agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: z loreala

po tym lorealu bylam pomaranczowa, tak samo po Dove i innych dostepnych wszedzie samoopalaczach :And:
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, angielski

juz wiem, bo laski znowu sie wkurzaja :Crylol: nigdy wszystkim nie dogodzisz. Jest albo ten beauty blender (warty ok £15) albo RMK Cleansing Balm (wartosc probki ok£7). Tez wolalabym beautyblender i czarny eyeliner - wartosc dwoch produktow przewyzszalaby dwukrotnie koszt boxu - TYLE WYGRAC :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: tez chce czarny :P

:mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja na listonosza czekam

ja jeszcze nie dostalam despatch email, ale sasiadka mi wysle smsa jak listonosz paczke przyniesie :D
Myslisz, ze jak ja poprosze by rozpakowala, zrobila zdjecie i mi wyslala, to przesadze? :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  14 Martie 2013

W Polsce do wyboru chyba tylko ShinyBox i GlossyBox, który jak widzę jest coraz słabszy :zonk: Jak zwykle Polska przegryw...

pijana
pijana
  14 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Szampon Elseve biały 400 ml
Lactacyd
Simpliq
Maskę Biovax mleczną
Puder fixujący Essence
massacre
massacre
  14 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W Polsce do wyboru chyba tylko ShinyBox i GlossyBox, który jak widzę jest coraz słabszy Jak zwykle Polska przegryw...

a UK przegrywa na skali swiatowej... Wiesz ile Stany maja tych boxow do wyboru? :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  14 Martie 2013

jeden z tych Boxów to ma nawet grupa Michelle Phan :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Martie 2013
massacre
massacre: po tym lorealu bylam pomaranczowa, tak samo po Dove i innych dostepnych wszedzie samoopalaczach

mi tylko on jeden jak na razie podpasowal, dovy tez mnie barwia na pomaranczowo :and:
massacre
massacre: juz wiem, bo laski znowu sie wkurzaja nigdy wszystkim nie dogodzisz. Jest albo ten beauty blender (warty ok £15) albo RMK Cleansing Balm (wartosc probki ok£7). Tez wolalabym beautyblender i czarny eyeliner - wartosc dwoch produktow przewyzszalaby dwukrotnie koszt boxu - TYLE WYGRAC

:rotfl:
massacre
massacre: ja jeszcze nie dostalam despatch email,

ja dostalam wczoraj :)
massacre
massacre: le sasiadka mi wysle smsa jak listonosz paczke przyniesie :D Myslisz, ze jak ja poprosze by rozpakowala, zrobila zdjecie i mi wyslala, to przesadze?

:rotfl:
massacre
massacre
  14 Martie 2013

Nie dostałam jeszcze nic, nawet maila :and:

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Martie 2013
massacre
massacre: Nie dostałam jeszcze nic, nawet maila

mi ostatnio tez nie wyslali maila, a pudelko przyszlo, wiec moze po prostu Cie jakos omineli :)
massacre
massacre
  15 Martie 2013

Właśnie nie pamietam czy w zeszłym miesiącu dostałam maila :woot: Jakoś wcześniej nie czekalam, ale niepotrzebnie wlazłam na forumy dla lasek, które sie wymieniają kosmetykami i o... doczekać sie nie mogę :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 Martie 2013
massacre
massacre: Właśnie nie pamietam czy w zeszłym miesiącu dostałam maila Jakoś wcześniej nie czekalam, ale niepotrzebnie wlazłam na forumy dla lasek, które sie wymieniają kosmetykami i o... doczekać sie nie mogę :D

mi wlasnie przyszedl :D

wprawdzie bjuti blendera nie ma, ale eyeliner jest czarny :P
massacre
massacre
  15 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wprawdzie bjuti blendera nie ma, ale eyeliner jest czarny :P

po tym co przeczytalam na temat beauty blendera to chyba go kupie (jak nie bedzie w pudelku) i sprawdze, nad czym konkretnie laski sie tak spuszczaja z zachwytu...
Birchbox w przeciwienstwie do Glossy bierze pod uwage dokladnie beauty profile, wiec tez powinnam dostac czarny eyeliner. Mialam zaznaczone, ze preferuje makijaz naturalny i/lub klasyczy. Fioletowa kreska na powiece przekroczylaby granice mojego comfort zone - poza tym nie pasuje do niebieskich oczu :ziober2:
Kremow do twarzy to ja do smierci nie zuzyje, wczoraj znalazlam 5 jeszcze oryginalnie zapakowanych, niech mi juz wiecej nie przysylaja :Rotfl:

massacre
massacre
  15 Martie 2013

P.S. Moj mlody uwielbia Lindta, ucieszy sie na serduszko :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 Martie 2013
massacre
massacre: po tym co przeczytalam na temat beauty blendera to chyba go kupie (jak nie bedzie w pudelku) i sprawdze, nad czym konkretnie laski sie tak spuszczaja z zachwytu...

to daj wtedy znac, czy faktycznie taki fajny :D
massacre
massacre: Birchbox w przeciwienstwie do Glossy bierze pod uwage dokladnie beauty profile, wiec tez powinnam dostac czarny eyeliner. Mialam zaznaczone, ze preferuje makijaz naturalny i/lub klasyczy. Fioletowa kreska na powiece przekroczylaby granice mojego comfort zone - poza tym nie pasuje do niebieskich oczu

no wlasnie tez mam chyba pozaznaczane cos takiego, w sumie tylko czarnych (ewentualnie brazowych) eyelinerow uzywam, jakbym dostala fioletowy to bym go zuzywala latami...
massacre
massacre: Kremow do twarzy to ja do smierci nie zuzyje, wczoraj znalazlam 5 jeszcze oryginalnie zapakowanych, niech mi juz wiecej nie przysylaja

ale krem to tylko jeden jest ten z pomaranczowym - malutki, to rozowe to jest do mycia twarzy i jeszcze jest body lotion :P
ja wlasnie tych balsamow do ciala mam od zarypania, musze sie zaczac smarowac, zebyu kiedys to zuzyc :rotfl:
massacre
massacre: P.S. Moj mlody uwielbia Lindta, ucieszy sie na serduszko :D

moj mlody to sie najbardziej na kolejne pudelko ucieszyl :crylol:
massacre
massacre
  15 Martie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jakbym dostala fioletowy to bym go zuzywala latami...

jak dostane fioletowy to go z kims wymienie albo oddam, bo uzywac nie mam zamiaru :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ale krem to tylko jeden jest ten z pomaranczowym - malutk

tych malych tez mam od groma
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze jest body lotion

no wlasnie... nastepny produkt do magazynowania :Rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: moj mlody to sie najbardziej na kolejne pudelko ucieszyl

mojemu bardziej sie podobaja pudelka z Glossy, nie wiem co mam juz z nimi robic. Jakas laska kiedys dala fote kwiatkow posadzonych w pudelkach od Glossy - calkiem fajnie to wygladalo :D

Bayje
Bayje
  15 Martie 2013
massacre
massacre: beauty blendera

to jest tylko kawałek ... gąbki tapicerskiej :P