agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec w sumie jakichs takich kiepskich produktow nie dostalam

tym razem dostalas lepszy box :D
na nuxe i monu bym nie narzekala, ale niestety u mnie tego nie bylo.
Konto usunięte
Konto usunięte: lakiery to wlasnie glowny plus

ja dostalam taki jak Ty z lewej, waniliowy i drugi pistacjowy - sliczna zielen <3 i ta czerwona odzywke do wlosow mam i kredke. reszte mam inna.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: eszcze wygralam:

Elemis, jedna z moich ulubionych marek d83ddc4d

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 Iunie 2013

dla mlodego

massacre
massacre
  15 Iunie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Kiniowska

Hej,
kupilas jakis czas temu taki metaliczny lakier. Pokazalabys jak wyglada na paznokciach? Poprosze. :-)

styka51
styka51
  15 Iunie 2013

Czarną sukienkę i biały żakiet.

Earth
Earth
  15 Iunie 2013

-Czarną prostą spódnicę do kolan.
-Czarne trampki do chadzania po lasach i łąkach.
-Farba do sierści "Wulkaniczna czerwień" ;d

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  15 Iunie 2013
massacre
massacre: Hej, kupilas jakis czas temu taki metaliczny lakier. Pokazalabys jak wyglada na paznokciach? Poprosze. :-)

Pokazałabym. :) Może być dopiero jutro? Miałabym czym zrobić lepsze zdjęcie i malowanie lepiej by mi wyszło, dzisiaj to by nie wyglądało dobrze. Swój kupiłam w promocji w Rossmann'ie, z MissSporty. Regularnie kosztuje 8-9zł, kolor z prawej.
massacre
massacre
  15 Iunie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Może być dopiero jutro?

no jasne :-) nie spieszy mi sie lol

styka51
styka51
  15 Iunie 2013
massacre
massacre: no jasne :-) nie spieszy mi sie lol

Miałam cały folder zdjęci tych lakierów na moich pazurach :zabawa:
BlackTemptress
BlackTemptress
  16 Iunie 2013

Takie cudeńka sobie sprawiłam:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  16 Iunie 2013
massacre
massacre: no jasne :-) nie spieszy mi sie lol

http://w.fotka.pl/08092b2ce0.jpg
Wygląda to mniej więcej tak. :) Zdjęcie zrobiłam w słońcu, ładniej się mienił. Dałam 3 warstwy lakieru, wg mnie wystarczająco. Gdyby się uprzeć można by było pomalować jeszcze raz - chociaż nie wydaje mi się, aby to wzmocniło intensywność koloru albo w czymś pomogło (druga warstwa była tak samo intensywna jak trzecia, ale niektóre paznokcie nierówno mi się pomalowały i musiałam dać jeszcze jedną). Jest dość rzadki, ale dobrze się nakłada. Pędzelek szeroki, "włoski" ma u dołu zaokrąglone. Zależy jak spojrzeć, ale jest zielony, różowy, fioletowy, niebieski. Ogromny plus, że dość szybko schnie. Równie szybko się zużywa - malowałam nim ze 3 razy, w sumie jakieś 6 warstw, a już nie mam 1/3 buteleczki. :wtf:
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  16 Iunie 2013

lakier piaskowy paese nr 325

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
pijana
pijana
  17 Iunie 2013

Taki stuff.
pijana
pijana
  17 Iunie 2013

Powiedziałam mamie, że jej wygram Matricium od Biodermy... I właśnie przeczytałam, że wygrałam :ziober2: Najs.

styka51
styka51
  17 Iunie 2013
Kiniowska
Kiniowska: e. Zależy jak spojrzeć, ale jest zielony, różowy, fioletowy, niebieski. Ogromny plus, że dość szybko schnie. Równie szybko się zużywa - malowałam nim ze 3 razy, w sumie jakieś 6 warstw, a już nie mam 1/3 buteleczki.

Fajnie jest pomalować najpierw ciemnym lakierem, a potem jedna warstwa tego metalicznego. Super wygląda i lepiej kryje :tak: