agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Februarie 2013
massacre
massacre: BUT.... Już mi się znudziło Iron Fist Na pierwszych stronach tego tematu wstawiłam buty, pózniej te same kupiłam Mirze.... Zakochanie okazało się zauroczeniem, teraz mam inne marki. Mało lojalna jestem (czytaj miedzy wierszami: starzeję się )

:rotfl:
To chyba normalne, ja do marek nie jestem przywiazana w ogole, jednego dnia cos kocham, na drugi dzien moge znalezc cos nowego i poprzednia rzecz idzie w zapomnienie :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Februarie 2013

Wiesz... W sumie mam kilka marek, którym jestem (dość) wierna. Zależy jaki mają asortyment. Im częściej na przykład odwiedzam River Island, tym bardziej myśle, że na 90% tego co maja, jestem już za stara i nie czułabym się w ich rzeczach normalnie. Największy problem tkwi w tym, że te marki "dojrzalsze" zazwyczaj są 2x droższe. O! Gap. Gapowi jestem wierna już z 6-7 lat :mrgreen: United Colours of Benetton - choć dawno nic tam nie kupiłam. Musiałam zawsze do centrum jechać... Ale od niedawna sprzedają online... :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Februarie 2013
massacre
massacre: O! Gap. Gapowi jestem wierna już z 6-7 lat United Colours of Benetton - choć dawno nic tam nie kupiłam. Musiałam zawsze do centrum jechać... Ale od niedawna sprzedają online...

szczerze sie przyznam, ze w nich nawet nigdy nie bylam :mrgreen:
massacre
massacre: Największy problem tkwi w tym, że te marki "dojrzalsze" zazwyczaj są 2x droższe

tez to zauwazylam :)
massacre
massacre: Wiesz... W sumie mam kilka marek, którym jestem (dość) wierna. Zależy jaki mają asortyment. Im częściej na przykład odwiedzam River Island, tym bardziej myśle, że na 90% tego co maja, jestem już za stara i nie czułabym się w ich rzeczach normalnie.

no tez akurat w RI sie od lat ubieram, ale to zalezy od tego, co maja, jakos chyba z 2 lata temu (:woot:) praktycznie nic nie kupowalam, bo mi sie nie podobalo co mieli.
ale faktycznie, ciuchy raczej dla mlodziezy :)
Paulinessa
Paulinessa
  19 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: RI

mam ten sklep w Lublinie, czasem chodzę oglądać, ale zdecydowanie za drogi dla mnie :nie:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mam ten sklep w Lublinie, czasem chodzę oglądać, ale zdecydowanie za drogi dla mnie

A nie ma u Ciebie przecen? u mnie sa jakos 4 razy do roku, zawsze mozna wtedy cos fajnego kupic :)
Paulinessa
Paulinessa
  19 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie ma u Ciebie przecen? u mnie sa jakos 4 razy do roku, zawsze mozna wtedy cos fajnego kupic :)

Jak się obudzę w czasie przecen to może i coś się uda :D
pijana
pijana
  20 Februarie 2013

2 bluzki w LC WAIKIKI XD Nie wiem co to za firma, widzę, że jakaś Turecka, ale całkiem spondzio ciuchy i tanie. W RI też mnie przeraziły ceny, a w ogóle to mało co mi się podoba w tych sklepach wszystkich :nie:

massacre
massacre
  20 Februarie 2013

River Island w UK jest jedną z tańszych high street marek... w przeliczeniu na zarobki w funtach. Chociaż jak spodnie mają po £20-30, to na złotówki chyba wychodzi normalnie cena???

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Februarie 2013
massacre
massacre: Chociaż jak spodnie mają po £20-30,

£30 - 50, no chyba ze dzieciece :)
massacre
massacre: River Island w UK jest jedną z tańszych high street marek...

nie przesadzajmy, jedna z transzych marek to jest np new look, RI jest jak wiekszosc - patrzac na ceny np. spodni w Zarze to maja identyczne jak RI a nie raz jak bylam w polsce slyszalam, ze Zara to drogi sklep :)
massacre
massacre
  20 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: £30 - 50, no chyba ze dzieciece :)

cos Ci sie chyba pomylilo
http://www.riverisland.com/women/trousers--leggings
od £10 w gore, najdrozsze £35. Jedna para za £38. Powyzej £40 nie ma zadnych. I nie jest to zakladka z SALE :-)
Konto usunięte
Konto usunięte: nie przesadzajmy, jedna z transzych marek to jest np new look, RI jest jak wiekszosc

Nie przesadzam :-) Napisalam jedna z najtanszych, a nie najtansza. To, ze szmateksy takie jak New Look czy Primark sa tansze nie zaprzecza trafnosci mojego spostrzezenia.
Konto usunięte
Konto usunięte: nie raz jak bylam w polsce slyszalam, ze Zara to drogi sklep :)

Fakt jest taki, ze w Polsce lumpy sa mega drogie, nawet takich marek jak RI czy Zara, ktore tak na dobra sprawe sa skierowane do segmentu przecietnie zarabiajacego. Dla segmentu o srednich zarobkach sa marki takie jak Hilfiger, Ralph Lauren, G Star czy Lacoste - w Polsce z tego co slyszalam, to koles w koszulce Lacoste ma gwarantowane bzykanie na imprezie, wiec wiesz... tego nigdy nie ogarne :Rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Februarie 2013
massacre
massacre: cos Ci sie chyba pomylilo http://www.riverisland.com/women/trousers--leggings od £10 w gore, najdrozsze £35. Jedna para za £38. Powyzej £40 nie ma zadnych. I nie jest to zakladka z SALE :-)

trzeba bylo napisac ze ci chodzi o leginsy itp :rotfl:
piszac spodnie, myslalam ze mowisz o tym:
http://www.riverisland.com/women/jeans
massacre
massacre: w Polsce z tego co slyszalam, to koles w koszulce Lacoste ma gwarantowane bzykanie na imprezie, wiec wiesz... tego nigdy nie ogarne

umarlam :crylol:
massacre
massacre
  20 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte:

dupa. spodnie to trousers, a dzinsy to jeans, nie? :jezyk2:
jeansy to oczywista oczywistosc, ze dobrej jakosci ponizej £30 ciezko znalezc :)
Konto usunięte
Konto usunięte: umarlam

no powaga. A info mam nie od Marcina S. a z pierwszego zrodla. Bardzo bliski kumpel jest dj-em w jednym z wiekszych klubow w Trojmiescie poza tym nagrywa z takimi ludzmi jak ci od Loca People i obraca sie wsrod tych umc umc umc. Mowi, co widzi w klubie. Leje czasem hardo. A! Jakie hejty ida w strone ziomkow w koszulkach Hilfigera czy w Lacoste, jesli zamawiaja piwo... Bo wiesz, jesli stac Cie na Hilfigera to juz masz zakaz picia piwa, musisz tylko te drogie driny kupowac :rotfl:
Filozofie zyciowe lepsze niz te Dalai Lamy.

w00tjump
w00tjump
  20 Februarie 2013

koooocham wyprzedaze w outletach:zakochany:
skorzane kozaki do kolan badura za... 100zl:mrgreen:

ZlMNA
ZlMNA
  20 Februarie 2013

Testuje od dzis kredke do brwi essence. Mial ktos? Odzywka do paznokci Chusteczki nawilzajace Maseczki do twarzy Tusz do rzes.

pijana
pijana
  20 Februarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Testuje od dzis kredke do brwi essence. Mial ktos?

Ja miałam, jest spoko, ale wolę cień Inglot :tak: