Konto usunięte: Rozumiem to doskonale xD To moje drugie maxy, w sumie nie mierzyłam nigdy tego modelu (AM1), ale "nojczy" mam z 10 par i wiem, że mogę brać w ciemno :-D Oczywko gdyby nie było zniżki na dzień bachora tobym nie wzięła. Ciekawe jak się sprawdzą, w końcu są z dżinsu A ja sobie lubię wrzucić buty do pralki, skórzane czy nie
U mnie odwagi na pranie butów w pralce starcza tylko na domowe kapcie...

Z innymi bawię się specyfikami (zawsze się dam naciągnąć na jakieś mazidło, ale mają ze mną dobrze w obuwniczych :P), ściereczka sreczka, rozsznurowywanie i inne zabawy. Do air max'ów póki co wzdycham, ale czekam na jakąś obiecującą sumkę i możliwość zmierzenia. Z EasyTone'ami tak miałam - podniecałam się jakie to one piękne, wyczaiłam kolor i w ogóle wszystko, przyszła zniżka, zmierzyłam i... stopę miałam jak w indiańskim canoe.

Poza tym posiadam (na razie :D) 2 pary "najków" - jedne nowsze, drugie duuużo mniej - i jestem póki co bardzo zadowolona. :)
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?
Czerwone bawełniane spodenki i brązowe sandały z kwiatkiem w Biedronce. :) Iii dostałam od koleżanki rosyjski krem do rąk "Worożieja".