agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  18 Iunie 2013
styka51
styka51: Fajnie jest pomalować najpierw ciemnym lakierem, a potem jedna warstwa tego metalicznego. Super wygląda i lepiej kryje
Ooooooooo, ciekawy pomysł, nie próbowałam. :) Na czarnym pewnie fajnie by wyglądało, ale prawie lato i takie paznokcie...
Konto usunięte
Konto usunięte: Taki stuff.
Dół zdjęcia. :zakochany:
Earth
Earth: - Elmex + jakiś płyn do płukania paszczy gratis.

Też to mam. :rotfl: Płyn opchnę Mamie, bo tego używa, a ja nie stosuję i nie lubię tego typu specyfików. Raz sobie użyłam, miałam jakieś ranki w buzi, podrażniło je, prawie się tego napiłam, teraz mam uraz... :wtf:
Earth
Earth: Wibo, Growing Lashes, Stimulator Mascara - po poleceniach forumowiczek i jest naprawdę świetny. Mimo, że moje rzęsy współpracują nawet z bazarowym Vollare za 6 zł, to efekt po tym jest zaskakujący : D (zobaczę jeszcze jak przy dłuższym użytkowaniu)

Podbijam. :) Jednak u siebie zauważyłam, że po całym dniu zostawia mi smugę na górnej powiece. A że kupiłam go w promocji za jakieś 5-6zł, to nie mam prawa narzekać. :P
Earth
Earth: MB activ

A co to takiego? ;> Od siebie mogę polecić, jeżeli pijesz takie specyfiki, Pluszzz Active pamięć i koncentracja. W aptece 10-12zł, smak grejpfrutowej oranżady - tylko nie wąchaj, bo śmierdzi. :rotfl: Mi rzeczywiście pomagał się skupić. :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Z Ziaji i Lancome używałam tylko płynów dwufazowych do demakijażu oczu, szczerze mówiąc nie ma między nimi ogromnej różnicy, a jeden z 6 zł, a drugi 155...

tak jak bardzo lubie rodzima Ziaje, tak na oczy nie moge zadnego produktu z Ziaji stosowac, po czymkolwiek z Ziaji oczy mam czerwone jak po spaleniu uncji trawy… wiec roznica jak dla mnie jest ogromna. Ale masz racje, jesli ktos nie ma jakis wiekszych problemow z cera czy wrazliwymi oczami, to bez sensu przeplacac.
Konto usunięte
Konto usunięte: w tubce i z pompką to mleczko,

to strasznie lekki jak na mleczko :woot: ale dobrze nawilza :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Z Ziaji i Lancome używałam tylko płynów dwufazowych do demakijażu oczu, szczerze mówiąc nie ma między nimi ogromnej różnicy, a jeden z 6 zł, a drugi 155...

tak jak bardzo lubie rodzima Ziaje, tak na oczy nie moge zadnego produktu z Ziaji stosowac, po czymkolwiek z Ziaji oczy mam czerwone jak po spaleniu uncji trawy… wiec roznica jak dla mnie jest ogromna. Ale masz racje, jesli ktos nie ma jakis wiekszych problemow z cera czy wrazliwymi oczami, to bez sensu przeplacac.
Konto usunięte
Konto usunięte: w tubce i z pompką to mleczko,

to strasznie lekki jak na mleczko :woot: ale dobrze nawilza :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  18 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To mnie zaskoczyłaś, coś takiego ?

tak, to ten. chyba w zeszłym tygodniu miał swoją premierę, ale się już nie załapałam, a dzisiaj zapomniałam o tym:and: kupię w czwartek jeśli będzie.
nie wiem czy któryś teraz ustąpi vichy, to pierwszy micel który zmywa mi tusz lancome, którego nawet nie ruszył micel lancome:and:
styka51
styka51
  18 Iunie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Ooooooooo, ciekawy pomysł, nie próbowałam. :) Na czarnym pewnie fajnie by wyglądało, ale prawie lato i takie paznokcie...

Ja tam sobie maluje ;D I znając życie, to zimną będę pastele nosić :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Iunie 2013

2 czarne sukienki + czarne sandalki
i rozowa bluzke, ktora okazala sie byc na mnie z 2 rozmiary za duza.

Earth
Earth
  19 Iunie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Też to mam. Płyn opchnę Mamie, bo tego używa, a ja nie stosuję i nie lubię tego typu specyfików. Raz sobie użyłam, miałam jakieś ranki w buzi, podrażniło je, prawie się tego napiłam, teraz mam uraz... Od siebie mogę polecić, jeżeli pijesz takie specyfiki, Pluszzz Active pamięć i koncentracja. W aptece 10-12zł, smak grejpfrutowej oranżady - tylko nie wąchaj, bo śmierdzi. Mi rzeczywiście pomagał się skupić. :)

To coś jak tabletki "Sesja" właśnie, ale ma więcej składników i wydawał mi się lepszy, niestety chyba mój organizm już przestał reagować. Uwaga, zawiera marihulane, a jak wiadomo to groźny narkotyk. :ziober2:
Zresztą, poczytaj sobie - http://www.i-apteka.pl/product-pol-1843-MB-Active-x-20-tabletek.html :)
Na razie mam 30 tabsów "Sesji" to raczej na długo będę ją mieć, ale będę pamiętać o tym jak będę szukać czegoś nowego. : D
JuIia
JuIia
  19 Iunie 2013

Mi sesja na sesję w ogóle nie pomogła d83dde1e

Earth
Earth
  19 Iunie 2013
JuIia
JuIia: Mi sesja na sesję w ogóle nie pomogła

No ja biorę jedną, a potem za godzinkę drugą i jest ok (czyli niby dwie filiżanki kawy + dodatkowe składniki).
Endżoj moje serce. :|
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  19 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Posmarowałam nim twarz na noc, naprawdę lekki O_o Ale przy mojej cerze mieszanej to zaleta, nie świecę się dziś, a po takich o bogatej konsystencji lub po Sebium Hydra (który nomen omen jest do cery mieszanej/tłustej) świecę się cały następny dzień. Ten pod oczy też wydaje się fajny, zobaczymy po dłuższym użytkowaniu:-)

owszem jest lekki i to jego wielka zaleta, ale w porównaniu do kremu redukującego zaczerwieniania spf 15 z iwostinu ma słabsze działanie, iwostin bardzo szybko koił moją podrażnioną suchą cerę i eliminował zaczerwienienia, a zanim bioderma zrobi to samo muszę czekać z godzine
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
JuIia
JuIia
  19 Iunie 2013
Earth
Earth: No ja biorę jedną, a potem za godzinkę drugą i jest ok (czyli niby dwie filiżanki kawy + dodatkowe składniki). Endżoj moje serce. :|

Ja nie mogę brać już tych rzeczy, rozwaliłam sobie serducho tym i innym :ziober2:
CosmicLoves
CosmicLoves
  19 Iunie 2013

Ostatni raz kupiłam sobie Bluzkę z Wilkiem ; *

agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Iunie 2013

Lakier xD

pijana
pijana
  20 Iunie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Dół zdjęcia.

Zastanawiałam się przez moment, który krem tak lubisz, dopiero po chwili zaczaiłam, że chodzi o buty :rotfl:
pijana
pijana
  20 Iunie 2013

Kupiłam 2x100 ml czystego olejku arganowego na Grouponie, przyszła mi wygrana mgiełka do ciała.