Konto usunięte: przetestuj micel l'oreal. podobno jest dobry i tani. ja kończę vichy i zacznę testy, może dzisiaj kupię jeśli w końcu będzie w moim hebe.
też się skusiłam w końcu na vichy i też został moim numerem jeden jak na razie.
To mnie zaskoczyłaś, coś takiego ?
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=58825 Chyba nowość, bo mało opinii i nie słyszałam o nim:)
Gejszalicious: mam ten krem z biodermy sensibio light - napaliłam się na niego jak gaz łupkowy na zapalniczkę, a okazuje się, że dla mnie jest taki sobie
Posmarowałam nim twarz na noc, naprawdę lekki O_o Ale przy mojej cerze mieszanej to zaleta, nie świecę się dziś, a po takich o bogatej konsystencji lub po Sebium Hydra (który nomen omen jest do cery mieszanej/tłustej) świecę się cały następny dzień. Ten pod oczy też wydaje się fajny, zobaczymy po dłuższym użytkowaniu:-)
massacre: nie uzywalam nic z tych, co podalas. Uzywalam Ziaje, B cos tam co jest dostepne tylko u nas, Lancome i Estee Lauder.
Z Ziaji i Lancome używałam tylko płynów dwufazowych do demakijażu oczu, szczerze mówiąc nie ma między nimi ogromnej różnicy, a jeden z 6 zł, a drugi 155...
Na stronie Vichy wyczytałam, w tubce i z pompką to mleczko, a w słoiku krem xD