agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  28 Mai 2013

Jupiii, wygrałam Vivabox Perfumy :D Czyli 8 próbek zapachów, perfumy Balenciaga 7,5 ml i certyfikat podarunkowy, który będę mogła wymienić na jeden z zapachów, pewnie wezmę Jacobsa:
BURBERRY THE BEAT - do wymiany na EdT 30 ml
CALVIN KLEIN BEAUTY - do wymiany na EdT 30 ml
CALVIN KLEIN EUPHORIA - do wymiany na EdT 30 ml
CHLOE LOVE - do wymiany na EdT 30 ml
CHLOE SIGNATURE - do wymiany na EdT 30 ml
PURE CUSTO BARCELONA - do wymiany na EdT 50 ml
DAVIDOFF COLL WATER - do wymiany na EdT 50 ml
MARC JACOBS LOLA - do wymiany na EdT 50 ml

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Mai 2013

@pijana, dzięki :D w sumie nie gram, mój facet sobie zazwyczaj kupuje zdrapki. Trzeba było widzieć jego minę :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  28 Mai 2013
massacre
massacre: @pijana, dzięki :D w sumie nie gram, mój facet sobie zazwyczaj kupuje zdrapki. Trzeba było widzieć jego minę

Hahah :rotfl: Nie no, ładna sumka. Ja akurat do wygrywania pieniędzy nie mam szczęścia, grałam kiedyś w zdrapki i max. 2 złote :nie: Ale do nagród rzeczowych jak widać trochę szczęście jest XD
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  28 Mai 2013

Tusz Wibo growing lashes, lakier do paznokci Manhattan nr 12G, separator do palców u stóp 2x, saszetka zapachowa 2x (zielona herbata, truskawka), zmywacz do paznokci o zapachu mango z Sensique.

Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie tę Tołpę to zmyłam zanim do końca nałożyłam, myślałam, że to reakcja uczuleniowa, a może to po prostu było grzanie Spróbuję jeszcze raz, a kiedyś pewnie stestuję też Garniera skoro polecacie, choć rzadko mam cierpliwość do maseczek :D
Ja bym to podpięła pod wypalanie... :rotfl: I jeżeli nie masz cierpliwości, to ta garnierowska powinna Ci podpasować. Nakładasz, chwila moment, zmywasz i buzia jak ta lala. :)
Ela
Ela: ja kupiłam ten tusz do brwi z wibo ;) rewelacja!
Nie używam takich wynalazków, więc dla mnie byłby bezużyteczny. :P Myślałam o tym zielonym, "Growing lashes". Jutro się nim wymaluję i ocenię, czy rzeczywiście tak dupę urywa. :D
Paulinessa
Paulinessa
  28 Mai 2013
Kiniowska
Kiniowska: Myślałam o tym zielonym, "Growing lashes". Jutro się nim wymaluję i ocenię, czy rzeczywiście tak dupę urywa. :D

urywa :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Mai 2013
massacre
massacre: Ja ta herbatę codziennie pije, już mi zostało na jedna filizanke ale od koleżanki wyciągnie :D

xD
ja rzadko pijam, ale wachalam i zacheca xD
massacre
massacre: Wku...na byłam bo w zeszłym tygodniu miałam mieć living i korytarz pomalowany, minął ten weekend a ja dalej mam construction site w chacie i wszystko, wszystko w sypialni Do tego mojemu facetowi spadł mój laptop i rozwalil cały ekran. Jako ze jest half term teraz (angielskie szkoły) to miałam pracować z domu ten tydzień, dwa razy miałam go do opiekunki podrzucic. A tak jestem uziemiona i naćpana farbá ^^

Ja zapomnialam ze jest half term i mlodego do szkoly probowalam dzisiaj podrzucic :ninja:
Moze te opary od Ciebie przesiakly przez forum do mnie :Rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja rzadko pijam, ale wachalam i zacheca xD

ja jestem fanatykiem herbaty, zwlaszcza zielonej, a lisciastej to w ogole mmm zupelnie inny smak niz te w torebkach (choc na szybko to i te w torebkach pijam ze smakiem :D)
Konto usunięte
Konto usunięte: i mlodego do szkoly probowalam dzisiaj podrzucic

:rotfl:
mi mlody nie dal zapomniec, cieszyl sie juz w piatek :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Moze te opary od Ciebie przesiakly przez forum do mnie

co do tematu to bylam w Ikei, teraz oprocz syfu w domu mam w uj kartonow, ktore czekaja na mojego faceta, az bedzie mial czas poskladac xD
farbe dalej czuc...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  29 Mai 2013

Wydusiłam ostatnie soki z mojego portfela i pormocji -40% w Rossmann'ie, i mam 2 nowe lakiery do paznokci z Manhattan'u - nr 25G i 51K. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: urywa :D

URWAŁ! :D Jak na tusz za 5zł z promocji to efekt "wow" jest. Chyba mam 3x tańszego następcę/konkurenta dla mojego ulubionego Collossal'a. :P
Paulinessa
Paulinessa
  29 Mai 2013
Kiniowska
Kiniowska: URWAŁ! :D Jak na tusz za 5zł z promocji to efekt "wow" jest. Chyba mam 3x tańszego następcę/konkurenta dla mojego ulubionego Collossal'a. :P

Collosala nienawidzę akurat :D

Kiniowska
Kiniowska: pormocji -40% w Rossmann'ie

Akurat trafiło, że nie mam ani grosza wręcz :(
styka51
styka51
  29 Mai 2013

- czarne leginsy
- czarne majtki
- karnet na siłkę

pijana
pijana
  29 Mai 2013

3 pary skarpetek Cynthia Rowley, puder transparentny Manhattan, brązowy eyeliner Miss Sporty

mirra20
mirra20
  29 Mai 2013

4 szampony, 2 odżywki i 2 maski do włosów, 4 maseczki do twarzy i korektor

zzz5
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 143
zzz5
  29 Mai 2013

nie widze po twoich włosach zeby korzystały z tego co kupujesz . chyba ze to juz taka mania zakupowa i wkrecanie sobei że one coś pomoga a tak naprawde to większość tych kosmetyków to o dupe rozbić bo w składzie moga być rózne rzeczy ale nie znaczy ze one działają.Tyle chemii wam przez skóre wnika ze nawet nie macie pojecia ;) :D a wy im nabijacie portfele ale spoko wasze pieniądze :D ludzie sa naiwni

Paulinessa
Paulinessa
  29 Mai 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak naprawde to większość tych kosmetyków to o dupe rozbić bo w składzie moga być rózne rzeczy ale nie znaczy ze one działają.Tyle chemii wam przez skóre wnika ze nawet nie macie pojecia ;)

Wiele z nas ma bardzo duże pojęcie co do składów, czyli biochemii kosmetycznej :)

i głupio tak kogoś oceniać na podstawie jakiegoś jednego zdjęcia. Poza tym, włosy tak czy inaczej trzeba myć, wiec.... :rotfl:
zzz5
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 143
zzz5
  29 Mai 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiele z nas ma bardzo duże pojęcie co do składów, czyli biochemii kosmetycznej :)

Teoria teorią ;)
Przyznaj ze to już taki nałóg zeby sprawdzać wszystko co na półce stoi i zacheca do kupna ;d a " bardzo duże pojęcie " to kwestia względna w wielu tematach bo czesto to co z ksiazki nie koniecznie musi sie pokrywac z rzeczywistością/ prawdą .Przykład - lekarze, idziesz do jednego on Ci zapisze jakiś lek . póxdziesz do drugiego on stwierdzi że zła diagnoza a przecież skoro sa lekarzami to powinni miec " bardzo duże pojęcie " w temacie ;)