agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Taki stuff

to woda micelarna z Vichy? Totalnie mi nie podeszla :nie:

A i co to z Vichy Nutriextra? U nas Nutriextra nie ma, wiec zamowilam na ebayu, przyszlo z Wloch w takim opakowaniu z dozownikiem na gorze, a widzialam tez takie w tubce i normalnie w 'sloiku' plastikowym. Zastanawialam sie w czym tkwi roznica :woot: Wiem, ze jest do cery bardzo suchej i normalnej, ja wzielam do normalnej, ale czy tylko to?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  17 Iunie 2013

Mój facet sobie kupił w HOB jak był u fryzjera, czasem mu podkradam.

Lepiej wyglądają na stopach, na zdjęciu wyszły jak kajaki :and: a nie mam dużych stóp..

Wklejam to co testowałam, zanim weszło do sprzedaży:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ZlMNA
ZlMNA
  17 Iunie 2013

pedzelek do smoke eye (nareszcie) nowa blaszke do stepelkow na pazury,lakier w ulubionym kolorze , mate na szybe samochodowa, stopki do balerin i bluze w ciuchu za 1zl ;3

mirra20
mirra20
  17 Iunie 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970

nie kupiłam, ale dostałam i jestem zachwycona:D

raz jeszcze dziękuję:***

mirra20
mirra20
  17 Iunie 2013

coś mi obrazek nie chciał wejść:/
pijana
pijana
  18 Iunie 2013
massacre
massacre: to woda micelarna z Vichy? Totalnie mi nie podeszla

Tak, ja ją bardzo lubię, najbardziej mi podchodzi z tych, które używałam (Bioderma, AA, La Roche-Posay, Dermedic), no i uwielbiam ten delikatny zapach:-) Chyba 3 butelki teraz mam :rotfl: Ale Super-Pharm mi ciągle daje kupony na to, więc mam połowę taniej. Moja mama też go nie lubi, woli Biodermę:-)
massacre
massacre: Zastanawialam sie w czym tkwi roznica

W internetach jest napisane, że jedno to mleczko, a drugie krem, więc może jest jakaś różnica w konsystencji... Ale ogólnie działanie na pewno takie samo :)
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  18 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Taki stuff.

mam ten krem z biodermy sensibio light - napaliłam się na niego jak gaz łupkowy na zapalniczkę, a okazuje się, że dla mnie jest taki sobie
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
massacre
massacre
  18 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: raz jeszcze dziękuję:***

nie ma za co :*
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, ja ją bardzo lubię, najbardziej mi podchodzi z tych, które używałam (Bioderma, AA, La Roche-Posay, Dermedic)

nie uzywalam nic z tych, co podalas. Uzywalam Ziaje, B cos tam co jest dostepne tylko u nas, Lancome i Estee Lauder.
Konto usunięte
Konto usunięte: W internetach jest napisane, że jedno to mleczko, a drugie krem

Acha, to musze obczaic co ja mam. Moja butelka jest po wlosku :ninja:

Earth
Earth
  18 Iunie 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970

- Elmex + jakiś płyn do płukania paszczy gratis.
- Podkład Manhattan, Perfect Adapt Make Up - czyli chyba najlepszy podkład w tym przedziale cenowym. :D
- Wibo, Growing Lashes, Stimulator Mascara - po poleceniach forumowiczek i jest naprawdę świetny. Mimo, że moje rzęsy współpracują nawet z bazarowym Vollare za 6 zł, to efekt po tym jest zaskakujący : D (zobaczę jeszcze jak przy dłuższym użytkowaniu)
- Tabsy sesja, bo MB activ przestał na mnie działać i wręcz mnie usypiał :(

Coś jeszcze kupiłam ale nie pamiętam. I tak nobody cares. ;d

massacre
massacre
  18 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: że jedno to mleczko, a drugie krem,

wlasnie sprawdzilam, napisane jest po wlosku FLUIDO :rotfl:

styka51
styka51
  18 Iunie 2013
Earth
Earth: jakiś płyn do płukania paszczy gratis.

Meridol na bank ;D Polecam na krwawiące dziąsła pastę Maridol właśnie ;p
Earth
Earth: Wibo, Growing Lashes

Też muszę zakupić, bo wszyscy się jarają.

Mam aktualnie ten:
i fajnie wydłuża ;D
mmaryja
mmaryja
  18 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte:

przetestuj micel l'oreal. podobno jest dobry i tani. ja kończę vichy i zacznę testy, może dzisiaj kupię jeśli w końcu będzie w moim hebe.
też się skusiłam w końcu na vichy i też został moim numerem jeden jak na razie.
pijana
pijana
  18 Iunie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przetestuj micel l'oreal. podobno jest dobry i tani. ja kończę vichy i zacznę testy, może dzisiaj kupię jeśli w końcu będzie w moim hebe. też się skusiłam w końcu na vichy i też został moim numerem jeden jak na razie.

To mnie zaskoczyłaś, coś takiego ? http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=58825 Chyba nowość, bo mało opinii i nie słyszałam o nim:)
Gejszalicious
Gejszalicious: mam ten krem z biodermy sensibio light - napaliłam się na niego jak gaz łupkowy na zapalniczkę, a okazuje się, że dla mnie jest taki sobie

Posmarowałam nim twarz na noc, naprawdę lekki O_o Ale przy mojej cerze mieszanej to zaleta, nie świecę się dziś, a po takich o bogatej konsystencji lub po Sebium Hydra (który nomen omen jest do cery mieszanej/tłustej) świecę się cały następny dzień. Ten pod oczy też wydaje się fajny, zobaczymy po dłuższym użytkowaniu:-)
massacre
massacre: nie uzywalam nic z tych, co podalas. Uzywalam Ziaje, B cos tam co jest dostepne tylko u nas, Lancome i Estee Lauder.

Z Ziaji i Lancome używałam tylko płynów dwufazowych do demakijażu oczu, szczerze mówiąc nie ma między nimi ogromnej różnicy, a jeden z 6 zł, a drugi 155... :ninja:
massacre
massacre: FLUIDO

Na stronie Vichy wyczytałam, w tubce i z pompką to mleczko, a w słoiku krem xD
pijana
pijana
  18 Iunie 2013

O, wygrałam zapas wody mineralnej "Górczańska Krynica" ^^ Ale nie wiem jak duży.

Earth
Earth
  18 Iunie 2013
styka51
styka51: Meridol na bank ;D Polecam na krwawiące dziąsła pastę Maridol właśnie ;p

Zgadza się. :D W sumie nie mam z tym problemu, ale płyn zawsze spoko. :D

styka51
styka51: Też muszę zakupić, bo wszyscy się jarają.

Mam go od rana i na razie spoko, a efekt jest naprawdę dobry, nawet jak szybko zaschnie to za tę cene git, także CHYBA mogę polecić i ja. :D