agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  30 Mai 2013
massacre
massacre: w koncu ktos wkleja wiecej niz ja

taki mój pierwszy raz :D
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Mai 2013
Gejszalicious
Gejszalicious: taki mój pierwszy raz

niezle, zwlaszcza jak na pierwszy raz :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 Mai 2013
Gejszalicious
Gejszalicious: dwa lakiery wibo

Mnie usatysfakcjonowała dopiero 3 nałożona warstwa, 6zł a dupa. Nie wiem jak Twoje kolory :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Gejszalicious
Gejszalicious
  31 Mai 2013
Sylvinka
Sylvinka: Mnie usatysfakcjonowała dopiero 3 nałożona warstwa, 6zł a dupa. Nie wiem jak Twoje kolory :D

zielony daje krycie przy dwóch warstwach, a żółty przy trzech, ale tak to już jest z żółtymi lakierami :) na szczęście dość szybko schną jak na lakier za 6zł, za który w promocji dałam ok 3,40 :)
a ty jaki masz kolor?
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
massacre
massacre
  31 Mai 2013

Podbijam. Żółty nawet z Opi muszę dać trzy warstwy. Taka magia koloru :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  31 Mai 2013

Oczywko nagroda

massacre
massacre
  1 Iunie 2013
Kupiłam z punktów zarobionych w Birchbox surveys :-)

massacre
massacre
  1 Iunie 2013

Pijana youre my hero :D

pijana
pijana
  1 Iunie 2013
massacre
massacre: Pijana youre my hero :D

263a

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Buciki na dzień dziecka. Jak dobrze mieć rozmiar, który JESZCZE jest w damskiej rozmiarówce i JUŻ w męskiej 2764
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  1 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Collosala nienawidzę akurat :D
Ja już przywykłam, kupuję go automatycznie bo mnie nie zawodzi. :) I szczoteczkę ma normalną, nie "gumową", włoski są normalne - jak maluję się takim z Oriflame (jedna połowa szczoteczki ma włoski dłuższe, a druga krótsze - nie mam go przy sobie, a nazwę zapomniałam) i wsadzę ją sobie w oko przez nieuwagę, to wtedy bół, łacina i łzy. :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Akurat trafiło, że nie mam ani grosza wręcz :(
W moim portfelu też teraz saaame przeciągi... :mrgreen:
Sylvinka
Sylvinka: Mnie usatysfakcjonowała dopiero 3 nałożona warstwa, 6zł a dupa. Nie wiem jak Twoje kolory :D
Podbijam, kupowaty. :tak: Kupiłam sobie taki szaro(światło w sklepie)-beżowy(światło dzienne) i oddałam koleżance - ona w przeciwieństwie do mnie nie narzeka. U mnie strasznie słabo krył i miał ohydny kolor.
massacre
massacre: Taka magia koloru :-)
Również podbijam. :) Mam żółty z Adosa - pomijam, że schnie wieki, odpryskuje błyskawicznie i malowałam nim bardzo dawno, to też dawałam 3 warstwy.
Konto usunięte
Konto usunięte: Buciki na dzień dziecka.
Powiedziały do mnie "mamo". :zakochany: Nie przestaję o nich marzyć, obojętnie jakie kolory - byle nie za dużo, ciągle zbieram kasę. Tyle tylko, że dozbieram do 100zł maksymalnie, coś mi się "po drodze" spodoba i "cały misterny plan w pi*du". :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  2 Iunie 2013

Mój kochany Wibo zielony :zakochany:

pijana
pijana
  2 Iunie 2013
Kiniowska
Kiniowska: Powiedziały do mnie "mamo". Nie przestaję o nich marzyć, obojętnie jakie kolory - byle nie za dużo, ciągle zbieram kasę. Tyle tylko, że dozbieram do 100zł maksymalnie, coś mi się "po drodze" spodoba i "cały misterny plan w pi*du".

Rozumiem to doskonale xD To moje drugie maxy, w sumie nie mierzyłam nigdy tego modelu (AM1), ale "nojczy" mam z 10 par i wiem, że mogę brać w ciemno :-D Oczywko gdyby nie było zniżki na dzień bachora tobym nie wzięła. Ciekawe jak się sprawdzą, w końcu są z dżinsu :ninja: A ja sobie lubię wrzucić buty do pralki, skórzane czy nie :ninja:
mmaryja
mmaryja
  2 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Buciki na dzień dziecka.

ładne!
mój mąż przestał być fanem air maxów, kupił sobie w styczniu, leżały i czekały na sezon, a teraz ciągle narzeka, że są niewygodne. coś się zaczęło dziać, bo moje ostatnie też nie są najwygodniejsze na świecie:and:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  2 Iunie 2013

sukienkę w croppie

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Gejszalicious
Gejszalicious
  3 Iunie 2013

niebiesko z esesmana :) balsam z lewej dostałam gratis :)

Gustaw Flaubert