachnie przeslicznie, ale jeszcze nie mialam szansy wyprobowac xD
massacre
massacre: Spoko, ja dzisiaj jestem mega wku#@$!a >.<

why? :)
agoosiaaa
wpis jest ukryty
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Mai 2013

again :ninja:

massacre
massacre: Spoko, ja dzisiaj jestem mega wku

why?
styka51
styka51
  27 Mai 2013

- 2 lakiery do paznokci
- krem nivea zwykły
- krem dove też ten zwykły
- żel do higieny intymnej dla mężczyzn z ziaji
- krem oliwkowy z ziaji
- pędzel do pudru
- puder brązujący
- 10 minut na solarium
- stanik z Comexima

massacre
massacre
  28 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Herbata Detox mi strasznie podpasowała (w glossy była? ja ja w birch dostalam, pachnie przeslicznie, ale jeszcze nie mialam szansy wyprobowac xD[quote=massacre]Spoko, ja dzisiaj jestem mega wku#@$!a >.

Ja ta herbatę codziennie pije, już mi zostało na jedna filizanke ale od koleżanki wyciągnie :D

Wku...na byłam bo w zeszłym tygodniu miałam mieć living i korytarz pomalowany, minął ten weekend a ja dalej mam construction site w chacie i wszystko, wszystko w sypialni :martuska: Do tego mojemu facetowi spadł mój laptop i rozwalil cały ekran. Jako ze jest half term teraz (angielskie szkoły) to miałam pracować z domu ten tydzień, dwa razy miałam go do opiekunki podrzucic. A tak jestem uziemiona i naćpana farbá ^^

massacre
massacre
  28 Mai 2013

Kupiłam zdrapkę, liczy się? Było na niej £200 :D

mirra20
mirra20
  28 Mai 2013

litrowe lody bananowe

pijana
pijana
  28 Mai 2013
massacre
massacre: Kupiłam zdrapkę, liczy się? Było na niej £200 :D

Wygrałaś 200 funtów ? :wtf: Ło, gratulacje
pijana
pijana
  28 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czuc, i jest fajna skora po niej, taka swiezsza - tylko jesli masz czerwieniejace policzki to z nich wczesniej zmyj, bo naprawde grzeje :D

Kiniowska
Kiniowska: Podobna jest maska Tołpy, ta 4w1, ale jest bardziej "agresywna"

Właśnie tę Tołpę to zmyłam zanim do końca nałożyłam, myślałam, że to reakcja uczuleniowa, a może to po prostu było grzanie :ninja: Spróbuję jeszcze raz, a kiedyś pewnie stestuję też Garniera skoro polecacie, choć rzadko mam cierpliwość do maseczek :D
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  28 Mai 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970
Kiniowska
Kiniowska: Szał pał, widzę, na ten tusz z Wibo... chyba i ja sobie kupię. Jeden obiad mniej, ale będzie czym rzęsy wypacykować. Rzeczywiście taki fajny jest? Co on w sobie takiego ma, co robi? :D

ja kupiłam ten tusz do brwi z wibo ;) rewelacja!
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...