agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Mai 2013

A teraz wszyscy po banie za offtop

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  21 Mai 2013
massacre
massacre: Po sort code wykryje bank i adres oddziału

ale w oknie przelewu nie ma miejsca na wpisanie sort code, no chyba, że to się dopisuje jakoś do nr rachunku, u nas w Polsce chyba tak jest (są jakieś tam dane banku w tym), w końcu w Polsce nr konta to 26 cyfr :ninja:
massacre
massacre
  21 Mai 2013

W Polsce zawsze wszystko wydłużają :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  21 Mai 2013
massacre
massacre: W Polsce zawsze wszystko wydłużają

dlatego zonknęłam, jak mi podano 8 cyferek :rotfl: pofatygowałam mój tyłek i poszłam do banku (właściwie do takiego punktu konsultacyjnego) i trafiłam na jakąś babkę z plakietką "uczę się" - kompletnie nie rozeznaną. no ale gdzieś tam podzwoniła i potwierdziła wersję Prinza - mam wpisać GBcośtam. no ale nadal nie wiem co z tym sort code, znalazło mi w google ten bank santander i chyba taki wybiorę :ninja:
massacre
massacre
  21 Mai 2013

Po sort code znajdziesz nazwę banku i adres siedziby tak jak pisałam wcześniej, wiec jeśli wychodzi Ci Santander, to będzie Santander :-)

massacre
massacre
  22 Mai 2013

Ciąg dalszy:

w00tjump
w00tjump
  23 Mai 2013

jest megaa:zakochany:
i roz i cienie w inglocie.
pijana
pijana
  23 Mai 2013

Micel Vichy, micel AA, maskę BioVax, tusz Lovely czy tam Wibo taki żółty, dwie maseczki Dermaglin, peeling Soraya

ZlMNA
ZlMNA
  23 Mai 2013
Maska , zel/krem do mycia twarzy , szczoteczka do twarzy, chusteczki do okularow , tabletki.
w00tjump
w00tjump
  24 Mai 2013

eyebrow stylist wibo,
2 lakiery
gumki do wlosow
wibo elixir
korektor match perfection
i maseczki do twarzy

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  24 Mai 2013

Widzę, wszyscy korzystają z promocji w Rossmann'ie... :rotfl: Ja też skorzystałam. :D

massacre
massacre
  24 Mai 2013

Puder sypki Laura Mercier i pistacjowe body soufflé też Laura Mercier (zaszlam po drodze do Selfridges...). Posmarowałam się nim po kąpieli i chyba zaraz sama siebie zjem :zakochany:

massacre
massacre
  24 Mai 2013

Aaa i Clinique Even Better i przyszła paleta dla Mirry, mamy długi weekend, wiec wyśle w przyszłym tygodniu.

ZlMNA
ZlMNA
  24 Mai 2013
Kiniowska
Kiniowska: Widzę, wszyscy korzystają z promocji w Rossmann'ie... Ja też skorzystałam. :D

wlasnie zamierzam kupic ten lakier i czekam az cena spadnie i sie doczekac nie moge ;D
ZlMNA
ZlMNA
  24 Mai 2013

Przyszła mi dziś próbka sudocremu ciekawe czy pomoże na blizny po trądziku :and: