agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  6 Iunie 2013

Przyszły mi buty i wygrane maskara i błyszczyk z MUF

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 Iunie 2013

podkład, baze, 2 lakiery do paznokci, szczotkę

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  9 Iunie 2013

Dżinsy w Cubusie, bluzkę w C&A, biustonosz w Tk Maxx

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Iunie 2013

Estée Lauder toner

Butter London Blowing Raspberries

KMS California Sea Salt Spray do włosòw

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  10 Iunie 2013

Długa bluzka/tunika, Top Secret. To "długie" z przodu w rzeczywistości nie jest takie długie. Na stronę wstawili jakieś dziwne zdjęcie. :woot:

Top, Reporter. :zakochany:

ZlMNA
ZlMNA
  10 Iunie 2013

obładowałam się dziś w ciuchu.

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Iunie 2013

Pudełko LiB, zestawy do włosów

Riemann p20 o spf 50+
Cosmo, Marie Claire

massacre
massacre
  11 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pudełko LiB

Zastanawialam sie nad tym Latest in Beauty, ale swteirdzilam, ze i tak wiekszosci nie bede uzywac.
Konto usunięte
Konto usunięte: Cosmo, Marie Claire

ja kupilam Elle i InStyle dla samych dodatkow :rotfl:
Rodial za ta cene, az zal bylo nie wziac :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  11 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pudełko LiB

Zastanawialam sie nad tym Latest in Beauty, ale swteirdzilam, ze i tak wiekszosci nie bede uzywac.
Konto usunięte
Konto usunięte: Cosmo, Marie Claire

ja kupilam Elle i InStyle dla samych dodatkow :rotfl:
Rodial za ta cene, az zal bylo nie wziac :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Iunie 2013

No właśnie ja to samo, Marie Claire to nawet po otwarciu do domu nie przynioslam, jedynie lakiery :rotfl: tez się nad tą z rodialem zastanawiam, dobry on? Bo chyba nigdy z ta firma nie miałam do czynienia :woot:

massacre
massacre
  11 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Marie Claire to nawet po otwarciu do domu nie przynioslam, jedynie lakiery

to ja tak zrobilam z In Style, zostawilam na podlodze w samochodzie :rotfl:
a Ciate dobre lakiery sa :tak: ale kolory mi sie nie podobaly.

Konto usunięte
Konto usunięte: dobry on?

Nie jestem fanka samoopalaczy, ale jest zdecydowanie lepszy od St Tropez.
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo chyba nigdy z ta firma nie miałam do czynienia

Rodial to firma bardzo eksluzywna i droga, nie znajdziesz ich produktow w zwyklych sklepach. A moze tez dlatego, ze jestes na nia za mloda, bo specjalizuja sie w produktach anti age. Uwielbiam Snake Serum i Snake Mask. Kupilam ostatnio tez Five Minute Facial. Kolezanka z kolei uzywa serie Bee Venom. Efekty sa niesamowite, powaznie. A Rodial jest marka dowodzaca tego, ze jednak kremy potrafia zmienic cere.

massacre
massacre
  11 Iunie 2013

a! i w Elle jest pare rzeczy do poczytania nawet, wiec mozesz kupic :Rotfl:

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  11 Iunie 2013

czarną odżywke w psikaczu z gliss kur'a

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Iunie 2013
massacre
massacre: to ja tak zrobilam z In Style, zostawilam na podlodze w samochodzie a Ciate dobre lakiery sa ale kolory mi sie nie podobaly.

no tylko ten akurat ktory byl jako dodatek kiepsko kryje (potrzeba 3 warstw) chociaz z drugiej strony to bardzo jany kolor :woot:
massacre
massacre: Nie jestem fanka samoopalaczy, ale jest zdecydowanie lepszy od St Tropez.

Przekonam sie na sobie, kupilam Elle :rotfl:
massacre
massacre: Rodial to firma bardzo eksluzywna i droga, nie znajdziesz ich produktow w zwyklych sklepach. A moze tez dlatego, ze jestes na nia za mloda, bo specjalizuja sie w produktach anti age. Uwielbiam Snake Serum i Snake Mask. Kupilam ostatnio tez Five Minute Facial. Kolezanka z kolei uzywa serie Bee Venom. Efekty sa niesamowite, powaznie. A Rodial jest marka dowodzaca tego, ze jednak kremy potrafia zmienic cere.

tzn - slyszalam o niej wczesniej ale wlasnie nigdy mnie nie zaciekawila :Woot:
ale chyba bede musiala przegladnac, skoro tak zachwalasz :)
massacre
massacre
  12 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz z drugiej strony to bardzo jany kolor

Jasne kolory zazwyczaj dobrze jest zrobic trzema warstwami, nawet jesli ma sie do czynienia z lakierami z gornej polki :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Przekonam sie na sobie, kupilam Elle

moj partner powiedzial, ze ladny kolor. Myslal, ze bylam na solarium ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba bede musiala przegladnac, skoro tak zachwalasz

nie zachwalam, wrecz przeciwnie. Nie sadze bys musiala w tym wieku wydawac £150 na serum ;)