agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Februarie 2013

Pearl Wand z Remingtona

ZlMNA
ZlMNA
  20 Februarie 2013

Pijana Mam tez cien ale juz nie spelnia mych wymagan ;( Zapomnialam dodac ze po 3 tyg doszla mi czesc do aparatu Torba i z od kuzynki cienie lakier i odzywka do paznokci z avonu 4 podgrzewacze do rak :3

ZlMNA
ZlMNA
  21 Februarie 2013

kupilam 12latce perfumy w pepco za 5zl ale tak mi sie podobaja ze wezme je dla siebie a kupie jej cos innego :D

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  21 Februarie 2013

Taki szalik na wiosnę, tylko że cienki i w... panterkę. W Cache Cache.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pearl Wand z Remingtona

pstryknij fote lokow :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pearl Wand z Remingtona

pstryknij fote lokow :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

luk7
luk7
  21 Februarie 2013

W ralfiku i kleiniku to najlepsze barmanki zaciągają na zaplecze, Asiu:) Info z pierwszej ręki.

massacre
massacre
  21 Februarie 2013

Luk, dobijasz mnie :rotfl: Ale będę wiedzieć na przyszłość, gdzie wysyłać mojego nastoletniego syna na wakacje :crylol:

luk7
luk7
  21 Februarie 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970

Nie ma sprawy - dla rodaków wszystko. Szkoda, że nie pracujesz w okolicy d83dde0f Aha tylko nie ubieraj jego w joopa bo polskie dziołchy nie znają.

ZlMNA
ZlMNA
  21 Februarie 2013

Ciapki osiołki do szkoly ;)

massacre
massacre
  21 Februarie 2013
luk7
luk7: Aha tylko nie ubieraj jego w joopa bo polskie dziołchy nie znają.

Joop robi w ogole cos dla dzieci czy musi poczekac? W kazdym badz razie teraz nosi Ralfa, Zare, Hilfigera, Moschino, Bena Shermana (ktorego w Polsce pewnie tez malolaty nie jaza) River Island, Lacoste i Next. Ma pare gaci CK, ale nie przepadam za Kleinem. Tak samo nie lubie Hugo Bossa - nie pytaj dlaczego, bo nie wiem.

massacre
massacre
  22 Februarie 2013

Agoosia, chciałaś zobaczyć Birchbox: Tu masz rozpiske produktów: W tym miesiącu wygrywa Birchbox w porównaniu do Glossyboxa - laski, które dostały pudełko wcześniej są zachwycone podkładem. Płyn pod prysznic z kolei tak pachnie, że... och :zakochany:

styka51
styka51
  22 Februarie 2013

Gumki do włosów, maseczkę oczyszczającą, maszynki jednorazowe, papier ozdobny.

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Februarie 2013
massacre
massacre: pstryknij fote lokow

jak bede robic to pstrykne :D
massacre
massacre: W tym miesiącu wygrywa Birchbox w porównaniu do Glossyboxa - laski, które dostały pudełko wcześniej są zachwycone podkładem. Płyn pod prysznic z kolei tak pachnie, że... och

oja :zakochany:

a ja mlodemu wczoraj spodnie DKNY:

i perfumy Contradiction od CK 100 ml:

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Februarie 2013

Dobra, uj, zamowilam Birchbox :ninja: