styka51: Fajnie jest pomalować najpierw ciemnym lakierem, a potem jedna warstwa tego metalicznego. Super wygląda i lepiej kryje
Ooooooooo, ciekawy pomysł, nie próbowałam. :) Na czarnym pewnie fajnie by wyglądało, ale prawie lato i takie paznokcie...
Konto usunięte: Taki stuff.
Dół zdjęcia.
Earth: - Elmex + jakiś płyn do płukania paszczy gratis.
Też to mam.

Płyn opchnę Mamie, bo tego używa, a ja nie stosuję i nie lubię tego typu specyfików. Raz sobie użyłam, miałam jakieś ranki w buzi, podrażniło je, prawie się tego napiłam, teraz mam uraz...
Earth: Wibo, Growing Lashes, Stimulator Mascara - po poleceniach forumowiczek i jest naprawdę świetny. Mimo, że moje rzęsy współpracują nawet z bazarowym Vollare za 6 zł, to efekt po tym jest zaskakujący : D (zobaczę jeszcze jak przy dłuższym użytkowaniu)
Podbijam. :) Jednak u siebie zauważyłam, że po całym dniu zostawia mi smugę na górnej powiece. A że kupiłam go w promocji za jakieś 5-6zł, to nie mam prawa narzekać. :P
A co to takiego? ;> Od siebie mogę polecić, jeżeli pijesz takie specyfiki, Pluszzz Active pamięć i koncentracja. W aptece 10-12zł, smak grejpfrutowej oranżady - tylko nie wąchaj, bo śmierdzi.

Mi rzeczywiście pomagał się skupić. :)