agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  9 Martie 2013

O hurwa, takiej nagrody to nawet ja jeszcze nigdy nie wygrałam :rotfl:

JuIia
JuIia
  9 Martie 2013

Te

2764 ..

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Martie 2013
massacre
massacre: Znowu Bio Oil? Frytki na nim smażysz?

:rotfl:
massacre
massacre: Ja odkryłam stronkę, na której mogę kupować polskie produkty - w sensie bardzo duży wybór w porównaniu do tych co istniały wcześniej. Masa produktów Ziaja Ponoć szybko dostarczają, zobaczymy. Wczoraj zamówiłam młodemu Ziajke Magiczną Kąpiel, a sobie pare rzeczy z serii Sopot Spa (masło do ciała, wodę micelarną i płyn pod prysznic). Teraz będę mogła mieć zachwalane tutaj polskie produkty na wyciągnięcie ręki. Tyle wygrać

podaj linka, moze cos mi podpasuje, wprawdzie ziaja dobrze na mnie nie dziala, ale eveline czy cos :D

a tak w ogole to ostatnio napisalam na fejsie na stronie glossybox ze jak bedzie mi tyle to pudelko szlo to zrezygnuje, wczoraj na fejsie oznajmili, ze rozsylaja pudelka a dzis z samego rana...

lololololo
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Martie 2013

Agoosia cycky se usmaż w tym bio oilu za spoilerowanie, co w GB jest :gothiclady: Juicy Couture - mam nadzieje, że nie będę tego miała, Juicy to marka nastolatek Nail Inc - znowu... Mam już z 4 lakiery z Glossy z Nails Inc - jaki to odcień? Notting Hill? Bo różowo wyglada u mnie na zdjęciu. Niby miał być w tym miesiącu theme City Chic - jako city chic nie widzę nic dla siebie :( Ja pewnie dostanę za tydzień :ninja: zazwyczaj mam tydzień po rozeslaniu pierwszych pudełek. Ach, biedna ja ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  9 Martie 2013

A, ta stronka z polskimi perełkami to www.kamyk.co.uk Mają duży wybór, większość jest in stock, powyżej £19 wartości zamówienia dostawa gratis, ceny na luzie, a do tego jak zamówisz przed 15:00 to wysyłają tego samego dnia. Poza tym nie używają badziewnego Hermes, tylko Royal Mail, Parcelforce i UPS :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  9 Martie 2013

Lakier do paznokcie, odżywkę do paznokci z eveline, mleczko ogórkowe do demakijażu, tusz do rzęs z wibo, płyn do kąpieli luksja lemon pie...dalej nie pamiętam :ninja:

modnisia01
modnisia01
  9 Martie 2013

brązowe szpileczki, czarne spodnie, granatowy sweterek, a no i jeszcze mini torebke do tych butków ; )

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Martie 2013
massacre
massacre: Agoosia cycky se usmaż w tym bio oilu za spoilerowanie, co w GB jest Juicy Couture

hie hie hie hie
massacre
massacre: uicy Couture - mam nadzieje, że nie będę tego miała, Juicy to marka nastolatek Nail Inc - znowu... Mam już z 4 lakiery z Glossy z Nails Inc - jaki to odcień? Notting Hill? Bo różowo wyglada u mnie na zdjęciu.

odcien st james czy cos w ten desen :)
massacre
massacre: A, ta stronka z polskimi perełkami to www.kamyk.co.uk Mają duży wybór, większość jest in stock, powyżej £19 wartości zamówienia dostawa gratis, ceny na luzie, a do tego jak zamówisz przed 15:00 to wysyłają tego samego dnia. Poza tym nie używają badziewnego Hermes, tylko Royal Mail, Parcelforce i UPS

:mrgreen:
zapisze sobie w zakladkach, na przyszlosc :D
Paulinessa
Paulinessa
  10 Martie 2013

zamówiłam płaszcz :)

massacre
massacre
  10 Martie 2013

@Agoosia Ach, miałam St James - lubię ten odcień czerwieni, przyda sie :D

pijana
pijana
  10 Martie 2013

Spódniczkę na lato w biało-grafitowe pasy w Peek&Cloppenburg, focio później

massacre
massacre
  11 Martie 2013

tylko maslo do ciala ma opis po polsku, jeden produkt z lewego eksportu?

siedmiodniowa probka podkladu, ktory i tak zdazylam wczesniej kupic. Ale wzielam w innym odcieniu 02 Lys Rose.
I wiecej probek:

Uzywal ktos tego Masla Spa cynamonowego z Eveline? Bo wyglada smakowicie :D

Bayje
Bayje
  11 Martie 2013

Ziaja sie rozwija i niektore podukty jak widac maja angielskie etykiety a inne nie XD

massacre
massacre
  11 Martie 2013

Ziaja już dawno temu sie rozwinęła, w wielu krajach europejskich ich produkty były dostępne, eksportują już od paru ładnych lat. Tak samo jak Tymbark :-) Produkty na eksport nie mają polskich etykiet i to normalka, dlatego zainteresowało mnie to masło do ciała. Zazwyczaj szmuglowane nielegalnie produkty tak mają. Wiem, bo tak kupuję pewną markę polskiego piwa, które niestety nie jest legalnie eksportowane :ninja:

massacre
massacre
  11 Martie 2013

P.S. I dlatego byłam tak wkurzona, że Ziaji nie było w UK... Ale już jest :ziober2: