agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  25 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie zamierzam kupic ten lakier i czekam az cena spadnie i sie doczekac nie moge ;D

Z tym -40% zapłaciłam za niego coś w okolicach 5zł. :) Trzeba co najmniej 3 warstwy bo słabiutko kryje, ale za to szybko schnie, więc tu nie ma większego problemu. Za to mieni się przepięknie - na zielono, różowo, fioletowo, niebiesko, szaro - zależy od rodzaju światła i kąta padania. :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Mai 2013

Sudocrem na blizny? Pierwsze słyszę

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  25 Mai 2013
Jak już wczoraj pisałam Laura Mercier Pistachio Body Soufflé, Laura Mercier Invisible Setting Powder, Plantscription concealer z Origins (no wycofali mój ulubiony Quick, Hide!), Origins maskę charcoal, Origins Super Spot Remover, który jest mniejszy od darmowych próbek, które dostałam lol, tusz Chanel za darmo (z linku, który gdzieś Agoosi podawałam, mój już przyszedł), toner Elemis. Na ebayu zamówiłam Vichy Nutriextra, a ze swaps dostałam sole do kąpieli, Spa Bath Fizzers i dwa pędzle z Mac 219 i 231. Długi weekend spędzę w łazience, mój salon i tak nie jest jeszcze pomalowany, sofa wyrzucona (nowej jeszcze nie wybraliśmy) i mieszkam w remoncie... :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  25 Mai 2013

na szmatach kupiłam sobie czerwone welurowe spodnie dresowe i różową koszulkę vero moda - za wszystko dałam 6zł :)

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
mmaryja
mmaryja
  25 Mai 2013

nowe okulary, stylowe:]

massacre
massacre
  25 Mai 2013

@Maryjka LOL :rotfl:

ZlMNA
ZlMNA
  25 Mai 2013
massacre
massacre: Sudocrem na blizny? Pierwsze słyszę

:tak:
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  25 Mai 2013

Zaszalałam na promocji rossmana xD szczuplejsza o 107 zł xD
Tusz, cienie, podkłady, korektor, lakiery, tusz do brwi, i szampon

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  25 Mai 2013

A i dotarła do mnie paczka z avaro xD
sukienka, bluzka i bielizna :)

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
w00tjump
w00tjump
  25 Mai 2013

i znow weszlam do rossmana....

podsumowanie -40%:mrgreen:

pijana
pijana
  25 Mai 2013

Fajna ta maseczka rozgrzewająca, dziołszki ? Czuć grzanie na twarzy ?

w00tjump
w00tjump
  25 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajna ta maseczka rozgrzewająca, dziołszki ? Czuć grzanie na twarzy ?

czuc, i jest fajna skora po niej, taka swiezsza - tylko jesli masz czerwieniejace policzki to z nich wczesniej zmyj, bo naprawde grzeje :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Mai 2013

Tez mi próbka tego tuszu przyszła i po długich negocjacjach birchbox xD

Kiniowska
Kiniowska
  26 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajna ta maseczka rozgrzewająca, dziołszki ? Czuć grzanie na twarzy ?

Garniera? Jeżeli tak, to ja jestem bardzo zadowolona. :) Ciągle do niej wracam, mimo wypróbowania wielu innych. Kiedyś robiłam tak, że wystarczała mi na 4 aplikacje zamiast 2 (działanie to samo, ale oszczędność większa - chyba do tego wrócę :P). Oczyszcza genialnie, kompletny brak uczucia ściągnięcia po użyciu (niektóre maski u mnie coś takiego powodowały), buzia wygląda na świeżą, cera jest delikatna, żadnych "czarnych kropek" gdziekolwiek ani innych cudów. Do tego czas - zalecane 3 minuty i jest wszystko pięknie. Faktycznie rozgrzewa, przy nakładaniu, kiedy rozcierasz/rozsmarowujesz ją na twarzy - nawet to przyjemne. :) Sprawdziłam, że efekt jest mocniejszy kiedy delikatnie osuszę buzię ręcznikiem, ale nadal jest wilgotna - bardziej wtedy grzeje. :) Także od siebie polecam bardzo. :)

Podobna jest maska Tołpy, ta 4w1, ale jest bardziej "agresywna" (oczyszcza jeszcze lepiej, ale mam wrażenie, że przy okazji "wyżera" mi twarz razem z kośćmi czaszki :rotfl: ). No i tutaj, niestety, jest lekkie uczucie ściągnięcia. Garniera - jak go mam, jak mi się "zachce", jak sobie przypomnę albo jak moje oblicze zawoła o pomstę - robię co tydzień, z Tołpą już bym tak nie zaryzykowała. Za mocna jest, jak dla mnie.
Kiniowska
Kiniowska
  26 Mai 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i znow weszlam do rossmana....

Szał pał, widzę, na ten tusz z Wibo... chyba i ja sobie kupię. Jeden obiad mniej, ale będzie czym rzęsy wypacykować. :rotfl: Rzeczywiście taki fajny jest? Co on w sobie takiego ma, co robi? :D